Editörler : Kubil ay

police4949
Aday Memur
01 Haziran 2023 04:14

Saol devrem bu şekilde bana yol gösteren arkadaşım başımın tacıdır

-KING9, 4 ay önce

pesinde kosarsan zaten bilgilerini vermis. acilir mahkeme.. durusmay gider gelirim dersen git basvur. enselenir ama cezaya gelince hakaret etmis sadece. ceza alsa bile hagb ye cevrilir sen ugrastiginla kalirsin. sosyal medyadaki yorumlari vs pek takmayin. . kafaya takmaya degmez. kavga yok gurultu yok. bas engeli gec.

police4949
Aday Memur
01 Haziran 2023 04:25

Bana inşallah senin de çoluk çocuğun onların eline düşer dediği an çıldırdım elim ayağım boşaldı.Ondan sonra öyle yazdım inan ki bide aile reisiysen kimse bu lafların altında kalamaz direkt aklına çocukların geliyor.Kendisinin daha ağır tehditleri var hesabım da Google Play e entegre mail üzerinden kullandığım 3 yıllık hesap.Bilmiyorum vageçicem heralde

qluivert, 4 ay önce
Seni dışarıda yakalamiyim dediğin anda tehdit suçunu oluşturdun, dosya açılırsa o da bundan dolayı şikayetçi olursa dosyaya sen de şüpheli müşteki sıfatı ile yazılacaksın.Tabii verdiği cep numarası kendisine aitse ve fake hesap ile tartışmadıysan.

qluivert
Memur
01 Haziran 2023 04:28

Onun yaptığı da suç evet ama kanun önünde seninki de suç
police4949, 4 ay önce

Bana inşallah senin de çoluk çocuğun onların eline düşer dediği an çıldırdım elim ayağım boşaldı.Ondan sonra öyle yazdım inan ki bide aile reisiysen kimse bu lafların altında kalamaz direkt aklına çocukların geliyor.Kendisinin daha ağır tehditleri var hesabım da Google Play e entegre mail üzerinden kullandığım 3 yıllık hesap.Bilmiyorum vageçicem heralde

police4949
Aday Memur
01 Haziran 2023 04:47

Ne dedim biliyomusun "eğer bir Suriyeli sana zarar vermeye kalkışırsa onun ben kolunu bacağını kırarım" Sonra bahsettiğim lavuk geldi burnunu soktu.Şimdi sen benim yanımda değilsin ne yaşadığıma şahit olmamışsın ne diye hakkımda peşin hüküm veriyorsun? Elimde kendi yazdığım şeyler dahil eksiksiz 7-8 tane delil var illa bunları getirip senin gözüne mi sokayım? Ya valla çok rahatsızlık verdin senin fikirlerini istemiyorum.Sayfayı incele diğer meslektaş arkadaşlarımız ne güzel yol gösterici şeyler yazıp örnek teşkil ediyorlar bak ta örnek al.

faveka2112, 4 ay önce
kimse kimseye durduk yere küfür etmez belli ki sen çomarsın biri suriyelileri eleştirdi sende car curt ettin aynen kardeş çalıştığım yerde böyle davranıyorum senin gibileri tekmeyle kovuyorum burası türklerin ülkesi git suriyeli kardeşlerinin kucağına atla sen

Sadeceinsan65
Kapalı
01 Haziran 2023 07:12

Yav arkadas siz nasıl bir kafadasınız biri size sen soylesın boylesın su cocugu bu cocugu dedıgınde neden sinirleniyorsunuz ki o oyle dedi diye oyle olmayacaksınız. Toplum sacma sapan bir hal almıs. Biri sana sen boylesın dedıgınde niye zoruma gitsin ki cok da umrumda yanı sallayın takılmayın boyle seylere gulun gecın. Zaten karsıdakının sana bunu soyleme amacı yapacak bırsey olmaması caresız olmasından kaynaklı. Gelirse agzına iki tane cakarsın saldırırsa dısını yerde aramaya baslayınca aklı basına gelir ama bak ne diyorum saldırırsa kufur etti diye adama saldırılmaz. Haberlerı acıp bakıyorum yol verme kavgası kufur sıddet birbirini oldurenler kesenler hakaret edenler yok bana su cocugu dedi bende gırıstım. Yapmayın boyle seyler yanı. Yazıktır gunahtır ne gerek var. Bır gun biri beni aradı zoruna gıtmıs bazı seyler saydırıyor bana eee dedim Baska kufur edıyor eee Baska artık yani basa sardı bu kadar mı yanı dedim tekrarlamaya basladın dedim sonra iste sen busun ki zoruna gitmiyor felan eee Baska bitti bu iste yanı sonuc bu eline ne gectı hıcbırsey :) ne elde ettin hıcbırsey sonra ne oldu dava acildi sahıt ler felan ceza aldı ben sadece sunu dedın eger kendisi bana su bu cocugu dedıgı gibi biri degılse soyledım desin dedim. Sahıtler kendi cevresınsen de insanlardı :) demedim dedi. Bu kadar basit bak kufur etmedim ben kufur yedım diye de rezil olmadım. Hele ki İnternet ortamında kimdir nedir sacma sapan biri bana kufur etti diye karsılık dahi vermem sıkayetımı yapar keyfime bakarım.
-KING9, 4 ay önce

internetten edene gulup gecmiyosun da karsindayken edene niye gulup geciyosun. esas karsinda edene reaksiyon gostereceksin

rdemir126.rd
Daire Başkanı
01 Haziran 2023 08:28

Meymenetsiz, pislik herif hakaret olarak kabul görür diye düşünüyorum. Üstelik sosyal medya da herkese görünür bir şekilde. Savcılık elbette senden görev kağıdı istemez ama sen nihayetinde ifade verirken mesleğini söylüyorsun. Konu mahkemeye senin içinde sanık sıfatıyla taşınırsa kesinlikle disiplin soruşturması geçirirsin. Karşı tarafın hakareti somut olarak belli ise de sana DM den yazdığı için aleni yet özelliği taşımıyor. Yani sende kusurlusun bu ülkede Suriye lile gerçeği var ve bu çoğu yerde tepki alacağın bir konu. Ayrıca telefon da kabadayılık nedir. Bak adam telefon numarası vermiş konum atmış. Belli ki kaybedecek bir şeyi yok. Yani telefonda kabadayılığa da gerek yok. Ne diyor hz hamza " gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam". Gözünün görmediğine kabadayılık yapmaya gerek yok. Burada yazan bir arkadaşın şu ifadesi çok güzel. "Suriyeli için kendi vatandaşınla mı kavga ediyorsun" Velhasıl hatalı sın disiplin soruşturması geçşrmende muhtemel.

zafoli
Aday Memur
01 Haziran 2023 08:54

Benzer bir konudan birinden şikayetçi oldum çıktıları aldım savcılığa verdim. Uzlastirmaci atandı uzlaşmak istemiyorum dedim. Karşı taraf para cezası aldı hükmün açıklanmasını geri bıraktı tek temennim avukat tutmuştum karşı tarafa avukat masraflarını odetti mahkeme... Şimdi senin konuya gelelim. Karşı taraf sana ve ailene hakaretler etmiş olabilir lakin senin pislik herif meymenetsiz cümlelerin hakaret seni dışarıda yakalamayayim cumlen basit tehdit suçunu oluşturur. Mahkeme karşılikli tehdit hakaretten ikinize de ceza vermeyebilir yada ikinize de ceza verip erteleyebilir. Bence uğraşma derim benim davam 2 yıl sürdü ama ben hakaret cümlesi yazmadigim için kazandım ama sen kesinlikle kaybedersin. Evet saçma gelecek sana ilk o başlatmış ama savcı dikkate almıyor karşılıklı tehdit hakaret varsa iki tarafında ceza almasını istiyor

police4949
Aday Memur
01 Haziran 2023 20:55

Suriyeli için kolunu bacağını kırarım ruhunu öteki tarafa teslim ederim yazdım.Dürüst bir şekilde buraya da yazıyorum.O güzel ifade eden dediğin arkadaş karşılığında bana "Suriyeli kardeşlerinin kucağına atla, senin gibileri tekmeyle kovuyorum " diyor.Bana böyle kıt fikirli polis lazım değil.Sen çok güzel özetledin aklımdaki tereddütleri de gidermiş oldum saolasın.

rdemir126.rd, 4 ay önce

Meymenetsiz, pislik herif hakaret olarak kabul görür diye düşünüyorum. Üstelik sosyal medya da herkese görünür bir şekilde. Savcılık elbette senden görev kağıdı istemez ama sen nihayetinde ifade verirken mesleğini söylüyorsun. Konu mahkemeye senin içinde sanık sıfatıyla taşınırsa kesinlikle disiplin soruşturması geçirirsin. Karşı tarafın hakareti somut olarak belli ise de sana DM den yazdığı için aleni yet özelliği taşımıyor. Yani sende kusurlusun bu ülkede Suriye lile gerçeği var ve bu çoğu yerde tepki alacağın bir konu. Ayrıca telefon da kabadayılık nedir. Bak adam telefon numarası vermiş konum atmış. Belli ki kaybedecek bir şeyi yok. Yani telefonda kabadayılığa da gerek yok. Ne diyor hz hamza " gözümün gördüğü hiçbirşeyden korkmam". Gözünün görmediğine kabadayılık yapmaya gerek yok. Burada yazan bir arkadaşın şu ifadesi çok güzel. "Suriyeli için kendi vatandaşınla mı kavga ediyorsun" Velhasıl hatalı sın disiplin soruşturması geçşrmende muhtemel.

police4949
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:14

Arkadaşlar konuyu sonlandırıyorum.Kendi yazdığım şeylerden ötürü tereddütte kalmıştım şimdi daha net karar verdim.XLMX, Kurtarıcılar, Mustfa4444, Sadeceinsan65, Sancak8888,King9, Qluivert, Rdemir126.rd ve Zafoli hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hoşçakalın

Skpatar
Aday Memur
02 Haziran 2023 13:14

Suriyeli bi avukat vardı, vatandas olup baroya kaydolup avukatliga baslamisti, haberlere falan cikti, internetten bulu kendisiyle bir görüş istersen, o da seni seve seve savunacaktır mutlaka.

police4949
Aday Memur
02 Haziran 2023 14:07

Sadece 2 mesaj öncesi Suriyeli için bak ne yazmışım.Ben elma diyom sen armut diyon.Terbiyesizliğin lüzumu yok arkadaşım.

Skpatar, 4 ay önce

Suriyeli bi avukat vardı, vatandas olup baroya kaydolup avukatliga baslamisti, haberlere falan cikti, internetten bulu kendisiyle bir görüş istersen, o da seni seve seve savunacaktır mutlaka.

Skpatar
Aday Memur
02 Haziran 2023 18:44

Aynen iade ediyorum sana. Agzindan cikanlara dikkat ediverde herkes o twiterdaki adama benzemez. Bir a4 sayfasina bak savciliga verilecek şikayet dilekcesi. Burasi IP adreside veriyor. Karsindakine hakaret etmeden önce 2 defa düsün derim

police4949, 4 ay önce

Sadece 2 mesaj öncesi Suriyeli için bak ne yazmışım.Ben elma diyom sen armut diyon.Terbiyesizliğin lüzumu yok arkadaşım.

police4949
Aday Memur
02 Haziran 2023 19:16

Sen o adamın avukatı mısın?

Skpatar, 4 ay önce

Aynen iade ediyorum sana. Agzindan cikanlara dikkat ediverde herkes o twiterdaki adama benzemez. Bir a4 sayfasina bak savciliga verilecek şikayet dilekcesi. Burasi IP adreside veriyor. Karsindakine hakaret etmeden önce 2 defa düsün derim

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi