Editörler : Lanet
30 Mayıs 2023 15:57

Kamu işçisinin başka bir kuruma işçi olarak atanması.

Merhaba, Karayolları'nda işçi olarak çalışan birisinin, aynı yıl içerisinde, aynı KPSS puanı ile başka bir kurumda işçi alımı ilanına başvurarak Karayolları'ndan istifa edip, diğer kurumda çalışması mümkün mü? İstifa ettikten sonra başka bir kuruma atanmak için bekleme süresi var mı? Teşekkürler.

Harville
Aday Memur
30 Mayıs 2023 19:29

Mümkün.6 ay içinde istifa dilekçesi vericeksen en geç 2 hafta önceden bildirmen lazım.kıdem arttıkça ihbar süreside 4-6-8 hafta olarak gider

H.Ozkan14
Aday Memur
30 Mayıs 2023 19:37

Sıkıntı olmaz. Sadece diğer kurumda mülakat olacaksa, orada sorarlar

Saceva
Aday Memur
06 Temmuz 2023 19:41

Gidebilirisin. Tazminat ödüyorsun. Direk geçiş yapabiliyorsun. Ben Sağlık Bakanlığın kamu işçisi oalrak çalışıyorum. Direk istifa ediyorum diye dilekçe yazdım. Tazminat ödeyip çıkış yaptım. Diğer kuruma kamu işçisi olarak başladım.
07 Temmuz 2023 19:31

Hangi kuruma geçiş yaptığınız hocam
Saceva, 2 yıl önce
Gidebilirisin. Tazminat ödüyorsun. Direk geçiş yapabiliyorsun. Ben Sağlık Bakanlığın kamu işçisi oalrak çalışıyorum. Direk istifa ediyorum diye dilekçe yazdım. Tazminat ödeyip çıkış yaptım. Diğer kuruma kamu işçisi olarak başladım.

Saceva
Aday Memur
08 Temmuz 2023 15:29

Askeri kurumu kazandım. Geçiş demeyelim o ayrı bir olay. Şuan imkansız kurumlar arası geçiş.
Tecnikadamoguz01, 2 yıl önce
Hangi kuruma geçiş yaptığınız hocam
10 Temmuz 2023 17:17

Bende askeri kurumu kazandım hocam özelden mesaj atamıyorum size bir konu hakkında bilgi alacaktım
Saceva, 2 yıl önce
Askeri kurumu kazandım. Geçiş demeyelim o ayrı bir olay. Şuan imkansız kurumlar arası geçiş.

Saceva
Aday Memur
10 Temmuz 2023 17:49

Mesaj gelmiyor. Bana instagram yazın oradan dönerim size
Tecnikadamoguz01, 2 yıl önce
Bende askeri kurumu kazandım hocam özelden mesaj atamıyorum size bir konu hakkında bilgi alacaktım

arsyılel
Aday Memur
20 Haziran 2025 02:03

Peki mülakata gittiğinizde kamu personeli olduğunuzu söyledinizmi komisyona yoksa söylemedinizmi çünkü kamu personeli olduğunuzu söyleseniz sıcak bakmayabilirler
Saceva, 2 yıl önce

Saceva
Aday Memur
20 Haziran 2025 07:23

O karar komisyon verir. Bizim kurumdayken kazanan oldu gitti yeni hatta. Bazende tecrübeli seviyorlar alıyorlar. Değişiyor işte bu durum.
arsyılel, 4 hafta önce
Peki mülakata gittiğinizde kamu personeli olduğunuzu söyledinizmi komisyona yoksa söylemedinizmi çünkü kamu personeli olduğunuzu söyleseniz sıcak bakmayabilirler

arsyılel
Aday Memur
20 Haziran 2025 11:04

yok demek istediğim mülakatta kamu personeli olduğunuzu soyledinizmi söylemeye gerek varmı
Saceva, 4 hafta önce
O karar komisyon verir. Bizim kurumdayken kazanan oldu gitti yeni hatta. Bazende tecrübeli seviyorlar alıyorlar. Değişiyor işte bu durum.

yeşilrussel
Memur
21 Haziran 2025 08:09

Sen soylemesen bile dosyanda yazmıyor mu

arsyılel, 4 hafta önce
yok demek istediğim mülakatta kamu personeli olduğunuzu soyledinizmi söylemeye gerek varmı

arsyılel
Aday Memur
21 Haziran 2025 12:15

bizim bir arkadas mulakata girecek hizmet dökümü ile alakalı hiç bir belge istememislerki yani dosyasinda yok görmesi için ya kendinden yada sgk dan istemesi lazım degilmi
yeşilrussel, 3 hafta önce

Sen soylemesen bile dosyanda yazmıyor mu

Saceva
Aday Memur
27 Haziran 2025 10:25

Yukarıda verdim cevabını. Bazen avantaj sağlar bazende sağlamaz. o mülakat komisyonuna bağlı. Söylemen daha iyi.
arsyılel, 4 hafta önce
Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi