Editörler : E.Kayı Han
29 Mayıs 2023 20:20

İş bilmeme stresi

Merhaba arkadaşlar içişleri Bakanlığına bağlı bi kuruma yeni atandım iş yerinde bulundum birime kadrosu emniyete bağlı iki işten anlayan polis atamışlar bu arkadaşlarda ben atandım için kendilerinin yerlerinden olacağı düşüncesine girip iş öğretme konusunda bana pek yardımcı değiller bize burda ihtiyaç var olduğunu göstermek için işi öğrenme adına soru sorduğumda bana tersleyici bi kereliğine oflaya sıkıla gösterip birden fazla sorunca biz sana gösterdik diyip tavırlı davranışları var ayrıca işi öğrenemezsem de soruşturma yemeye kadar yolu var diyip iyice beni panikletiyorlar burada asıl sorum işi öğrenemezsem eksik bilirsem herhangi bir memurluğuma engel ceza yer miyim ihraç edilir miyim bu durumda neler yapabilirim

ByAstsubay
Aday Memur
30 Mayıs 2023 00:42

Hayır yemezsin yaptıkları suç değil terbiyesizlik durumunu sizden sorumlu amirine söyle ve çokta haşır neşir olma iki densiz ile iyi forumlar
30 Mayıs 2023 20:13

Hepimiz geçtik o yollardan kardeş stres yapma rahat ol. Yaptıkça öğrenirsin işi.

memur033
Memur
31 Mayıs 2023 10:30

Sen amirinle müdürünle iyi geçin efendi ol kimse sana bişey demez kardeşim işi bilmesen bile başka bölüme geçirirler 4/B de illa atandığın bölümde çalışacan diye bişey yok müdürünün insiyatifinde başka bölüme gönderrler

cepgoz
Aday Memur
31 Mayıs 2023 12:04

Rahat ol ,acele etme sana mutlaka ihtiyaç duyacaklar,tecrübe sabittir

Serkan3827
Aday Memur
31 Mayıs 2023 18:22

Ben teknik birimdeyim mühendislik mezunuyum kalkıpta beni unvanımla bağdaşmayan evrak yazı işi büro personeli alanlarına verebilirler mi ki böyle bir şey yaşayan biri dava edip kazanmıştı

memur033, 4 ay önce
Sen amirinle müdürünle iyi geçin efendi ol kimse sana bişey demez kardeşim işi bilmesen bile başka bölüme geçirirler 4/B de illa atandığın bölümde çalışacan diye bişey yok müdürünün insiyatifinde başka bölüme gönderrler

memur033
Memur
03 Haziran 2023 16:34

Teknik birimdeysen idari birime vermezler seni her türlü idare ederler ama sen yeterki üstündekilerle iyi geçin sana uygun biyer mutlaka bulunur
Serkan3827, 4 ay önce

Ben teknik birimdeyim mühendislik mezunuyum kalkıpta beni unvanımla bağdaşmayan evrak yazı işi büro personeli alanlarına verebilirler mi ki böyle bir şey yaşayan biri dava edip kazanmıştı

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi