Editörler : gubaz"eskiyara"

mhs44
Memur
04 Haziran 2023 12:38

Yeni bakana tüm platformlardan yazın

mdamar
Aday Memur
05 Haziran 2023 00:18

+1

efeben
Kapalı
05 Haziran 2023 00:33

Devlette devamlılık esastır.Eski bakan uzmna/baş öğretmenlikte süre 5 yıla inecek dedi.

Eğer kabile devleti değilsek ki değiliz bu vaat gerçekleşmeli.

05 Haziran 2023 13:58

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, görevi devraldı. Öğretmenlerin Kariyer Basamakları hakkında konuşan Tekin, Sayın Mahmut Özer'in emekleri boşa gitmeyecek.

"Sayın Mahmut Özer ne yaptıysa daha da ekleyerek öğretmenlerimizi her konuda rahatlatacağız" açıklamasında bulundu.

Uzman öğretmenlik sınavı için gerekli sürenin 5 yıla düşürülmesi ile ilgili ise "çalışmalar zaten yapılmış, mecliste. Bekleyip düzenlemenin yasalaşmasını hep birlikte göreceğiz."

Haberlerde böyle geçiyor hocalarım.

reyus
Aday Memur
18 Haziran 2023 07:35

52 zoruna gitmis heralde
umudumu yitirmedim, 4 ay önce

bana ne ya. oy verenler uğraşsın

18 Haziran 2023 11:08

Nerede geçiyor hocam bu haberler?
al bi de burdan yakö, 4 ay önce

Yeni Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, görevi devraldı. Öğretmenlerin Kariyer Basamakları hakkında konuşan Tekin, Sayın Mahmut Özer'in emekleri boşa gitmeyecek.

"Sayın Mahmut Özer ne yaptıysa daha da ekleyerek öğretmenlerimizi her konuda rahatlatacağız" açıklamasında bulundu.

Uzman öğretmenlik sınavı için gerekli sürenin 5 yıla düşürülmesi ile ilgili ise "çalışmalar zaten yapılmış, mecliste. Bekleyip düzenlemenin yasalaşmasını hep birlikte göreceğiz."

Haberlerde böyle geçiyor hocalarım.

Promakhos
Aday Memur
18 Haziran 2023 12:00

Temmuz zammı ile birlikte öğretmen ile uzman öğrt ve baş öğretmen arası maaş farkı makası çok açılacak bu da öğretmen odasının havasını bozar aynı mesleği aynı sorumlulukla yapan kişiler arası ne unvan ne de maaş farkı olmalı.. Çalışma senesiyle unvan maaş farkı olmaz aldığın sorumlulukla olur askerlikte de böyle doktorlukta da böyle...teğmen ile albayın farkı, dr ile uzman dr farkı aldıkları sorumluklardır ama öğretmenliğe yerince birebir aynı işi yap aynı sorumluluğun olsun ama farklı maaş al neymiş daha fazla sene çalışmış..

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
18 Haziran 2023 13:45

Tam tersi 10 yıllık bir öğretmen yeni başlayandan sadece 3-4 bin lira fazla alıyor. Bu farkın daha fazla olması lazım. O kadar yıllık emeğin karşılığı bu olmamalı.
Promakhos, 3 ay önce

Temmuz zammı ile birlikte öğretmen ile uzman öğrt ve baş öğretmen arası maaş farkı makası çok açılacak bu da öğretmen odasının havasını bozar aynı mesleği aynı sorumlulukla yapan kişiler arası ne unvan ne de maaş farkı olmalı.. Çalışma senesiyle unvan maaş farkı olmaz aldığın sorumlulukla olur askerlikte de böyle doktorlukta da böyle...teğmen ile albayın farkı, dr ile uzman dr farkı aldıkları sorumluklardır ama öğretmenliğe yerince birebir aynı işi yap aynı sorumluluğun olsun ama farklı maaş al neymiş daha fazla sene çalışmış..

Erkan6525
Aday Memur
18 Haziran 2023 15:21

Zorunlu hizmet affı geldiyse 5 yıl hizmeti bulunanlara da uzmanlık gelir. Twiterdan gündem yapıp bakan beyi etiketleyelim. Sor öğretmenim öğretmenler sayfası ve sendikalara ısrarla yazalım. Bakın bunların hepsi duadır. Ellerimiz cepte kazanım elde edemeyiz..

Erkan6525
Aday Memur
18 Haziran 2023 15:23

Uzmanlığın 5 yıla indirilmesiyle ilgili okuyan yazan isteyen herkesi azim ve gayrete davet ediyorum..

Kuskusuz
Kapalı
18 Haziran 2023 15:40

Pes.

şaşkın tarihçi, 3 ay önce
Tam tersi 10 yıllık bir öğretmen yeni başlayandan sadece 3-4 bin lira fazla alıyor. Bu farkın daha fazla olması lazım. O kadar yıllık emeğin karşılığı bu olmamalı.
18 Haziran 2023 16:32

O buranın kadrolu trolü hocam. Dikkate alıp sinirizi bozmayın :)
Kuskusuz, 3 ay önce

Pes.

mhs44
Memur
18 Haziran 2023 16:50

Bir gayret gösterelim hakkımızı alalım

Erkan6525
Aday Memur
18 Haziran 2023 16:55

Güncel
18 Haziran 2023 16:57

Ben şahsen 5 yıla düşeceğine zerre inanmıyorum. Düşürseler bile kendi alanında tezli yüksek lisans yapanlar için 5 yıl yaparlar.

şaşkın tarihçi
Genel Müdür
18 Haziran 2023 18:29

Sensin troll
araftaki vatandaş, 3 ay önce
O buranın kadrolu trolü hocam. Dikkate alıp sinirizi bozmayın :)

Sairvesair
Aday Memur
26 Haziran 2023 00:37

+

ömer1992
Aday Memur
29 Haziran 2023 08:13

.

Erkan6525
Aday Memur
29 Haziran 2023 10:26

Güncel

a1981
Müsteşar
29 Haziran 2023 11:00

Bu kariyer olayı yanlıştı.

Önce 9 yılı dolduran uzman değildi, şimdi 5 yılı dolduran uzman olacak..

Hiç bir şart olmadan bütün öğretmelere aysa 5bin liralık eğitim öğretim tazminatı olarak bu destek verilebilirdi. Böylece kimse uzmanlık filan önemsemezdi.

Toplam 40 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi