Editörler : Kubil ay
28 Mayıs 2023 23:58

aciz zavallı.

BAYYCU-NOYAN, 4 ay önce

Ahnet demir 7307 sen o.ç.cğmsun..p.ç m.sin. i..ne misin...önce bunlara cevap ver...öğretmen olmadığın kesin...

wiseelit
Kapalı
29 Mayıs 2023 00:00

Ülke iyi yetişmiş genç doldu. Öğretmenlerimiz sayesinde. 4 ay tatil yapan öğretmenler sayesinde.

29 Mayıs 2023 00:06

öğretmen tatil yapmıyor, öğrencilere tatil verildiği için öğretmen de öğrenci olmayınca mecburiyetten beklemeye geçiyor. bu 40 yıl öncede böyleydi şuanda böyle dünya nın her yerinde de böyle. dünyanın hiç bir yerinde 12 ay eğitim gören yerde yok hatta en iyi eğitim sistemi olan finlandiya hafta 4gün okul 3gün tatil olayına geçti. bizimki eğitim kardeşim içinde dinlenme olmalı ki bir şeyleri eğitibilesin karpuz yetiştiriyor olsaydık 12 ay mücadele eder karpuzları 12 ay sonra toplardık sende çalınmasınlar diye güvenliğini sağlardın sonra da ben güvenlik sağladım ek ücret isterim diye orda da isyan ederdin:) sana eğitimi nasıl anlatayım ki sen daha bir eğitimciyle nasıl konuşacağını bilmiyorsan polis olman bile büyük iş harbiden tebriği hak ediyorsun.

wiseelit, 4 ay önce

Ülke iyi yetişmiş genç doldu. Öğretmenlerimiz sayesinde. 4 ay tatil yapan öğretmenler sayesinde.

29 Mayıs 2023 00:11

buarada bütün laflarımda sana çünkü ben senin o ezik psikolojiyle yazdığın yorumdan dolayı burdayım. olamadığın gelemediğin bir öğretmenlikle derdin ne ki öğretmenliği bu kadar küçümseme psikolojisine geçtin? kpss den sende mi atanamadın yada oraya kadar bile gelemeyip üniversite sınavında olmadı mı istediğin? barajı geçip iki yıllık polis yüksek okulunda okuyup polis olmanın suclusu biz değilim dostum. önce bunu bir kabul et.

wiseelit, 4 ay önce

emert1907
Aday Memur
29 Mayıs 2023 00:24

Ya hocam ben bir polis olarak söylediklerinin çoğuna katılıyorum. Eğitim bir ülkenin olmazsa olmazı. Dediğin gibi eğitim varsa herşey olur. Haklısın. 15 bine 20 bin maaşla kaliteli eğitim beklemekte yanlış haklısın. Keşke daha fazla olsa maaşınız ve maaşımız. Meslektaşlarım da haklı Tabiki. Burada bir serzenişlerini dile getiriyor. Ve forum sayfası egm. Sizin buraya girerek tahrik etmeniz yanlış bence. Ben gelip meb sayfasında öğretmen ne iş yapıyor 3 ay yatıyor desem tepki görmezmiyim. O yüzden naçizane tavsiyem ya kendi formunuzda gezinin yada başka bir yorumdaysanız sessiz kalın. Bir büyüğünüz olarak tavsiyem sadece
ahmet demir7307, 4 ay önce

buarada bütün laflarımda sana çünkü ben senin o ezik psikolojiyle yazdığın yorumdan dolayı burdayım. olamadığın gelemediğin bir öğretmenlikle derdin ne ki öğretmenliği bu kadar küçümseme psikolojisine geçtin? kpss den sende mi atanamadın yada oraya kadar bile gelemeyip üniversite sınavında olmadı mı istediğin? barajı geçip iki yıllık polis yüksek okulunda okuyup polis olmanın suclusu biz değilim dostum. önce bunu bir kabul et.

29 Mayıs 2023 00:32

Polis kaç tane savaşa katıldı öyle mi pöh jöh tem askerle beraber hendek barikat operasyonlarında mücadele verdi 800 den fazla şehit verdi hainlere karşı savaşı orda sen rahat evinde yatarken burda boş boş konuşup milletin asabını bozma öğretmensin diye ne farkın var bizden kendinizi dev aynasında görmeyi bırakın

hakan_2006
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 00:37

Senin gibi öğretmene yazıklar olsun ki çocuklar senin gibi öğrermenden ne alabilir ne öğretebilirsin.

şuan yeni başlayan bir öğretmen 13bin maaş alıyor. üstüne ekdersi de olsun ki çoğu öğretmende ekderste olmuyor. o okula baglı. hadi full ders versin. 4bin de onu koy 17bin yapıyor. bumu senin rahatsız olduğun ücret ? kaç almalı öğretmen miktar belirtirsen ona göre yorumlayalım. 17bin alan öğretmen mi bütün meslekler bir şey alamıyor da öğretmen alıyor diye yorumladığın? kaç almalı sizce 10bin falan mı ?

ilkay61
Aday Memur
29 Mayıs 2023 00:38

Adam öğretmen olmuş gelmiş 3. Dünya ülkelerinden dem vuruyor. Yetiştirdiğiniz öğrenciler aya gitti de biz mi tuttuk ? Görüyoruz yeni nesil eserlerinizi.

Mavi yıldız66
Aday Memur
29 Mayıs 2023 00:47

Ahmet demirci isimli şahıs öğretmen misin nesin bilmiyoruz ama kesin bir şeyler öğrenmeden öğretmen olduğun aşikar... Zaten sizin gibi öğretmenlerin yüzünden nesil gittikçe kötüye gitmektedir. O kadar büyük konuşuyorsun ki mazisi kahramanlıklarla dolu Türk polisine Allah şahitmişsin senin o pis ağzına Türk polisi yakışmaz.. sana şunu da hatırlatmak isterim ki senin en kıdemli öğretmen maaşın göreve başlayan polisle aynı seviyede tabii girmediğiniz hak etmediğiniz ek derslerle birlikte bu maaşı biraz geçmektedir.. zaten siz öğretmenler işinizi adam gibi yapsanız öğrenciler tekrar tekrar kurslara gidip bir şeyler öğrenmeye çalışmazlar... Sen öğretmen olmuşsun ancak adam ve insan olamamışsın ne yazık ki sana...

29 Mayıs 2023 00:49

Seçim gitti sandıklar gitti konuşma bitti hala çıkış yok nasıl olsa beleş iş gücü ahirette görüşürüz

Mavi yıldız66
Aday Memur
29 Mayıs 2023 00:51

Ayrıca sözüm bu adama hocam diyerek hitapta bulunan meslektaşlarıma; bu adam adam ve insan olamamış ki siz buna nasıl hocam dersiniz..

Mavi yıldız66
Aday Memur
29 Mayıs 2023 00:54

Tüm öğretmenleri kapsayan uzman öğretmenlik ve başöğretmenlik sınavlarında sorulan sorular ilkokul öğrencilerine sorulan sorulardan daha basitti.. sırf maaşlarınıza 2000 lira veya 1000 lira zam yapılabilmesi için açılan bu sınav da bile başarısız olan öğretmenler var ne yazık ki

aynasızz55
Yasaklı
29 Mayıs 2023 01:06

Sabah 5evden çıkış 5dk önce Girdim eve saat gece 01

20saat olmuş. Diyecek bir şeyim yok...

29 Mayıs 2023 01:17

Dün gece çalıştım, sabah göreve akşam tekrar gece geldim. Toplam 30/32 saat çalışılmış oluyorum. Sonra nöbette neden uyudun derler.

aynasızz55, 4 ay önce

Sabah 5evden çıkış 5dk önce Girdim eve saat gece 01

20saat olmuş. Diyecek bir şeyim yok...

Exelans cop
Aday Memur
29 Mayıs 2023 01:24

Mal herif, Polislerin hemen hemen hepsi fakülte mezunu hatta bazıları yüksek lisans mezunu. Cahil öğretmen seni.

Kuzey2259
Şef
29 Mayıs 2023 01:44

Ahmet Demir, polisin zaten canı burnunda, gelip de burada edebiyat parçalama, yok atanamamış da yok bilmem ne vs. Destek olmayacaksan köstek de olma, herkes de polis olamıyor ayrıca, yine bir özelliği ile seçilmiş insanlar sonuçta.

Proletariat
Daire Başkanı
29 Mayıs 2023 01:55

Çok provake edici söylemleriniz var... Burası EGM platformu siz gelip kışkırtma yapıyorsunuz tartışmanın yeri, zamanı ve mekanıda burası değildir.. Şunuda eklemek istiyorum eğer iyi bir eğitim vermiş olsaydınız ülkedeki suç oranı bu kadar artmazdı? Önce düzgün bir eğitim vermenizi tavsiye ediyorum devletin bütün imkanlarına sahipsiniz önünüze engel olan yok eğer eğitim vermeyi bilmiyorsanız en azından öğretim verin buda bir beceridir.. Benide yetiştiren hatta sizide dahi bu ülkenin bürokratlarınıda yetiştiren hep bir eğitimcilerdi ancak sizin gibi eğiticimler değil.. Gerçekten çocuğumun sizin gibi bir eğitimcinin, eğitmesini istemem üslubunuz çok kötü ve aşağılayıcı ve eminim ki öğretmen değilsiniz çünkü o güzide ve kutsal meslekte sizin gibilerin yeri yoktur..

şuan yeni başlayan bir öğretmen 13bin maaş alıyor. üstüne ekdersi de olsun ki çoğu öğretmende ekderste olmuyor. o okula baglı. hadi full ders versin. 4bin de onu koy 17bin yapıyor. bumu senin rahatsız olduğun ücret ? kaç almalı öğretmen miktar belirtirsen ona göre yorumlayalım. 17bin alan öğretmen mi bütün meslekler bir şey alamıyor da öğretmen alıyor diye yorumladığın? kaç almalı sizce 10bin falan mı ?

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi