Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Mayıs 2023 00:34

Engelli raporum var bana temizlik paspas yaptırabilirler mi?

Ekpss ile atandım beni okula verdiler çok bunaliyorum ve kalp çarpıntısı yaşıyorum. Şizofreni hastasıyım 15 senedir tedavi görüyorum ve engelli raporunda çok dikkat gerektirmeyen hafif işlerde çalışabilir yazıyor. Ben bu engelli raporumu milli eğitime şu sam yinede temizlik paspas taşıma isi yaptırabilirler mi?

hugo.almeida
Kapalı
30 Mayıs 2023 00:42

Şikayet ettiğiniz durum ile raporunuzda yazan durum çelişki içermiyor.

Çok dikkat gerektirmeyen hafif işler yapabilir yazıyorsa paspas yapmak bu açıdan bir sorun teşkil etmez. Bir okulda yapacağınız en kolay iş de budur. İdareci değilseniz, öğretmen değilseniz okulda yapacak başka bir iş yok.

Bozkurt92
Aday Memur
30 Mayıs 2023 00:46

Öncelikle hayırlı olsun Ekpss ile girmişsiniz zaten yani raporunuzun içeriğini bilerek atamanız bu doğrultuda gerçekleşmiş.Kaldı ki temizlik ve paspas hafif işlere giriyor raporunuzu sunsanız bile sonucun değişeceğini sanmam yinede şansınızı deneyin belki de yönetmelikte buna uygun bilmediğimiz bir nokta vardır.

Matrix01
Aday Memur
30 Mayıs 2023 00:47

7 sınıfı 2 tuvaleti hergun supurup paspas atmak hafif ismi kardeşim ter içinde kalıyorum

ByAstsubay
Aday Memur
30 Mayıs 2023 01:34

Paspas atmak hafif iştir ve zorluğu çokta yoktur yavaş yavaş yapın raporunuzda da yazıyor zaten
Matrix01, 4 ay önce

7 sınıfı 2 tuvaleti hergun supurup paspas atmak hafif ismi kardeşim ter içinde kalıyorum

Matrix01
Aday Memur
30 Mayıs 2023 01:41

16:30 kadar kurs oluyor yavaş yaparsam saat 18:00de çıkabilirim.

memur744
Memur
30 Mayıs 2023 02:39

Güzel kardeşim, ben de engelli olduğum için diğerlerinin açıkça söyleyemediğini söylersem kırılmazsın diye düşünüyorum. Öncelikle hayırlı olsun. Engelli çalışan olmak çalışmamak anlamına gelmiyor maalesef. Senin başvurduğunu ve kabul edildiğin görevin tabii ki zorlukları olacak. Engelli olmayan bireyler de birtakım zorluklar yaşıyor. Hiçkimsenin iş hayatı güllük gülistanlık değil. Hepimiz maaşımızı haketmek için birtakım zorluklara katlanıyoruz. Engelli çalışan olarak 15 yılda emeklilik, tayin gibi haklarımız var. Onun dışında normal çalışanız. Bu durum anladığım kadarıyla engelinden dolayı yapamamakla ilgili değil işini sevmemekle ilgili. Ancak emin ol özel sektörde çalışsan kimse gözünün yaşına bakmaz. Kendine samimi olarak soracağın soru, ben bu işte çalışmak istiyor muyum? Sanırım. Yine de kendine biraz zaman ver zamanla alışacağını düşünüyorum. Sabır ve şükür güzel kardeşim

drogba-70
Müsteşar Yardımcısı
30 Mayıs 2023 03:18

Kardesim engelli raporuna ters bir is vermemisler ki.

Hafiften paspasini at keyfine bak.

Evrak işi verseler ne yapacaksin?

Sorumlulugun yok ogrenci veli gibi dertlerin yok .

O kadar da yapip maasini hak edeceksin artik.

Kutuphaneye verseler kitap işleri al ver takip et demirbaşa dikkat et sıkıntı.

Fotokopi işlerine verseler o da problem tonla çekim işi oluyor .

Efendi efendi günlük paspasini temizligini yap kurcalama.

fadime82
Şef
30 Mayıs 2023 03:23

Okulda işçi olarak çalışıp nasıl hafif bir is verilebilir düşünüyorum ama bulamıyorum. Cay dağıtımı desen zaten öğretmenler kendi alıyor. Belki temizlenecek alan miktarı azaltilabilir. 7 sınıf degilde mesela 4 sınıf bir koridor gibi

MuaLLim_01
Memur
30 Mayıs 2023 09:35

16:30'a kadar zaten pek iş yapamıyorsun demekki .. bir buçuk saatte çalışmak zor olmamalı. geriye okulda hangi iş kalıyor ki mesela sen onu yapmak istyorsun. bence geriye tek bir iş kalıyor, oturmak.

senin durumundan bağımsız olarak söylüyorum bizim insanımız bir işe girene kadar "ah bir işe girsem, başka bir şey istemem" der, işe girdikten sonra da iş yapmamaya kalkar.

Matrix01, 4 ay önce

16:30 kadar kurs oluyor yavaş yaparsam saat 18:00de çıkabilirim.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi