Editörler : Kubil ay

ardabeyy
Şef
28 Mayıs 2023 22:58

Olma mı bütün hatunlar gözünü senden alamayacak. Öyle ki bir bakışın yetecek. Secmece karpuz gibi istediğini alıp gideceksin. Mesela banka isin olduğunda müdür, Markette kasiyer hazırolda duracak seni görünce. Polisim gelmiş diyecek. Maçlarda tüm stad ayağa kalkacak ooo emniyet diye ooo çevik kuvvet diye marşlar besteleyecek sana. Esnaf kaça satıyosa üniforman va diye sana yarı fiyatına verecek. Ev sahipleri kavga edecek benim evimde otursun diye. Göstericiler gül ve karanfiller fırlatacaklar üstüne. Amirin, müdürün, şapşal şey gelme yarın işe git ye iç gez diyecek. Bir ömür böyle mutlu mesut geçecek işte.
muhasebeci0606, 4 ay önce

Haklısınız sanirim başka bir mesleğe yöneteceğim. Peki merak ettiğim bir şey var gerçekten üniforma hayranlığı veya uniformaya saygı var mı?

muhasebeci0606
Aday Memur
28 Mayıs 2023 23:28

Valla hep üniforma hayranlığı var derlerdi bana. Tabiki bunun için mesleği sececek değilim ama merak ederdim hep bu konuyu

ardabeyy, 4 ay önce
Olma mı bütün hatunlar gözünü senden alamayacak. Öyle ki bir bakışın yetecek. Secmece karpuz gibi istediğini alıp gideceksin. Mesela banka isin olduğunda müdür, Markette kasiyer hazırolda duracak seni görünce. Polisim gelmiş diyecek. Maçlarda tüm stad ayağa kalkacak ooo emniyet diye ooo çevik kuvvet diye marşlar besteleyecek sana. Esnaf kaça satıyosa üniforman va diye sana yarı fiyatına verecek. Ev sahipleri kavga edecek benim evimde otursun diye. Göstericiler gül ve karanfiller fırlatacaklar üstüne. Amirin, müdürün, şapşal şey gelme yarın işe git ye iç gez diyecek. Bir ömür böyle mutlu mesut geçecek işte.

ALTÜSTDEVRE
Memur
29 Mayıs 2023 00:59

Etmem . Polislik pişmanlıktır

Soldierm
Yasaklı
29 Mayıs 2023 02:42

Arda bey kardeşim gerekeni yazmış sesli güldüm gardasim yorumuna Allah iyiliğini versin senin...)))) .....neyse bak şimdi güzel kardeşim 15 senem bitti bu teşkilatta ne gördün dersen hep daha .....ok oldu sonu her sene daha kötüye gitti maaşı 19 Bin TL ben 1/1 yim it gibi çalışır sene de 30 gün onu da 2 taksitle 15/15 kullanmaya çalışır çoğu zaman da kullanamazsin sadece seçim için konuşayım müptezelin biri çıkar der ki seçim polisin asli görevi.... paraya gerek yok öyle işte en son tercihin polislik olsun öyle üniforma silah milah Sakın ha sakın kanma itibar.mitibar da Yok bak ben 39 yaşındayım kız vermiyorlar bana haklı adamlar benim de kızım olsa polise vermem....))

Yeni çeri
Aday Memur
29 Mayıs 2023 05:42

Özel sektörde çalışmaktan çok iyidir. Burda yazanlara bakma. Polislik zor olsa binlerce üniversite mezunu girmez bu işe.
29 Mayıs 2023 05:43

Burda olumsuz yazanlara bakma,ben iyi ki polis olmuşum iyi ki bu mesleğe girmişim hiç bir pişmanlığım yok diyorum.istemeyen dilekçeyi verip istifa eder,o yüzden olumsuz yazanlara inanma.hiçbiri istifa etmez sürekli eleştirir dururlar.ben 24 yaşında askerliğimi yaptıktan sonra polis oldum.o zaman askerlik yapılıyordu.genelde askerliğini yapmayan ve ana kucağından gelenler ve çok erken yaşta polis olanları hiç bir şeyden memnun edemezsiniz.

29 Mayıs 2023 12:11

İyi tabi 6 ayda maaşın ve silahın oluyor daha ne olsun kaçırma bu fırsatı

faveka2112
Memur
29 Mayıs 2023 13:21

şu devirde memurluk çok saçma git mahallede bakkal aç daha çok para kazanmazsan zararını ben karşılarım hele birde ilk atamada büyükmşwgire gidersen geçmiş olsun

muhasebeci0606
Aday Memur
29 Mayıs 2023 23:23

Polise kız mı vermiyorlar? Şaşırdım doğrusu. Dışarıda herkes farklı konuşuyordu. Burada ise bambaskaymis olay

Soldierm, 4 ay önce

Arda bey kardeşim gerekeni yazmış sesli güldüm gardasim yorumuna Allah iyiliğini versin senin...)))) .....neyse bak şimdi güzel kardeşim 15 senem bitti bu teşkilatta ne gördün dersen hep daha .....ok oldu sonu her sene daha kötüye gitti maaşı 19 Bin TL ben 1/1 yim it gibi çalışır sene de 30 gün onu da 2 taksitle 15/15 kullanmaya çalışır çoğu zaman da kullanamazsin sadece seçim için konuşayım müptezelin biri çıkar der ki seçim polisin asli görevi.... paraya gerek yok öyle işte en son tercihin polislik olsun öyle üniforma silah milah Sakın ha sakın kanma itibar.mitibar da Yok bak ben 39 yaşındayım kız vermiyorlar bana haklı adamlar benim de kızım olsa polise vermem....))

turkuaz ulugbey
Genel Müdür
30 Mayıs 2023 00:50

Köle gibi görür üstlerin,sosyal hayat sıfır hiç yok, çalışma saatleri yoğun,Egm de kendi meslektaşların arasında dahi birlik yok hiç bir polis hakkını arayamaz,polis kanun hukuk adamıdır fakat kanun hukuk Polisin lehine hiç bir Zaman uygulanmaz,son 2 yılda epey polis memuru intihar etti, bakanlığa o kadar başvuru olmasına rağmen geçiştirildi Üstüne durulmadı, üstler tarafından Mobing var sürekli, özlük hakkın yok, Hakkını arayabileceğin bir sendika yok veya yetkili bir kurum yok, Siyaset ile iç içe bir kurum, bağımsız bir kurum değil, herhangi bir Siyasi çok kolayca Polis Memurunu Tehdit edebilir o da Görevini Hakkıyla dürüstçe yaptığın halde,halk gözünde görevini yapsan suç olur Yapmasan niye yapmadı olursun,gece gündüz çalıştığın için çok yıpranırsın ve karşılığını da alamazsın,Polis Maaşı eridi İşçi maaşı gibi oldu, jandarmadaki gibi bir OYAK yok Polsan diye bir şey var hiç bir faydası yok,saçma sapan bahanelerle İhraç edilmen veya açığa alınman çok çok kolay iki dudak arasıdır,khk ile ihraç olup 2 İdari Mahkeme,1 Adli Mahkeme Kazanıp Görevine Siyasilerce Başlatılmayan yaklaşık 10.000 Polis Memuru Var.Sadece Keyfi.Keyfice Ek görevler olur.Belediyenin İşçisi Gibi Yeri Gelir Görev İstenir Polis Memurundan Herşeyi Yapması Beklenir Üstlerin Tarafından.Hakkaniyetli Bir Disiplin Tüzüğü Yok,Adam akıllı Yetki yok.Olumlu tarafları da var hep olumsuz değil tabi ama 10 tane Olumsuzsa 1 tane olumludur.İdari Kurumlar Arasında EGM Şuan En Sonda Diptedir.Ustler her zaman zorlaştırır her işi Kolaylaştıranı nadirdir.İnşallah Polis Memurlarının Şartlarının Avrupa Standartlarında Olduğu, Polisin İnsanca Yaşadığı Günleri Görürüz.

Gururu65
Daire Başkanı
30 Mayıs 2023 01:39

Sakın ha bu mesleğe bulaşma.

Dead.588
Memur
30 Mayıs 2023 10:17

Sen hangi şehirde çalışıyorsun ve eğer İstanbul daysan ailen yanında mı

sancak bayrak, 4 ay önce

Burda olumsuz yazanlara bakma,ben iyi ki polis olmuşum iyi ki bu mesleğe girmişim hiç bir pişmanlığım yok diyorum.istemeyen dilekçeyi verip istifa eder,o yüzden olumsuz yazanlara inanma.hiçbiri istifa etmez sürekli eleştirir dururlar.ben 24 yaşında askerliğimi yaptıktan sonra polis oldum.o zaman askerlik yapılıyordu.genelde askerliğini yapmayan ve ana kucağından gelenler ve çok erken yaşta polis olanları hiç bir şeyden memnun edemezsiniz.

yenilerden
Aday Memur
30 Mayıs 2023 10:50

Çevik mi sakın Polislik ayrı çevik ayrı zor

Allah yardımcınız olsun kaç senedir meslektesiniz? Bana maasi iyi toplum tarafından saygı gören bir meslek diyordu herkes. Çevik kuvvet olmak istiyordum sanırım o da zormus

yenilerden
Aday Memur
30 Mayıs 2023 11:31

Hem çevik hem istanbul olarak söylüyorum hayata küsersin

Çevik kuvvet baya zormuş İstanbul çok zor diyorlar doğru mu?

Peki meslekte ilk seneler nasıl oluyor? Sosyalleşmek için vs vakit oluyor mu hiç?

muhasebeci0606
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:33

Baya yogunmus sanırım. Hayalim çevik olmaktı da cogu kisi tayinin ilk İstanbula çıkar dediler. Orası da çok pahali

yenilerden, 4 ay önce
Hem çevik hem istanbul olarak söylüyorum hayata küsersin
Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi