Editörler : ayşegül bgm
31 Mayıs 2023 16:37

2023/5 araştırmayı kim yapıyor
Arkadaşlar geçen birisi emniyetten bilgi aldim sorgu asamasindayim demisti, emniyeti aradim saglik bakanligina biz bakmıyoruz dedi. Bu nasil bisey ya bakanligi arıyorum acan yok, bakanlik nasil kendi sorusturabiliyor. Biri bu bilgi kirliligini duzeltebilir mi?
01 Haziran 2023 01:15

Siz de zimmete düşmeyi mi bekliyorsunuz?

Yaşşşş
Memur
01 Haziran 2023 03:03

Emniyet sana o konuda bilgi vermez direk arayıp benim dosyam ne oldu diye soramazsın nereyi hangi emniyeti aradın merak ediyorum ama güvenlik Daire başkanlığı Ankara yapar güvenlik soruşturmasını

merallll42
Aday Memur
01 Haziran 2023 11:57

Evet malesef
Tıbbi. Sekre, 4 ay önce

Siz de zimmete düşmeyi mi bekliyorsunuz?

merallll42
Aday Memur
01 Haziran 2023 11:59

Bulunduğum ildeki emniyet müdürlüğünü aradim onlarda güvenlik daire başkanlığına sor dediler, sonrada saglik bakanligi atamalarına biz bakmıyoruz dır bakanlığa sormanız gerekiyor dediler. Bakanliktada malesef telefonu açan yok
Yaşşşş, 4 ay önce
Emniyet sana o konuda bilgi vermez direk arayıp benim dosyam ne oldu diye soramazsın nereyi hangi emniyeti aradın merak ediyorum ama güvenlik Daire başkanlığı Ankara yapar güvenlik soruşturmasını

Yaşşşş
Memur
01 Haziran 2023 13:26

Doğru demiş il veya ilçe bakmaz güvenlik daire başkanlığı Ankara bakar oda sağlık bakanlığı yazı yazar isimleri gönderin güvenlik daire dosyaları inceler ardından tekrar geri sağlık bakanlığına gönderir
merallll42, 4 ay önce
Bulunduğum ildeki emniyet müdürlüğünü aradim onlarda güvenlik daire başkanlığına sor dediler, sonrada saglik bakanligi atamalarına biz bakmıyoruz dır bakanlığa sormanız gerekiyor dediler. Bakanliktada malesef telefonu açan yok

merallll42
Aday Memur
01 Haziran 2023 17:08

Peki neye göre baktıkları konusunda bi bilginiz var mı?
Yaşşşş, 4 ay önce
Doğru demiş il veya ilçe bakmaz güvenlik daire başkanlığı Ankara bakar oda sağlık bakanlığı yazı yazar isimleri gönderin güvenlik daire dosyaları inceler ardından tekrar geri sağlık bakanlığına gönderir

Yaşşşş
Memur
01 Haziran 2023 17:34

Adli sicil geçmiş mahkeme olay vb Google az çok yazıyor
merallll42, 4 ay önce
Peki neye göre baktıkları konusunda bi bilginiz var mı?
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi