Editörler : Pangaea

Kuskusuz
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 01:44

Bugün okul müdürü gelip başvuruları hatırlattı. Okulda çinko karbon öğretmen bir ben kaldım ya adam herhalde bunun da başı göğe ersin dedi. Basvururum hocam acelesi yok dedim. Yanımda 20 küsür yıllık ogretmenimiz de basogretmenlige başvurmak için telefonunu çıkarmış denemiş olmamış. Öğretmenler odasında basvuramadigini söyledi odada bir sessizlik oldu. Baktım kimse açıklamıyor döndüm dedim ki hocam daha kanun düzenlenmedi. Çok üzüldüm. Kendi halime bile bu kadar uzulmemistim. Çok hayal kırıklığı yaşadı. Okuyunca yazayım dedim.

egeliinci
Yasaklı
31 Mayıs 2023 08:20

Kanunla düzenlenmesi gerektiği halde hala kandırıldık demek ahmaklıktır, meclis illaki bir düzenleme yapacaktır ne bu acelen , bu sene velevki yetişmedi seneye olursun , somuçta uzmanlıkta 10 sene beklememiş olacaksın , sırf provakasyon için açılmış bir başlık

bersan_42
Şef
31 Mayıs 2023 10:52

Biz biliyoruz ki bu hükümet neyi yapacağım dediyse fazlasıyla yapmıştır. Elhamdülillah.

31 Mayıs 2023 10:56

Hayır neden bu sene başöğretmenlik tazminatı almasin hem de zamlı sen aradaki farkı ver o da razı olsun nasıl çözüm ama...
egeliinci, 2 yıl önce

Kanunla düzenlenmesi gerektiği halde hala kandırıldık demek ahmaklıktır, meclis illaki bir düzenleme yapacaktır ne bu acelen , bu sene velevki yetişmedi seneye olursun , somuçta uzmanlıkta 10 sene beklememiş olacaksın , sırf provakasyon için açılmış bir başlık

Velocıraptor
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 11:55

ikinci sınav için 15 sene bekletenlerin ben nesine güveneyim arkadaş ? sizin de dediğiniz gibi hemen şimdi yapsın ben(hak eden herkes) tazminatımı alayım.

Ayrıca zam olunca kimse dakika sektirmeden geçiriyor değil mi ? 2. aydan sonra sürekli eksi yazıyor benim bütçem. 6. ay verdiğinin bana faydası ne ki.

morisco_1982, 2 yıl önce
Hayır neden bu sene başöğretmenlik tazminatı almasin hem de zamlı sen aradaki farkı ver o da razı olsun nasıl çözüm ama...

egeliinci
Yasaklı
31 Mayıs 2023 12:18

sınava kadar yetişir , söz verilmiş sonuçta , haziranda ömk değişikliği meclise gelir ,

morisco_1982, 2 yıl önce

cesmiser
Daire Başkanı
01 Haziran 2023 21:45

17 sene sınav bekledik.20 sene üstü yeni uzman olanlar, beklemeden bu sene baş öğretmenliğe başvurmalı . 10 sene baş öğretmenliği beklerken emekli olurlar

Velocıraptor
Genel Müdür
01 Haziran 2023 21:57

En doğrusu bu.
cesmiser, 2 yıl önce

17 sene sınav bekledik.20 sene üstü yeni uzman olanlar, beklemeden bu sene baş öğretmenliğe başvurmalı . 10 sene baş öğretmenliği beklerken emekli olurlar

mdamar
Aday Memur
02 Haziran 2023 10:10

++1

ilyas araz
Aday Memur
02 Haziran 2023 10:47

mesleğin 9. yılındayım senin 1 sene deyip geçiştirdiğin bana 50.000 tl ye mal oluyor madem çıkarmayacaksın yetiştirmeyeceksin seçimden önce neden her mikrofon uzatana 5 yıl yaptık diyorsun ..

egeliinci, 2 yıl önce

Haminni
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:00

gündemde tutmalıyız sınava çok var her şey değişebilir ayrıca uzman olan 20 yılını dolduran hocalarda başöğretmenlik içinde baskı kurmalı

1Muallimbey
Memur
02 Haziran 2023 11:01

1,5 ay ile kaçırıyorum ... Hani 5 seneye inecekti... Uqziklar olsun
ilyas araz, 2 yıl önce

mesleğin 9. yılındayım senin 1 sene deyip geçiştirdiğin bana 50.000 tl ye mal oluyor madem çıkarmayacaksın yetiştirmeyeceksin seçimden önce neden her mikrofon uzatana 5 yıl yaptık diyorsun ..

Haminni
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:05

bir buçuk sene resmen farkı alamayacaksınız hocam çok büyük haksızlık en azından süresi dolanlar için üç ayda bir sınav olsa kişiler hemen geçse . ama ne saçma ki sonraki seneyi bekleyip ocak ayıda geçebiliyor

1Muallimbey, 2 yıl önce
1,5 ay ile kaçırıyorum ... Hani 5 seneye inecekti... Uqziklar olsun

egeliinci
Yasaklı
02 Haziran 2023 15:02

arkadaşım daha ortada bir şey yok yetişmeyeceğini nerden çıkardın da sanki yetişmemiş gibi ahkam kesiyorsun , dur bakalım daha meclis yeni işleme geçecek ,

ilyas araz, 2 yıl önce

Kagiş
Müsteşar
02 Haziran 2023 16:50

O zaman geçen yıl uzman olanların da başöğretmen olabilmesi için süre 5 yıla indirilsin kardeşim!!

Kuskusuz
Genel Müdür
02 Haziran 2023 17:02

Yok hocam 50 bine filan mal olmuyor. Siz zaten kademe derece olarak 1, 2,3 te olmadığınız için o kadar fazla alamayacaksınız . Ha inşaallah herkesin gönlündeki olur orası ayrı.

ilyas araz, 2 yıl önce

Velocıraptor
Genel Müdür
02 Haziran 2023 17:26

bana 25 bine mal oluyor az mı ? 15 yıllık kaybı söylemiyorum bile.

Kuskusuz, 2 yıl önce

Yok hocam 50 bine filan mal olmuyor. Siz zaten kademe derece olarak 1, 2,3 te olmadığınız için o kadar fazla alamayacaksınız . Ha inşaallah herkesin gönlündeki olur orası ayrı.

Kuskusuz
Genel Müdür
02 Haziran 2023 21:42

Hocam herkese bir şeylere mal oluyor bunun bir sonu yok ki. 3 yıl sözleşmeli çalıştım her ay eksik aldım. 36 aydan hesaplayin siz. Sonra geçen sene bir kaç ile kaçırdım yine kaybettim. Zaten mezun olurken 4 4 4 sistemi geldi hepten kaybettim;))) bu ülkede durum bu. Her zaman kaybedeniz. Siz ben herkes kaybeden... Dedim ya umarım herkesin gönlünden geçen gerçekleşir ne diyeyim. Hugo hocamın tavsiyesine uyuyorum teslim oldum:))

Velocıraptor, 2 yıl önce

bana 25 bine mal oluyor az mı ? 15 yıllık kaybı söylemiyorum bile.

Velocıraptor
Genel Müdür
02 Haziran 2023 23:21

Hugo'yu tek yazma anlamı kayboluyor :))) Bizde teslim olalım bari akil adam böyle diyorsa :)

Kuskusuz, 2 yıl önce

Hocam herkese bir şeylere mal oluyor bunun bir sonu yok ki. 3 yıl sözleşmeli çalıştım her ay eksik aldım. 36 aydan hesaplayin siz. Sonra geçen sene bir kaç ile kaçırdım yine kaybettim. Zaten mezun olurken 4 4 4 sistemi geldi hepten kaybettim;))) bu ülkede durum bu. Her zaman kaybedeniz. Siz ben herkes kaybeden... Dedim ya umarım herkesin gönlünden geçen gerçekleşir ne diyeyim. Hugo hocamın tavsiyesine uyuyorum teslim oldum:))

Velocıraptor
Genel Müdür
13 Haziran 2023 11:50

Eee noldu şimdi kaç hafta geçti düzeldi mi başvurular ?

Toplam 41 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi