Editörler : gubaz"eskiyara"
30 Mayıs 2023 21:40

Sınıf Whatsapp Grubu

Merhabalar, müdürümüz zorunluğu tuttuğu için bütün velilerin olduğu bir whatsapp grubu kurduk. Sınıfım 34 kişi, bu da 34 veli ediyor. Fakat ne yazık ki görev yaptığım yerde insanlar saygı veya sınır bilmediklerinden acaba sorguluyorum. Bakanlığın böyle bir dayatması var mıdır? Kurmasaydım whatsapp grubunu müdürün beni zorlama hakkı var mıydı?

Feriduni
Şube Müdürü
30 Mayıs 2023 21:48

Diyelim ki akıllı telefon kullanmıyorsunuz, ne olacaktı?
30 Mayıs 2023 21:51

benim sınıfımında whatsapp grubu var ama benden başka kimse yazamıyor

hugo.almeida
Kapalı
30 Mayıs 2023 21:52

Tabi ki yok.

Kurmak zorunda değilsiniz. Madem kurdunuz sadece grup yöneticisi yazabilir olarak değiştirin sınır bilmiyorlarsa.

Pscnegra
Aday Memur
30 Mayıs 2023 23:14

Hocam sıkıntı yazmaları değil vakitsiz aramaları. Numarama ulaşabildikleri için yerli yersiz saçma sapan her şey için arıyorlar.

hugo.almeida, 4 ay önce

Tabi ki yok.

Kurmak zorunda değilsiniz. Madem kurdunuz sadece grup yöneticisi yazabilir olarak değiştirin sınır bilmiyorlarsa.

hopali
Başbakan Müsteşarı
30 Mayıs 2023 23:34

Ben Telegram Kanal Kullanıyorum. Birbirlerinin Numarasını Göremiyorlar. Düzenleme, Silme, Bir Çok Mesajı Sabitleme İmkanı. İleri Zamanlı Mesaj Gönderme ve Orjinal Boyutunda Fotoğraf ve Dosya Gönderme Gibi Daha Bir Çok Özellik. Yönetici Dışında Yazmaya Kapalı Zaten. 1. Sınıftan Sonra Düzen ve Birbirimizi Anlama Kısmı Geçince Yazılan Mesaja Yorum Yapma Özelliğini Açıyorum.

Yıllardır Sorunsuz İlerliyor.

Bu Arada Grup Zorunlu Değil Ama İmkanları a Kullanmak Lazım. Mesele İnsanların Nasıl Hareket Edeceği Sınırını Koyabilmek. İletişimi Şeffaf ve Açıklayıcı Yapmak.

Bazı Yerlerde Duyuyorum Sınıf Annesi Gibi Ucube, Fetö Artığı ve Veliler Arası Bürokratik Sistem ve Sıkıntı Oluşturucu Şeyler Kullanılıyor veya İsteniyor. Mutlaka Sıkıntıları Size de Yansır.

Yamyamav
Memur
31 Mayıs 2023 00:46

İlkokulda bence gerekiyor. Teknoloji çağındayız. Sınırlarınızı koyun aramazlar. Ortaokul ve lise kad

Kuskusuz
Kapalı
31 Mayıs 2023 01:53

Ben 7 yıldır kullanıyorum. Doğu'da kadın ve erkekler için ayrıydı kocaları hanımlara izin vermediği için;)))) haremlik selamlık idi yani. Ankara ya gelince de kurdum ama burda tek grup var. Sadece ben yazabiliyorum. Asla aradıklarında açmıyorum. Mesajlara da cevap vermek elzem ise veriyorum. Hesap sorana da ben öyle uygun gördüm diyorum. Alıştılar nemrut halime. Size de tavsiye ederim. Yoksa geçen sene biri beni 23.50 de arıyor hocam bu çocuk ışığa bakamiyor okulda noldu? Dedim beni niye ariyorsun al götür acile!.. Kalem, silgi, kavga, arkadaşı ile ilgili şikayet, veli kavgası bunun bir sonu yok. Açmayın arayanı. Mesajına dönmeyin sönerler. Bir öğretmene acil olarak soyleyebilecekleri hiçbir şey olamaz zaten...

melcea
Genel Müdür
31 Mayıs 2023 08:48

Mudur sizin ozel telefonunuza karisamaz elbette. Mudurun her istedigini yapanlari anlamiyorum. Velev ki kurdunuzz tum velilerin numaralarini sessize alin, olsun bitsin. Ben velinin aramasinaa aksam 6dan sonra cevap vermem.

skramz
Daire Başkanı
01 Haziran 2023 18:57

Geç saatlerde aradıklarında açmayın siz de. Ben açmıyorum mesela. Kimse de laf edemez belki uyuyoruz yani. Sabahın köründe kalkıyoruz.

Pscnegra, 4 ay önce

Hocam sıkıntı yazmaları değil vakitsiz aramaları. Numarama ulaşabildikleri için yerli yersiz saçma sapan her şey için arıyorlar.

adakızı
Genel Müdür
01 Haziran 2023 20:33

Sınıf annesi değil sınıf temsilcisi. Okul aile birliğinin bir parçası hani. Aynı şeyden mi bahsediyoruz?

hopali, 4 ay önce

Ben Telegram Kanal Kullanıyorum. Birbirlerinin Numarasını Göremiyorlar. Düzenleme, Silme, Bir Çok Mesajı Sabitleme İmkanı. İleri Zamanlı Mesaj Gönderme ve Orjinal Boyutunda Fotoğraf ve Dosya Gönderme Gibi Daha Bir Çok Özellik. Yönetici Dışında Yazmaya Kapalı Zaten. 1. Sınıftan Sonra Düzen ve Birbirimizi Anlama Kısmı Geçince Yazılan Mesaja Yorum Yapma Özelliğini Açıyorum.

Yıllardır Sorunsuz İlerliyor.

Bu Arada Grup Zorunlu Değil Ama İmkanları a Kullanmak Lazım. Mesele İnsanların Nasıl Hareket Edeceği Sınırını Koyabilmek. İletişimi Şeffaf ve Açıklayıcı Yapmak.

Bazı Yerlerde Duyuyorum Sınıf Annesi Gibi Ucube, Fetö Artığı ve Veliler Arası Bürokratik Sistem ve Sıkıntı Oluşturucu Şeyler Kullanılıyor veya İsteniyor. Mutlaka Sıkıntıları Size de Yansır.

a1981
Müsteşar
01 Haziran 2023 21:36

bırakın whatsap grubunu, telefon numaranızı bile kimseye vermek zorunda değilsiniz.

mesai sattleriniz dışında kimseyle görüşmek zorunda da değilsiniz.

boş olan birkaç ders saatinizin bilgisini verirsiniz, veliler isterse sizinle okula gelip görüşebilir vs.

ben kendim de grup kurdum ve yönetici olarak sadece kendim bilgilendirme mesajları gönderiyorum. Ama mecbur değilim, işler iyi yürüsün diye tercih ediyorum.

tuana-lavinya
Aday Memur
01 Haziran 2023 23:09

Meyve veren ağacı taşlarlar tamam da en çok taş yiyen öğretmenler oluyor.Ne birşeye hakkımız kaldı ne de kimsenin gözünde bir itibarımız. Şamar oğlanı gibi en üstten en alta herkesin dayağını biz yiyoruz.

ugurrr84
Şube Müdürü
02 Haziran 2023 00:01

Hocam tabiki de mecbur değilsiniz ama eğer ilkokuldaysanız bilgilendirme yapmak ve belirli bir düzen oturtmak için veli grubu lazım bence. Gruba sadece siz yazarsanız ve tepkinizi koyup da aramaları kısıtlarsanız sorun olacağını sanmıyorum.

zaguma
Şef
02 Haziran 2023 10:15

Telegram uygulaması daha güzel. Grubu yönetmek daha kokay. Ve en önemlisi de telefon numaranızı görmüyor kimse. Ben telegram grubu kuruyorum. İsteyen telegramı kurar gruba üye olur diyorum. Wp dan grup asla kurmam.
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi