Editörler : ecoekonomist
27 Mayıs 2023 20:36

Ev Sahibi Zorbalığına Son Verecek Uygulama Yolda
Kiracının kanını emen vampirlere dur demek lazım ve bu eninde sonunda olacak! Ev yatırım aracı değildir. 3-5-15-50 daire alalım. Sonra kirayı manüpüle edelim, istediğimiz gibi oynayalım devri bitecektir

sadrainman
Müsteşar
27 Mayıs 2023 22:22

kardeş adam emek etmiş biriktirmiş yatırım yapmış herşeye %300 zam gelirken kiraya %25 kusura bakma kimse keriz değil çok olaylar olur

Bozkurtbakışlı
Aday Memur
27 Mayıs 2023 22:26

Satar kurtulur...
sadrainman, 4 ay önce

kardeş adam emek etmiş biriktirmiş yatırım yapmış herşeye %300 zam gelirken kiraya %25 kusura bakma kimse keriz değil çok olaylar olur

aysesonme
Aday Memur
27 Mayıs 2023 22:28

Hayat pahalılığı ve enflasyon oranı kadar zam yapmak zorunda ev sahibi bence. tabi bunu fırsat bilip fahiş zam yapan manipülatörlere sözümüz

Bozkurtbakışlı
Aday Memur
27 Mayıs 2023 22:28

Sende de varsa üç beş daire sat kurtul. Yok öyle %100 %200 kira zammı!
sadrainman, 4 ay önce

sadrainman
Müsteşar
27 Mayıs 2023 22:58

1 tane evim var çok şükür anca alabildik ödfemesi bitsin neden olmasın en iyi yatırım araı şuan

Bozkurtbakışlı, 4 ay önce

Katibix
Şube Müdürü
27 Mayıs 2023 23:02

Tuhafsınız yeminlen. Evim yok kiradayım ama haksızlık. Piyasada hersey %200 den fazla artarken neden sadece ev sahiplerine yaptırım geliyor ki. herseye %25 zam sınırı gelsin.

Bozkurtbakışlı
Aday Memur
27 Mayıs 2023 23:04

Doymaz bilmez yamyalar bunu istedi. Devletin tokadını yiyecekler. 4000 liraya oturan kiracıyı çıkar 14000 TL ye kiraya ver! Rabbim yedirmez o parayı
Katibix, 4 ay önce
Tuhafsınız yeminlen. Evim yok kiradayım ama haksızlık. Piyasada hersey %200 den fazla artarken neden sadece ev sahiplerine yaptırım geliyor ki. herseye %25 zam sınırı gelsin.
28 Mayıs 2023 03:03

Ev sahibi arkadaşlar iyi okuyun.Ülke ekonomisi iflasa giderken bu zorunlu hale getirilen %25 kira artışını tepe tep kullanan açgözlü kiracılar varken yatırım amaçlı aldığınız evden kira yoluyla hiçbir kazancınız olamaz.Bence fiyatlar yükselmişken dairenizi satın kurtulun ve kiracıların da ağız kokusunu çekmeyin. Zaten çoğu kendi evine yapmayacağı şekilde duvarları delik deşik ediyor,dairenizin içine ediyorlar.

Satın dairenizi ve yastık altında altın olarak saklayın ya da Karadağ gibi bir Balkan ülkesinde daire alın.Yastık altında diyorum çünkü ekonomimiz iflas edince ve rezil Akp yönetimi milletin bankadaki paralarına,altınlarına bile el koyabilir.

Ayrıca birden fazla dairesini kiraya veren ev sahileri de çok daha kısa zamanda satsınlar evlerini.Çünkü bu iktidar zorda kalınca birden fazla dairesi olanlardan çok çok daha fazla vergi alacak.

Bozkurtbakışlı
Aday Memur
28 Mayıs 2023 03:17

Beyin gitmiş zavallının. Kolay değil 20 yıldır şamar oğlanına döndüler. Pazartesiden itibaren hdpnin azarını da yiyecekler! Bi seçimi daha kaybetiniz diye! chp li olmak çok zor. Sonsuza kadar muhalefette kalmak çok kolay değil....
ekonomik.çööküş, 4 ay önce

Ev sahibi arkadaşlar iyi okuyun.Ülke ekonomisi iflasa giderken bu zorunlu hale getirilen %25 kira artışını tepe tep kullanan açgözlü kiracılar varken yatırım amaçlı aldığınız evden kira yoluyla hiçbir kazancınız olamaz.Bence fiyatlar yükselmişken dairenizi satın kurtulun ve kiracıların da ağız kokusunu çekmeyin. Zaten çoğu kendi evine yapmayacağı şekilde duvarları delik deşik ediyor,dairenizin içine ediyorlar.

Satın dairenizi ve yastık altında altın olarak saklayın ya da Karadağ gibi bir Balkan ülkesinde daire alın.Yastık altında diyorum çünkü ekonomimiz iflas edince ve rezil Akp yönetimi milletin bankadaki paralarına,altınlarına bile el koyabilir.

Ayrıca birden fazla dairesini kiraya veren ev sahileri de çok daha kısa zamanda satsınlar evlerini.Çünkü bu iktidar zorda kalınca birden fazla dairesi olanlardan çok çok daha fazla vergi alacak.

28 Mayıs 2023 03:26

Yuce Reisiniz ülkeyi ekonomik iflasa götüruyor ve milyonlarca göçmen sayıları daha da artarak ülkeye bela olmaya devam edecekler.

Benim gibiler önceden Suriye gibi olacağımızı görüp evini barkını satıp gerekirse bir Balkan ülkesinden ev alıp kaçıp kurtulacaklar bu Ortadoğu bataklığına sürüklenmiş ülkeden.

Senin gibi Akp'liler veya Mhp'liler ya da daha dini rejim isteyenler de ekonomisi batmış bu ülkede kalmalar.10 sene sonra ülkenin neredeyse yarısını oluşturacak Suriyeli, Afgan ve Pakistanlılaa güzel güzel geçinirsiniz artık.Bunlar sizlerin kızına,karısına,bacısına bol bol musallat olurlar ve taciz,tecavüz ederler.Bu din kardeşlerinizin yaptıklarına da katlanırsınız artık çok büyütmezsiniz.

Bizler de yurtdışındaki televizyonlardan sizlerin acıklı hallerinizi izleriz ve hakkettierini yaşıyor embesiller diyerek keyifleniriz!

Beyin gitmiş zavallının. Kolay değil 20 yıldır şamar oğlanına döndüler. Pazartesiden itibaren hdpnin azarını da yiyecekler! Bi seçimi daha kaybetiniz diye! chp li olmak çok zor. Sonsuza kadar muhalefette kalmak çok kolay değil....

Bozkurtbakışlı
Aday Memur
28 Mayıs 2023 05:13

Bu mesajını Cumhurbaşkanlığına ileteyim. Senin yol masrafını falan Devletimiz karşılasın! Zira bu büyük ve Kadim Devlet ne çektiyse vatansızlardan çekti. Ülkeyi terk etmende hayır vardır. Haydi selametle.
ekonomik.çööküş, 4 ay önce

Yuce Reisiniz ülkeyi ekonomik iflasa götüruyor ve milyonlarca göçmen sayıları daha da artarak ülkeye bela olmaya devam edecekler.

Benim gibiler önceden Suriye gibi olacağımızı görüp evini barkını satıp gerekirse bir Balkan ülkesinden ev alıp kaçıp kurtulacaklar bu Ortadoğu bataklığına sürüklenmiş ülkeden.

Senin gibi Akp'liler veya Mhp'liler ya da daha dini rejim isteyenler de ekonomisi batmış bu ülkede kalmalar.10 sene sonra ülkenin neredeyse yarısını oluşturacak Suriyeli, Afgan ve Pakistanlılaa güzel güzel geçinirsiniz artık.Bunlar sizlerin kızına,karısına,bacısına bol bol musallat olurlar ve taciz,tecavüz ederler.Bu din kardeşlerinizin yaptıklarına da katlanırsınız artık çok büyütmezsiniz.

Bizler de yurtdışındaki televizyonlardan sizlerin acıklı hallerinizi izleriz ve hakkettierini yaşıyor embesiller diyerek keyifleniriz!

Gururu65
Daire Başkanı
28 Mayıs 2023 06:29

Şimdi arkadaşlar ben şahsen bir suriyelinin veya Afganlının, ulkemde Milletvekili seçilip, ulke yonetimine karışmasıni istemiyorum.Vsya bir il veya ilçede belediye başkani secilmesini istemiyorum, bunu sizler nasıl kabul ediyorsunuz anlamış değilim.Mesela bu Suriyeliler veya Afganlar vatandaşlık aldıktan sonra her Türk vatandaşı gibi secme ve seçilme hakkıni alıyor.Örneğin Almanyada olduğu gibi veya İsveçte, adamlar seçim Zamanı Aday olup, Hatay veya Gaziantep ve ilcelerinde çoğunluk olduğundan, kendi secmenleri tarafından çok kolay seçilebilirler.Yukarda belirttiğim gibi mesela Hatayı ben bir Suriyeli Belediye Başkanının secilio yonetmesini istemem, bunu da isteyen bence vatan hainidir.Ayrıca oaz boyle şey diyenler, gidip Hatay veya Gaziantep ve ilcelerine bir baksın, adamlar sürüyle ürüyor, hepsinin 5-10 çociğu var, Ülkenin her imkanından faydalandığı gibi, vergide odemiyorlar.Bilmem anlatabildimmi

Katibix
Şube Müdürü
28 Mayıs 2023 08:35

Piyasada 4 bine satılan bir ürun yanlış yönetim yüzünden 14 bin olunca da ses çıkarın arkadaş. Birilerinin verdiği akılla değil varsa kendi aklınızla oturup süzün olaylarlari.
Doymaz bilmez yamyalar bunu istedi. Devletin tokadını yiyecekler. 4000 liraya oturan kiracıyı çıkar 14000 TL ye kiraya ver! Rabbim yedirmez o parayı
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi