Editörler : crops35

varbiplanımız
Aday Memur
04 Temmuz 2023 17:35

Ben arkadaşlara hak veriyorum.. ben olsam bende söylemem . Bu işler üni. tercih tavsiyesi yapmaya benzemez.

Yine de özelden yazmak isteyen olursa hayir demem motivasyon yada olur :)

melihatalay, 3 ay önce

Maaşı(tazminat falan ne varsa) bilen,özelliklede aim memuru olan arkadaşlar,buradan yazmak istemiyorsanız en azından özelden yazarsanız çok sevinirim.Oturup aylarca kpss ve yds çalışacağım.Madem zannetiğiniz gibi değil diyorsunuz söyleyin de ona göre çalışalım.Bir insanın aldığı maaşı herkese söylememesini hadi bir nebze anlıyorum;ama bu mesleği isteyen ve ona göre emek verecek insanlara söylenmemesi anlaşılır gibi değil.

melihatalay
Aday Memur
05 Temmuz 2023 08:57

Üniversite tercihinden pek bir farkı yok.Adam belki kendi mesleğine atanacakken şartları çok daha iyi diyerek aim'e geçecek veya her şeyi geçtim 95 civarı kpss 70 yds için vereceği emek ne olacak? Üstelik örneğin varbirplanımız isimli kişinin kim olduğunu da kimse bilmiyorken çok anlamsız ve sağ duyusuz bulduğum bir yaklaşım

varbiplanımız, 3 ay önce

Ben arkadaşlara hak veriyorum.. ben olsam bende söylemem . Bu işler üni. tercih tavsiyesi yapmaya benzemez.

Yine de özelden yazmak isteyen olursa hayir demem motivasyon yada olur :)

varbiplanımız
Aday Memur
05 Temmuz 2023 10:00

Benim kim olduğumun ne önemi var dostum? Çok merak ediyorsan.. hayatı kaymış,30 yaşına gelmiş hala kpss çalışan,kendince nasibini arayan biri diyebilirsin. Sanki burda herkes birini tanıyormuş yada arkadaşıymış gibi konuşuyorsun.

Güvenemiyorsanız hiç girmeyin bu toplara.. çalışmayın. Boşa emek vermeyin.. Zaten bundan alacağın gazla yapılacak iş değilmiş bu puanlar.. işin içine girince daha iyi anlıyorsun.

Bir de hayatta herseyin hayırlısını istemek lazım çokta kafaya takmayın.

melihatalay, 3 ay önce

Üniversite tercihinden pek bir farkı yok.Adam belki kendi mesleğine atanacakken şartları çok daha iyi diyerek aim'e geçecek veya her şeyi geçtim 95 civarı kpss 70 yds için vereceği emek ne olacak? Üstelik örneğin varbirplanımız isimli kişinin kim olduğunu da kimse bilmiyorken çok anlamsız ve sağ duyusuz bulduğum bir yaklaşım

melihatalay
Aday Memur
05 Temmuz 2023 10:07

Zaten sizin,benim veya başkasının kim olduğu önemli değil.Çoğu kişi kendi ismi soyismiyle giriş yapmadığı için ''aa falancanın maaşı demek buymuş'' denilecek bir durum da yok o bakımdan yazdım.Yani aksine kimse kimseyi tanımadığı için insanların bu maaş olayını devlet sırrıymış gibi kimseye söylememesini mantıklı bulmuyorum.Amacım çalışacağım da motivasyonum artsın değil.Şartlarını bir netleştirelim anlayalım da o kadar çalışmaya gerçekten değerse yoğun şekilde çalışırız.He tabi olur olmaz orası artık tevekkül meselesi.En nihayetinde kazanmak tabi ki zor.

varbiplanımız, 3 ay önce

Benim kim olduğumun ne önemi var dostum? Çok merak ediyorsan.. hayatı kaymış,30 yaşına gelmiş hala kpss çalışan,kendince nasibini arayan biri diyebilirsin. Sanki burda herkes birini tanıyormuş yada arkadaşıymış gibi konuşuyorsun.

Güvenemiyorsanız hiç girmeyin bu toplara.. çalışmayın. Boşa emek vermeyin.. Zaten bundan alacağın gazla yapılacak iş değilmiş bu puanlar.. işin içine girince daha iyi anlıyorsun.

Bir de hayatta herseyin hayırlısını istemek lazım çokta kafaya takmayın.

varbiplanımız
Aday Memur
05 Temmuz 2023 10:10

Yani şunu demek istiyorum.. kimseye alêni bir şekilde maaşını paylaşmıyor diye kızmak bana biraz saçma geliyor. Ben bile kuş kadar maaşımı şu ortamda paylaşmam. Hem yasak başımı neden derde sokayım hem de bir yerde görgüsüzlük.

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
05 Temmuz 2023 11:30

Neden insanların paylasmadigini eger kuruma girersen anlarsın. Eğer giremezsen de zaten seni ilgilendirmiyor.

melihatalay, 3 ay önce

Zaten sizin,benim veya başkasının kim olduğu önemli değil.Çoğu kişi kendi ismi soyismiyle giriş yapmadığı için ''aa falancanın maaşı demek buymuş'' denilecek bir durum da yok o bakımdan yazdım.Yani aksine kimse kimseyi tanımadığı için insanların bu maaş olayını devlet sırrıymış gibi kimseye söylememesini mantıklı bulmuyorum.Amacım çalışacağım da motivasyonum artsın değil.Şartlarını bir netleştirelim anlayalım da o kadar çalışmaya gerçekten değerse yoğun şekilde çalışırız.He tabi olur olmaz orası artık tevekkül meselesi.En nihayetinde kazanmak tabi ki zor.

melihatalay
Aday Memur
05 Temmuz 2023 14:33

Peki diyecek fazla bir şey yok.Paylaşılma amacı belli o yüzden görgüsüzlük olduğunu düşünmüyorum ama herkesin kendi tercihi

varbiplanımız, 3 ay önce

Yani şunu demek istiyorum.. kimseye alêni bir şekilde maaşını paylaşmıyor diye kızmak bana biraz saçma geliyor. Ben bile kuş kadar maaşımı şu ortamda paylaşmam. Hem yasak başımı neden derde sokayım hem de bir yerde görgüsüzlük.

Keke49
Aday Memur
12 Temmuz 2023 14:49

Hocam eğitim nerede yapılıyor

Kpsbirincisi, 4 ay önce

9. Egitim 6 ay sürüyor sonra asistanlık filan, goreve başladıktan yaklaşık 1 yil sonra havacılık bilgi yönetimi uzmanı olursun.

10. Biletlerde indirim filan yok

11. Fzt dyt vs geçmekte sıkıntı yasamazsin ama geçmek de istemezsin zaten

12. Yükselme olayı yok sayılır sadece şeflik sınavları açılıyor arada onlara girebilirsin ama oek te bir numarası yok

13. Çok memnunum kesinlikle çalışmaya değer, hakkınla kpss puanıyla 4001 ile girebileceğin en iyi yer.( Torpille mülakatla vs girilen daha iyi yerler de vardır tabi onlar hariç). Zaten puanlardan da bu anlaşılıyordur, şampiyonlar ligi :)

Son olarak aim memurluğu değil Havacılık Bilgi yönetimi uzmanlığı

jean.valjean
Aday Memur
12 Temmuz 2023 15:50

yav he he

Aimforblabla, 4 ay önce

Havacılık Bilgi Yönetimi Uzmanlığına Havacılık Yönetimi mezunu şartı getirildiği gün her şey daha adil olacaktır. notam snowtam vs dersleri lisans düzeyinde sadece bu bölümde veriliyor. Zaten kurumda Havacılık Yönetimi mezunu arkadaşlar var. İngilizce şartını taşıyanlar unvan değişikliği ile bu unvana geçirilmelidir.

17 Temmuz 2023 22:23

Temmuz zamlı maaş 55 bin

Ceylannn76
Aday Memur
26 Temmuz 2023 19:43

Eğitim atandigin havaalanında mi oluyor

Kpsbirincisi, 4 ay önce

9. Egitim 6 ay sürüyor sonra asistanlık filan, goreve başladıktan yaklaşık 1 yil sonra havacılık bilgi yönetimi uzmanı olursun.

10. Biletlerde indirim filan yok

11. Fzt dyt vs geçmekte sıkıntı yasamazsin ama geçmek de istemezsin zaten

12. Yükselme olayı yok sayılır sadece şeflik sınavları açılıyor arada onlara girebilirsin ama oek te bir numarası yok

13. Çok memnunum kesinlikle çalışmaya değer, hakkınla kpss puanıyla 4001 ile girebileceğin en iyi yer.( Torpille mülakatla vs girilen daha iyi yerler de vardır tabi onlar hariç). Zaten puanlardan da bu anlaşılıyordur, şampiyonlar ligi :)

Son olarak aim memurluğu değil Havacılık Bilgi yönetimi uzmanlığı

cemengineer
Aday Memur
26 Temmuz 2023 19:49

6 ay kurs esenboğada, daha sonra çalıştığınız havalimanında 300 saat asistanlık.

Ceylannn76
Aday Memur
27 Temmuz 2023 11:36

peki yds puanı ne kadar etkiliyor mesela yds de 90 alsam diğerlerine göre öncelikli oluyor muyum oransal olarak mı alınıyor kpss ve yds oranlanıyor mu

cemengineer, 2 ay önce

6 ay kurs esenboğada, daha sonra çalıştığınız havalimanında 300 saat asistanlık.

Berekett2022
Aday Memur
27 Temmuz 2023 11:45

havacılık bilgi yönetim uzmanı maaşı yaklaşık 55 -56 bin tl yukarıda yanlış yönlendiren arkadaşlara inanmayın.

Kpsbirincisi
Daire Başkanı
27 Temmuz 2023 12:03

Hayır hic bir etkisi yok 70 de 100 fe aynı. 70 i geçmen yeterli

Ceylannn76, 2 ay önce

peki yds puanı ne kadar etkiliyor mesela yds de 90 alsam diğerlerine göre öncelikli oluyor muyum oransal olarak mı alınıyor kpss ve yds oranlanıyor mu

Toplam 55 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi