Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Mayıs 2023 19:23

10 yılı 18 gün ile dolduramiyorum.

Mehil izinlerim sayılmamış örneğin çok tain gördüm mebe gitsem birsey çıkar mi sizce?

Fthsvc
Aday Memur
30 Mayıs 2023 19:31

Kazanılmış hak karşılığında 11 yıl görünuyor. Çok ucretsiz izinlerim var.

a1981
Müsteşar
30 Mayıs 2023 19:52

mehil izinlerinin sayılması gerekir.

çünkü bu bir çeşit yasal izin hakkıdır.

ancak ücretsiz izinleri saymazlar.

Turhan06
Daire Başkanı
30 Mayıs 2023 21:00

Evet Mehil izinleri sayılmıyor. Saçmalık
a1981, 4 ay önce

mehil izinlerinin sayılması gerekir.

çünkü bu bir çeşit yasal izin hakkıdır.

ancak ücretsiz izinleri saymazlar.

memur.rumem
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:12

Hocam yeni düzenleme sınavdan önce meclise sevk edilecek.

noss58
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:27

ol deyince olur, klavuza bakmayın 19 kasımda yapılacak sınava 4 ay önceden başvuru almakta saçmalık, meclis açılır haziran başında hemen söz verdiklerini torba yasa ile yaparlar tatile girer, önümüzdeki yıl belediye seçimleri var yatırımı şimdiden yapacaklar mecbur.

a1981
Müsteşar
31 Mayıs 2023 13:46

neden yapsınlar ki hocam?

ne aceleleri var?

bakan bile değişecek deniyor.

neyse eğer dediğiniz gibi olursa güzel bir sürpriz olur?

noss58, 4 ay önce

ol deyince olur, klavuza bakmayın 19 kasımda yapılacak sınava 4 ay önceden başvuru almakta saçmalık, meclis açılır haziran başında hemen söz verdiklerini torba yasa ile yaparlar tatile girer, önümüzdeki yıl belediye seçimleri var yatırımı şimdiden yapacaklar mecbur.

melike.h
Şef
31 Mayıs 2023 14:57

mehil müddeti izin oluyor fiilen çalışmadığın için sayılmaz bu gayet normal. az kullansaydın iznini

b3rn4
Müsteşar
31 Mayıs 2023 15:23

Mehilin sayılması lazım hocam bi bakın. Fiilen çalışmakla alası yok. Ücret aldığımız her izin çalışma süremizden sayılır.

Benim de ücretsiz izinlerden 5 gün açığım var başvuramıyorum.

Velocıraptor
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 15:51

Dediğiniz çok doğru ama bazı süzme salaklara anlatmak çok zor.Benim için bir sorun yok ama başkq kişiler hak kaybına uğramasın isterim.
noss58, 4 ay önce

Vecihi48
Aday Memur
31 Mayıs 2023 16:23

Arkadaşlar merhaba benim hizmet surelerimden uzman öğretmenlik 9 yıl görünürken kazanılmış hak ve emekliliğe esas 10 yıl gorunuyor.ben başvuru yaptım ama reddedilir mi acaba hangi hizmet süresini baz almalıyım hizmet birleştirme yapmıştım bazı hizmet süresine eklenmiş bazisina eklenmemiş

Fthsvc
Aday Memur
31 Mayıs 2023 22:14

Takıla takıla buna mı takıldın komik

melike.h, 4 ay önce

mehil müddeti izin oluyor fiilen çalışmadığın için sayılmaz bu gayet normal. az kullansaydın iznini

Yondaimeminato
Kapalı
01 Haziran 2023 07:43

Nasıl başvuru yaptınız hocam ? Ekranda ''Başvuru yapabilmeniz için gerekli hizmet süreniz bulunmamaktadır. Hizmet Süreniz :9 Yıl .....'' yazması gerekmekte. Bağlı bulunduğunuz milli eğitimle iletişime geçin. Sonradan sorunlar yaşayabilirsiniz.

Vecihi48, 4 ay önce

Arkadaşlar merhaba benim hizmet surelerimden uzman öğretmenlik 9 yıl görünürken kazanılmış hak ve emekliliğe esas 10 yıl gorunuyor.ben başvuru yaptım ama reddedilir mi acaba hangi hizmet süresini baz almalıyım hizmet birleştirme yapmıştım bazı hizmet süresine eklenmiş bazisina eklenmemiş

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
01 Haziran 2023 07:56

hocam seneye olursunuz en fazla ne olur.
01 Haziran 2023 09:00

Aradaki uzmanlık farkını bir yıl siz verirsiniz bence de sıkıntı olmaz nakit hesaba havale yapın ki işe yarasın
şaşkın tarihçi, 4 ay önce
hocam seneye olursunuz en fazla ne olur.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
01 Haziran 2023 09:34

Çok bi para değil zaten maaşa kıyasla.
morisco_1982, 4 ay önce
Aradaki uzmanlık farkını bir yıl siz verirsiniz bence de sıkıntı olmaz nakit hesaba havale yapın ki işe yarasın
Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi