Editörler : LanetF16 Gökçen

Yasaklı
28 Mayıs 2023 20:17

Konuşanlarda Depremzedeler İçin Yapılan Yardımlar

Bu Hasan Can?ı gerçekten çok takdir ediyorum. İlk izlediğim zamanlarda yahu bu program çok iyi farklı bir formatı var alıştığımız gibi değil demiş. Sonra bir kaç bölüm daha izlediğimde benzerinin ve bu kadar izlerken keyif verecek alternatifinin olmadığını düşündüm şimdilerde ise bambaşka düşünüyorum sebebi ise yapılan yardımlar. Hasan Can sadece bir komedyen değil çok iyi bir komedyen ve çok iyi bir insan. Adam geldiği yeri unutmuyor birinin derdine elinden gelenin fazlasını yaparak destek olmaya çalışıyor buna programında gönüllü olan insanları da ortak ediyor.

mastermember
Yasaklı
28 Mayıs 2023 20:19

bende şunu farkettim ilk zamanlar bu yardımları var mı yardım yapmak isteyen şeklinde soruyordu şimd

mastermember
Yasaklı
28 Mayıs 2023 20:23

şimdi ise seyirci kendi diyor yardım etmek istiyorum diye

memurhesabi
Aday Memur
28 Mayıs 2023 21:04

adam hem program gelirinin tamamını bağışlıyor hemde seyirci örnek veriyorum 5 bin tl destek olmak istiyorum dediğinde ben de onu 20 bine tamamlıyorum diyor.

dijitalmemur
Yasaklı
28 Mayıs 2023 21:24

helal olsun dışardan çok vurdum duymaz gibi görünsede aslında çok duygusal bir yapısı var bence ve başarı sadece insanları güldürmek değil aynı zamanda gönül kazanmak kalp kırmamak hasan can bunu da iyi yapıyor.

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi