Editörler : Kubil ay
30 Mayıs 2023 15:55

Ön başvuru açıklandı hak kazandım bundan sonra???
Neye dikkat etmeliyim bilgi verir misiniz??

Baypar
Şef
30 Mayıs 2023 16:52

Dikkat etmen gereken bir şey yok.Parayı yatır. Parkura çalış gereken sürede bitir.Beden kitle endeksinde boy sıkıntısı renk körlüğü yoksa ön sağlığı geçersin.Parkur içinde çalışacaksın en az 60 alman gereken.Kadın adaylar 50 erkek adaylar 48 saniyede bitirmelidir.Sonrası Sözlü Mülakat zaten başka bir şey yok.

darkkinght
Aday Memur
30 Mayıs 2023 17:09

arkadaşlar vitiligo polisliğe engel mi ?

000000.0
Aday Memur
30 Mayıs 2023 17:41

Teşekkür ederim ön sağlık kontrolleri parkurdan önce mi olur
Baypar, 4 ay önce

Dikkat etmen gereken bir şey yok.Parayı yatır. Parkura çalış gereken sürede bitir.Beden kitle endeksinde boy sıkıntısı renk körlüğü yoksa ön sağlığı geçersin.Parkur içinde çalışacaksın en az 60 alman gereken.Kadın adaylar 50 erkek adaylar 48 saniyede bitirmelidir.Sonrası Sözlü Mülakat zaten başka bir şey yok.

Baypar
Şef
30 Mayıs 2023 17:43

Evet önce ön sağlık olur geçenler parkura girer.

000000.0, 4 ay önce
Teşekkür ederim ön sağlık kontrolleri parkurdan önce mi olur

000000.0
Aday Memur
30 Mayıs 2023 17:45

Peki bir şey daha sormak istiyorum bende ilaç kullanmayı gerektirmeyen tiroid var bundan bir şey olur mu bir de merak ettiğim bir konu daha var ön sağlık kontrolünü nerde yaptıracağız hastanede doktor tarafından mı yoksa özel olarak polislere çalışan hekimler mi yapıyor hiç bilgim yok
Baypar, 4 ay önce

Evet önce ön sağlık olur geçenler parkura girer.

Baypar
Şef
30 Mayıs 2023 17:57

Her şeyi Akademinin doktoru yapacak.Ne yapmam gerektiğini gerekli her şeyi sana bildirecekler.Ön sağlığı akademinin doktoru yapar.Ön sağlık bilgi formu var onu dolduracaksın doktora vereceksin.Orda hastalığın varsa işaretleyeceksin.

Tiroid ilaç kullanımı devam ediyorsa engel olur.

000000.0, 4 ay önce
Peki bir şey daha sormak istiyorum bende ilaç kullanmayı gerektirmeyen tiroid var bundan bir şey olur mu bir de merak ettiğim bir konu daha var ön sağlık kontrolünü nerde yaptıracağız hastanede doktor tarafından mı yoksa özel olarak polislere çalışan hekimler mi yapıyor hiç bilgim yok

000000.0
Aday Memur
30 Mayıs 2023 18:00

İlaç kullanamıyorum doktor gerek yok diye yazmadı bile ama ben en azından moral olsun diye zorla reçetesiz herkesin kullanabileceği bir ilaç Yazdırdım e nabızda o görünüyor bir şey olur mu ilacın adı Euthyrox?
Baypar, 4 ay önce

Her şeyi Akademinin doktoru yapacak.Ne yapmam gerektiğini gerekli her şeyi sana bildirecekler.Ön sağlığı akademinin doktoru yapar.Ön sağlık bilgi formu var onu dolduracaksın doktora vereceksin.Orda hastalığın varsa işaretleyeceksin.

Tiroid ilaç kullanımı devam ediyorsa engel olur.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi