Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Mayıs 2023 11:02

Uzman öğretmenlik başvurusu
Merhaba arkadaşlar. Mebbis üzerinde henüz başvuru ekranı bende görünmüyor. Sizde de durum aynı mı?

Billoh
Aday Memur
30 Mayıs 2023 17:21

Başladı yaptık

SINIF54
Şef
30 Mayıs 2023 18:16

Basvurular baslamıs ama 10 yıl şartı gözüküyor hala. 5 yıl demişlerdi. Şaşırdık mı hayır

yözer50
Aday Memur
30 Mayıs 2023 18:24

Kılavuzda 5 e düşürmediler zaten bu yıla yetişmez muhtemelen

mhs44
Memur
30 Mayıs 2023 21:18

Vatan borcu ödediğimiz için cezalısınız diyorlar. Bedelli yapmak lazımmış

noss58
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:27

ol deyince olur, klavuza bakmayın 19 kasımda yapılacak sınava 4 ay önceden başvuru almakta saçmalık, meclis açılır haziran başında hemen söz verdiklerini torba yasa ile yaparlar tatile girer, önümüzdeki yıl belediye seçimleri var yatırımı şimdiden yapacaklar mecbur.

dmrcknn
Şube Müdürü
30 Mayıs 2023 21:59

Degerli hocalarim; Bakanligin uyguladigi takvim yerinde ve dogrudur. Cunku yazili sinavdan 6 ay once takvim aciklanmak zorunda. Egitim vs nedenlerden dolayi boyle bir surece ihtiyac duyuluyor sanirim. Halihazirda takvim aciklandi ve surec basladi. Yeni bakan goreve baslar baslamaz teklif meclise gonderilmesi ve yasalasmali. Elbette boyle bir hususun secim vaadi olarak sunulmasi ve secim sonrasina birakilmasi talimsiz bir durum olmustur. Ancak bu yil yetismemesi icin hicbir engel yoktur. Sureci bakanlik yurutecektir ve takvimi revize etmek, ek basvuru almak gibi durumlar olasidir. Meclis gorevini yerine getirir ve yasalasirsa bakanlik bu adimlari hizlica atacaktir. Bakanligin suan bu husus ile ilgili aciklama yapmaktan kacinmasini surecin onlarinda disinda gelisecek olmasi, meclis gundemine erken gelir ve yasalasirsa takvim guncellenir ve ek basvurular alinir, meclis gundemine gec gelir yasalasmasi sureci uzarsa bakanlik bir sonraki yila ertelemek zorunda kalabilir. Bundan dolayi yeni bakanin ve meclisin goreve baslayip surecin baslamasini beklemek gerekiyor. Yasa teklifinin meclise gelmesi ve kanunlasmasi surecindeki teknik bilgileri eksik veya yanlis biliyor olabilirim, kendimce bir analiz yapmak istedim surec hakkinda. Umarim hepimiz icin en hayirlisi olur.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 08:39

Bu devirde askerliğini bedelli yapmayan öğretmene şaşıyorum ben asıl.
mhs44, 4 ay önce

Vatan borcu ödediğimiz için cezalısınız diyorlar. Bedelli yapmak lazımmış

31 Mayıs 2023 08:47

Ben yaptım sıkıntı çekmedim 6 ay gayet de güzeldi...
şaşkın tarihçi, 4 ay önce
Bu devirde askerliğini bedelli yapmayan öğretmene şaşıyorum ben asıl.

Sevdim-Seni
Daire Başkanı
31 Mayıs 2023 10:13

3600 gösterge vaadini 5 senede yerine getirdi,

bu vaadini de öyle bir zamanda yapar

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi