Editörler : E.Kayı Han
30 Mayıs 2023 10:54

Yeni arayüz çok kötü olmuş, değiştirilmeli...

Memurlar.net sitesinin yeni arayüzü gerçekten çok kötü olmuş. Hem satırların genişliği nedeniyle görüntülenebilen başlık sayısı azalmış hem de karakterlerin de büyümesi kötü göstermiş. Bir an önce değiştirilmesi ve eski arayüze dönülmesi gerektiğini düşünüyorum.

İnsan yaptığı işe bir bakar yahu, en azından anket açar, "Nasıl olmuş?" diye sorar.

Bu arayüz ve koskoca sayfayı kaplayan başlık görüntüsüne belki birkaç gün dayanabilirim fakat sonra girip bakmam yani bir daha.. O derece kötü olmuş.

E.Kayı Han
Editor
30 Mayıs 2023 10:58

Birkaç gün bakarsanız zaten alışırsınız. :)

E.Kayı Han
Editor
30 Mayıs 2023 11:01

Ayrıca bu arayüz geliştirilirken bilgisayar kullanımından daha ziyade tabletler, notebooklar ve cep telefonlarından giriş yapanlara hitap edecek şekilde geliştirildi.

30 Mayıs 2023 12:00

Yani diyorsunuz ki, "Biz yaptık, böyle, ya sev ya terk et." :):):):):):))))

Mecburiyet haddi dışında bir takipçi eksildi o vakit ;)

Başarılar dilerim...

superbery
Aday Memur
30 Mayıs 2023 13:06

katılıyorum

bürodan
Şube Müdürü
30 Mayıs 2023 13:37

bence gayet iyi olmuş önceki tasarım çok eski .asp portallarından kalma bir tasarımdı. Bence daha da modernleştirilmeli reklamlar da bir düzene girmeli

E.Kayı Han
Editor
30 Mayıs 2023 15:05

çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

bürodan, 4 ay önce

bence gayet iyi olmuş önceki tasarım çok eski .asp portallarından kalma bir tasarımdı. Bence daha da modernleştirilmeli reklamlar da bir düzene girmeli

the.prens
Aday Memur
30 Mayıs 2023 15:10

Değişmiş hali bile çok basit böyle büyük bir platforma yakışmayan bir forumu var. Vbulletin tarzı gelişmiş bir forum sistemine geçmemiler üyeler açısından da daha zevkli bir ortam olacaktır

the.prens
Aday Memur
30 Mayıs 2023 15:15

Yazdığın mesajı bile düzenleyemiyorsun çok saçma bir forum sistemi var https://forum.vbulletin.com

E.Kayı Han
Editor
30 Mayıs 2023 15:22

Yorum düzenlemeyi açmıyoruz çünkü üye bir şey yazıyor bu yazılana başka bir üye cevap veriyor, sonra ilk yorumu yazan üye o yorumu değiştirip bambaşka şeyler yazıyor.

Yada normal bir mesaj yazıyor sonrasında girip 6 ay 7 ay sonra bunu küfürlü hakaretli yorumlara çeviriyor. Bu tür durumlara sebebiyet verilmemesi için yorum düzenleme yalnızca editörlerde var.

the.prens, 4 ay önce
Yazdığın mesajı bile düzenleyemiyorsun çok saçma bir forum sistemi var https://forum.vbulletin.com

KarobasaN
Memur
30 Mayıs 2023 16:16

Değişim sancılıdır, bu gibi işlemlerde kimseyi mutlu edemezsin, ama birde hayatın gerçekleri var, İnternet teknolojileri çok hızlı değişiyor, sürekli durağan kalamazsın, aksi halde bir süre sonra yeni gelişen cihazlarda çıkmaz, arama motorlarında geriye düşersin, basitleşir, monotona bağlarsın, bir rakip çıkar tarih olursun, artık iş işten geçmiş olur, bakınız, icq, msn, bir çok forum, site, arkadaşlık portalları, hepsi tarih oldu...

O yüzden saygı duymak lazım, ibrahim müteferrika'yı şeytan uşağı gören hattatlar gibi olmayalım. Çağa ayak uydurmak lazım...

keremben82
Memur
31 Mayıs 2023 13:49

Yoo gayet güzel olmuş. Beğendim 👍

31 Mayıs 2023 14:26

Forumun tabanı çok vasat. Yeni arayüzde hiçbir gelişme getirmedi. Ayrıca sayfaya çok az yazı sığıyor

farik mümeyyiz
Aday Memur
31 Mayıs 2023 15:29

Ben de şunu merak ediyorum. Forum.memurlar da adalet bakanlığı başlık sıralaması eskiden ilk sıradaki şimdi sonralara doğru kaymış durumda. Bunun nedeni nedir??

E.Kayı Han
Editor
31 Mayıs 2023 20:55

Forum sıralarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

farik mümeyyiz, 4 ay önce
Ben de şunu merak ediyorum. Forum.memurlar da adalet bakanlığı başlık sıralaması eskiden ilk sıradaki şimdi sonralara doğru kaymış durumda. Bunun nedeni nedir??

hkn000064
Memur
01 Haziran 2023 08:53

ya sen ne anlatıyosun kötü olmuş kullanışlı değil.

alışırsınmış.zihniyet bu işte.ne çekiyosak bu zihniyetten çekiyoruz.

en ufak bi eleştiriye bile tahammülleri yok.

farik mümeyyiz
Aday Memur
01 Haziran 2023 10:07

Hayır Kayıhan bey. Şu an uygulamadan giriyorum ve 7. Sırada adalet bakanlığı var. Ben bu siteye üye olduğum zamanlarda yılını hatırlamıyorum ilk sırada adalet bakanlığı vardı. Sonra zaman geçtikte 4. Sıraya, sonra 5 falan derken şu an bakanlıklar diyanet personeli gibi başlık sıralamasının altındayız.
E.Kayı Han, 4 ay önce

Forum sıralarında herhangi bir değişiklik yapılmadı.

Adliyeci
Şef
05 Haziran 2023 08:26

çok güzel olmuş

Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi