Editörler : Renjiro
30 Mayıs 2023 22:57

Hizmet Birleştirmesi
Merhaba Arkadaşlar Sadece Bilgisii olan ve Daha önce bu işlemi Yapanlar cevap verebilirmi ? Teşekkürler 7 sene Kamu işçisi Olarak çalıştım Ve sonra Devlet Memuru olarak Atandım,atanalı 7 ay oldu Hizmet birleştirme olursa Derece kademe veya yıllık izin de bi etkisi olur mu ?

mrtcvlk
Memur
02 Haziran 2023 12:41

Kamu işçisi derken, bunun belli şartları var... Kamudan ihale alarak iş yapan taşerona bağlı çalıştıysan memuriyete faydası olmaz ama emekliliğe faydası olur... Ancak Kamu kurumunda kadrolu işçi olarak çalıştıysan hem memuriyetine, hem emekliliğine etkisi olur...

adbaaa
Aday Memur
02 Haziran 2023 20:57

Hocam kamu işçisi daha önce taşerona bağlıydı ve daha sonra kadro verildi 2018 de sonra 2022 de atandım
mrtcvlk, 4 ay önce

Kamu işçisi derken, bunun belli şartları var... Kamudan ihale alarak iş yapan taşerona bağlı çalıştıysan memuriyete faydası olmaz ama emekliliğe faydası olur... Ancak Kamu kurumunda kadrolu işçi olarak çalıştıysan hem memuriyetine, hem emekliliğine etkisi olur...

mrtcvlk
Memur
05 Haziran 2023 09:14

Siz hizmet dökümünüzü onaylı bir şekilde SGK'dan alıp, maaş mudemedinize verin... Kadroya geçtiğiniz tarihten sonrasını memuriyete eklerler, ama öncesi eklenmez...

adbaaa, 4 ay önce
Hocam kamu işçisi daha önce taşerona bağlıydı ve daha sonra kadro verildi 2018 de sonra 2022 de atandım

adbaaa
Aday Memur
07 Haziran 2023 19:28

Hocam dilekçeyle başvurdum e devlet üzerinden HİTAP ta görünüyor ama kurumun bana dediği aynı ünvan olması gerekiyor farklı branş olmaz diyor acaba aday olduğum için mi yansımadı ?
mrtcvlk, 4 ay önce

Siz hizmet dökümünüzü onaylı bir şekilde SGK'dan alıp, maaş mudemedinize verin... Kadroya geçtiğiniz tarihten sonrasını memuriyete eklerler, ama öncesi eklenmez...

mrtcvlk
Memur
12 Haziran 2023 09:37

Memuriyet dışında geçen hizmetlerin değerlendirilmesi, 657 sayılı Kanunun 36/C maddesinde açıklanmıştır.

adbaaa, 4 ay önce
Hocam dilekçeyle başvurdum e devlet üzerinden HİTAP ta görünüyor ama kurumun bana dediği aynı ünvan olması gerekiyor farklı branş olmaz diyor acaba aday olduğum için mi yansımadı ?
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi