Editörler : ayşegül bgm
31 Mayıs 2023 15:20

Haziran Alımı
Haziran alımında kac lisans hemsire alırlar acaba.

Diduu
Aday Memur
31 Mayıs 2023 19:51

Haziranda alim olacak mi

petko
Şef
02 Haziran 2023 22:24

Daha alım haberi in a sı yok şuanda

Bsra1234
Aday Memur
03 Haziran 2023 00:35

haziranda mı atama nerden duydun kı

03 Haziran 2023 07:51

Hemen alıma çıkmazlar.Daha çkys düşmeyen çok kişi var ve yeni alım oldu..Daha ortada bitmeyen araştırma varken yenisini yaparlar mı?Bir de ha diyince alım yapılmaz.Önce bir bütçeyi konuşman gerek.Daha meclis yeni açıldı.Bakanlar yeni göreve başlayacak ya da başladı.Gündemi takip etmediğimden bakan başladı mı bilmiyorum.

Hm2023
Aday Memur
03 Haziran 2023 07:53

Haziranın başındayız daha.Uzun bir süre var.Normalde alımlar Ocak ve Haziranda 6 ay arayla oluyor.
03 Haziran 2023 08:36

Siz son yılları pek takip etmediğiniz belli.O eskidendi.Eski bakanın bir yerde de cumhurbaşkanının yaptığı düzen aralık ve mart.
Hm2023, 4 ay önce
Haziranın başındayız daha.Uzun bir süre var.Normalde alımlar Ocak ve Haziranda 6 ay arayla oluyor.
03 Haziran 2023 08:38

Bu alım seçim olmasa da böyle yaparlardı.Bu alımın içine seçim girmese de yine aralık,marttı.Bakanda yetkili ama en üst yetkili yine cumhurbaşkanı.
Hm2023, 4 ay önce

Diduu
Aday Memur
03 Haziran 2023 10:55

Fakat kaçırdığınız bir şey var; son yapılan alım 2022den kalan alımdı yani bu sene yeni bütçeyle hiç alim yapılmadı..

Nagihan yılmaz, 4 ay önce
Siz son yılları pek takip etmediğiniz belli.O eskidendi.Eski bakanın bir yerde de cumhurbaşkanının yaptığı düzen aralık ve mart.

Diduu
Aday Memur
03 Haziran 2023 11:00

Eğer son yıllardan bahsedecek olursak 1 ay arayla yapılmış atamalar var :) yani her şey mümkün

03 Haziran 2023 11:35

23 bütçesi daha hesaplamadılar bile ki.Okuduysanız daha ikinci alımın araştırmaları bitmedi.Birinci alımdan dahi kalan azınlık bir kesim var.Bu işleri sadece para ile olur zannediyorsunuz.Daha olan araştırmaları bitirememişken gelmiş haziran alımı diyorsunuz.Farkında değilsiniz ama devletin maddi durumu da çok iyi değil.Millet nöbet paralarım nerede diye şikayet ediyor.Yeni personel demek daha fazla maaş demek.Ülkenin sadece sağlıktan da ihtiyacı yok.İkinci kez diyorum haziranda alım olmaz.Çünkü ortada ne bir bakan var,ne bir sağlık komisyonu var.Bütçe desen daha nöbet paralarında sorun var.Önce bir bu konuların konuşulması gerek.Eski senelerden örnek vermeyin.Onlar istisna olarak yapılmış.Seçim için zaten alım yaptı.Niye bir daha kesenin ağzını daha fazla açsın?Zaten seçilmenin rahatlığı üstünde.
Diduu, 4 ay önce

Fakat kaçırdığınız bir şey var; son yapılan alım 2022den kalan alımdı yani bu sene yeni bütçeyle hiç alim yapılmadı..

Diduu
Aday Memur
03 Haziran 2023 11:42

Hanımefendi benim derdim sizinle tartismak değil, ille de haziranda atama olsun da demiyorum biran önce atama olsun da işimizin başına geçelim derdindeyiz. Birbirimizden bilgi alışverişi yapıyoruz, bakın mesela bütçenin hesaplanmadigini bilmiyordum sayenizde öğrenmiş oldum .

23 bütçesi daha hesaplamadılar bile ki.Okuduysanız daha ikinci alımın araştırmaları bitmedi.Birinci alımdan dahi kalan azınlık bir kesim var.Bu işleri sadece para ile olur zannediyorsunuz.Daha olan araştırmaları bitirememişken gelmiş haziran alımı diyorsunuz.Farkında değilsiniz ama devletin maddi durumu da çok iyi değil.Millet nöbet paralarım nerede diye şikayet ediyor.Yeni personel demek daha fazla maaş demek.Ülkenin sadece sağlıktan da ihtiyacı yok.İkinci kez diyorum haziranda alım olmaz.Çünkü ortada ne bir bakan var,ne bir sağlık komisyonu var.Bütçe desen daha nöbet paralarında sorun var.Önce bir bu konuların konuşulması gerek.Eski senelerden örnek vermeyin.Onlar istisna olarak yapılmış.Seçim için zaten alım yaptı.Niye bir daha kesenin ağzını daha fazla açsın?Zaten seçilmenin rahatlığı üstünde.

Lionnnx
Aday Memur
04 Haziran 2023 11:50

Kurmuş olduğun örüntü gerçeklikten uzak.

Hm2023, 4 ay önce

Hm2023
Aday Memur
04 Haziran 2023 11:51

Haziran olmasa bile Temmuz alım olma ihtimali yüksek.
04 Haziran 2023 12:39

Bakan değişmediği için yine haziran-temmuzda açıklama yapar.3-4 ay sonra alıma çıkar.Farkındaysanız bakan aynı kaldı.Atanmanızı elbette isterim ama bu bakanla da çok büyük hayaller kurmayın.
Hm2023, 4 ay önce
Haziran olmasa bile Temmuz alım olma ihtimali yüksek.
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi