Editörler : gubaz"eskiyara"

yakup_55
Şube Müdürü
30 Mayıs 2023 13:17

Çok şükür hocam başvurumu yaptım hizmet süre hesabı eksik hesaplıyormuş
Madige38, 4 ay önce
Başvuru yapabildin mi hocam

Madige38
Aday Memur
30 Mayıs 2023 13:19

Benim de 3 günüm eksikti ben de yaptım. Bir hata yoktur değil mi şoktayım :)
yakup_55, 4 ay önce

Psikolojik Kurgu27
Aday Memur
30 Mayıs 2023 13:25

Nasıl yanlış hesaplanmış hocam.? Süre nasıl düzeldi.? Hangi günleri eklemiş o halde ?
yakup_55, 4 ay önce

krkmzugur
Aday Memur
30 Mayıs 2023 18:11

Ne şekilde başvuru yaptınız sayın hocam. ? HAngi süreler eksik hesaplanmış. ?

Psikolojik Kurgu27, 4 ay önce
Nasıl yanlış hesaplanmış hocam.? Süre nasıl düzeldi.? Hangi günleri eklemiş o halde ?

yakup_55
Şube Müdürü
30 Mayıs 2023 23:31

Hizmet süre hesaplamasında 4 Ekim yazınca 4 ekimi dahil etmiyor sanırım ama uzmanlıkta 4 Ekim de dahil

Kuskusuz
Kapalı
31 Mayıs 2023 01:57

Hocam yanlış bakmışsınız kha sütünü 2/3 tür o da kazanılmış hak aylığı demektir. Uzmanlikta 2/ 3 sayılıyor demek değil. Daha iyi bakın. KHA yazar o 2/3 dediğiniz yerde.

İşte ÖMK başvuru klavuzuna göre özel sektörde de çalışılan sürenin tamamı eklenmesi lazım. Yani 2/3 değil 4/4 olması gerekiyor

Psikolojik Kurgu27
Aday Memur
01 Haziran 2023 08:53

Hocam yazdığınız gibi özel sektör çalışma süre ekli vw KHA sütununda 2/3 yaziyor qma aynı zaman zamanda çalıştığım süreninde toplamı da almamış sanırım sure hesabinda ds 2/3 ünü almış "uzman öğretmenlikte geçen süre kısmında" Özel sektörde çalışan süremi geçennhafta eklentiğim ilk gün herhangi bir hata yoktu 1 gün sonra ne olduysa eksik hesaplamaya başladı.
Kuskusuz, 4 ay önce

Hocam yanlış bakmışsınız kha sütünü 2/3 tür o da kazanılmış hak aylığı demektir. Uzmanlikta 2/ 3 sayılıyor demek değil. Daha iyi bakın. KHA yazar o 2/3 dediğiniz yerde.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi