Editörler : crops35
30 Mayıs 2023 08:17

Paramedik diploması önlisans

İlk ve acil yardım bölümünden mezun oldum. 2024 kpss ye hazırlanıyorum 2022 kpss p93 ten 77 puan aldım kendi bolumumden atanmam imkansız bu diplomayla atanabilecegim düz memurluk vs var mıdır? Veya onlisans memurluklarda en çok atanma şansı yüksek açıköğretim bölümü hangisidir açıktan da bölüm bitirmek Istiyorum. Bunlar dışında verebileceğiniz tavsiyelere de açığım

Simdiden teşekkürler

darkkinght
Kapalı
30 Mayıs 2023 09:12

üniversitelere başvur puanlar düşük direkt atanırsın

İnterlok
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:16

Tıbbi sekreterlerlik, Büro yönetimi tavsiye ederim.

uzeyiryzc
Memur
31 Mayıs 2023 14:08

O puanla kurumların sözleşmeli personel alımlarını kovalayabilirsin. Üniversiteler genelde kişiye göre ilan açtıkları için puanları düşük görünüyor ama normalde torpilsiz girmen çok zor. Açıktan önlisans bölümü olarak ise bence Laborant ve Veteriner Sağlık okuyup Tarım ve Orman Bakanlığının alımlarını takip edebilirsin.

Burak mdnoglu
Aday Memur
31 Mayıs 2023 14:11

Üniversitelere bakıyorum ama hiç düşük gibi durmuyordu ise girenlerin puanları :/

darkkinght, 2 yıl önce

üniversitelere başvur puanlar düşük direkt atanırsın

Burak mdnoglu
Aday Memur
31 Mayıs 2023 14:13

Bende büro yönetimi düşündüm büro personeli olarak atanabilirim belki düşüncesiyle

İnterlok, 2 yıl önce
Tıbbi sekreterlerlik, Büro yönetimi tavsiye ederim.

Burak mdnoglu
Aday Memur
31 Mayıs 2023 14:52

Bende oyle düşünüyorum malum torpilin olmadığı pek alan yok artık açıktan da sizin söylediğiniz dahil 3 5 bölümü düşünüp arastiricam

uzeyiryzc, 2 yıl önce

O puanla kurumların sözleşmeli personel alımlarını kovalayabilirsin. Üniversiteler genelde kişiye göre ilan açtıkları için puanları düşük görünüyor ama normalde torpilsiz girmen çok zor. Açıktan önlisans bölümü olarak ise bence Laborant ve Veteriner Sağlık okuyup Tarım ve Orman Bakanlığının alımlarını takip edebilirsin.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi