Editörler : nayzen
30 Mayıs 2023 20:26

YHS kaldırılması durumunda 4B liler
Ağustosta toplu sözleşmede kaldirilabilecegi geçiyor bı kerelige mahsus geçirmede olabilir yada kökten yardımcı hizmetler grubunu kaldırabilirler böyle bir durumda ben 4B liyim Üniversite de destek personeli temizlik personeli olarak geçiyorum 3+1 e dahiliz bize vurur mu yoksa sözleşmeli olduğumuz için biz göz ardı mi ediliriz ?

UfukBOZOK
Şef
30 Mayıs 2023 21:48

Eğer 3+1 ise durumunuz 4B li değilsiniz. 4B süresiz sözleşmeliler oluyor. Yani o +1 kısmı hiç olmaz o kadrolarda. Siz ilk 3 sene mevzuat yönündeen 4B statüsünde değerlendiriliyorsunuz. Sizin kadro şartlarınız 663 ssyılı KHK 45/a maddesine göredir. Yani YHS kalfırılsa bile sizimbir üst kadroda değerlendirirler diye düşünüyorum. Örnek uygulamaları kapatılan Devlet Personel Başkanlığı'nın eski kararlarından araştırabilirsiniz.

melik000
Aday Memur
30 Mayıs 2023 21:54

Peki hocam bı kerelige mahsus YHS grubundakileri üst kadrolara alım olursa bunda içerir miyiz
UfukBOZOK, 4 ay önce
Eğer 3+1 ise durumunuz 4B li değilsiniz. 4B süresiz sözleşmeliler oluyor. Yani o +1 kısmı hiç olmaz o kadrolarda. Siz ilk 3 sene mevzuat yönündeen 4B statüsünde değerlendiriliyorsunuz. Sizin kadro şartlarınız 663 ssyılı KHK 45/a maddesine göredir. Yani YHS kalfırılsa bile sizimbir üst kadroda değerlendirirler diye düşünüyorum. Örnek uygulamaları kapatılan Devlet Personel Başkanlığı'nın eski kararlarından araştırabilirsiniz.

UfukBOZOK
Şef
30 Mayıs 2023 21:56

Daha önce bazı nedenlerden dolayı GİJ kadrolarına atamalar oldu topluca ama ihtimallerden bahsediyoruz. Hayırlısı olsun sizin için...
melik000, 4 ay önce
Peki hocam bı kerelige mahsus YHS grubundakileri üst kadrolara alım olursa bunda içerir miyiz

ekrem1999
Yasaklı
03 Haziran 2023 22:27

Şunu unutmayalım artık 100 puan alan biri bile yh oluyor. Ayrıca içlerimizde teknik anlamda bilgili,yetenekli ve diplomalı çok insan var ve potansiyel olanlar. Göz ardı edilemeyecek akadar çok fazlayız. Sizlere tavsiyem bu kadrodan başka kadroya geçseniz bile yhlileri unutmamanız.

melik000
Aday Memur
03 Haziran 2023 22:48

Eğer bizi de kadrolular gibi geçirirlerse biz hiçbir zaman kendimizi bişey sanmayiz ve hakkıda savunuruz
ekrem1999, 4 ay önce
Şunu unutmayalım artık 100 puan alan biri bile yh oluyor. Ayrıca içlerimizde teknik anlamda bilgili,yetenekli ve diplomalı çok insan var ve potansiyel olanlar. Göz ardı edilemeyecek akadar çok fazlayız. Sizlere tavsiyem bu kadrodan başka kadroya geçseniz bile yhlileri unutmamanız.

ekrem1999
Yasaklı
03 Haziran 2023 22:58

Benimkisi nacizane tavsiye biliyorum. Zorluk gören insanlar bir farklı oluyor...
melik000, 4 ay önce
Eğer bizi de kadrolular gibi geçirirlerse biz hiçbir zaman kendimizi bişey sanmayiz ve hakkıda savunuruz

NaylonBranda
Aday Memur
05 Haziran 2023 10:23

Ekrem ne oldu yhs konusu yokmu gelisme
ekrem1999, 4 ay önce
Benimkisi nacizane tavsiye biliyorum. Zorluk gören insanlar bir farklı oluyor...

ekrem1999
Yasaklı
05 Haziran 2023 21:57

Ne yazık ki yok...
NaylonBranda, 4 ay önce
Ekrem ne oldu yhs konusu yokmu gelisme
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi