Editörler : ayşegül bgm
30 Mayıs 2023 16:03

Konyada hemşire olmak

Necmettin erbakan üniversitesinde çalışan bilhassa hemşire olan arkadaşlar varsa çalışma şartları teşvik barınma konusunda bilgi verebilir mi?

Kusucar
Şef
31 Mayıs 2023 14:38

.

Adenrmysa
Aday Memur
31 Mayıs 2023 15:14

Eşim şehir hastanesinde hemşire sakın bir şehir kiralar 10 bin oldu çoğu yerde sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz konya hakkinda

Kusucar
Şef
31 Mayıs 2023 22:37

Çok teşekkürler meram hakkında bilginiz var mi

Adenrmysa, 4 ay önce
Eşim şehir hastanesinde hemşire sakın bir şehir kiralar 10 bin oldu çoğu yerde sormak istediğiniz sorular varsa sorabilirsiniz konya hakkinda

Adenrmysa
Aday Memur
31 Mayıs 2023 22:40

Şöyle diğer kesimlere göre lüks biryer yani biraz daha elit bölge diyim size genelde cafe çok var güzel mekanlar meramdadir ev fiyatları hakkında bilgim yok açıkçası ama diğer yerlere göre bir tık daha pahalıdır diye düşünüyorum
Kusucar, 4 ay önce

Çok teşekkürler meram hakkında bilginiz var mi

hcrty
Aday Memur
01 Haziran 2023 18:05

merhaba bende neü hastanesine atandım fakat ev bulmakta çok zorlanıyorum. Siz bulabildiniz mu? Birde kosova mah. ya da bosna hersekten hastaneye gidiş geliş kolay mı?

Diyalizci1234
Aday Memur
01 Haziran 2023 18:25

Orada çalısmıyorum ama konya selçuk mezunuyum. Şayet necmettin Erbakan ünv atanmıssanız ve kendi aracınız yoksa mesafe cok uzun bosna selçuk ünv taraflarına yakın
hcrty, 4 ay önce

merhaba bende neü hastanesine atandım fakat ev bulmakta çok zorlanıyorum. Siz bulabildiniz mu? Birde kosova mah. ya da bosna hersekten hastaneye gidiş geliş kolay mı?

Kusucar
Şef
01 Haziran 2023 19:39

Ben de bir sonraki yedeklerdeyim araştırıyorum başka bilgisi olan varsa yazarsa seviniriz

hcrty, 4 ay önce

Mery19
Şef
01 Haziran 2023 22:51

Birbirlerine zıt güzergahlar ve Konya Büyükşehir trafik gibi bi problemi var mesai saatlerinde. Ev baktığınız güzergahlar öğrencinin olduğu görece daha uygun fiyatlı yerler ancak hastaneye yakın hocacihan mah. Taraflarından tutmaya bakın derim evi.
hcrty, 4 ay önce

Kusucar
Şef
02 Haziran 2023 11:16

asil olarak kazandıktan sonra arşiv araştırması ne kadar sürdü

hcrty, 4 ay önce

hcrty
Aday Memur
02 Haziran 2023 14:49

bende yedekten kazandım 141. yedektim, arşiv araştırması çoktan bitmiş çünkü direk imza atıp işbaşı yaptıracaklar

Kusucar, 4 ay önce

asil olarak kazandıktan sonra arşiv araştırması ne kadar sürdü

Kusucar
Şef
02 Haziran 2023 21:42

Hakkımızda hayırlısı olsun, ben hacettepeyi bekliyordum, o da bir turlu yedekleri aciklamadi .konyaya gitmek düzen kurmak biraz zor olacak gibi :)

hcrty, 4 ay önce

bende yedekten kazandım 141. yedektim, arşiv araştırması çoktan bitmiş çünkü direk imza atıp işbaşı yaptıracaklar

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi