Editörler : gubaz"eskiyara"
01 Haziran 2023 01:06

Bıktım artık

Okulda yazılı haftası belli ders saatlerinde belli sınıfların yazılısı oluyor. Benim dersinde yazılısı vardı yazılı bitikten sonra öğrencilerin dersine girdim öğrenciler diğer hocanın kopya çekmelerine izin verdiğini söyledi. Ben de teneffüste hocaya sordum yok öyle bişey dedi hocam inandım. Ama başka bir öğretmen arkadaş ile konuşunca onun önceki yazılısı da bana denk gelmişti kendisi 1. dönem yazılısını çocuklara tekrar yaptı ve çocuklar iyi not alınca kopya çekmişler demiş öğretmenler odasında ve bu durumda beni de zan altında bırakmış oldu diğer hocalar tarafından sınıfa da sormuş arkadaş çocuklar kopya çektik demişler halbuki çok dikkat ettim hatta bazılarının kağıtlarını bile aldım sınavın yarısında.

ayusef
Aday Memur
01 Haziran 2023 01:09

Okulda sürekli Adım benle alakalı olmayan durumlarda geçiyor ve ben en son duyan oluyorum çok canım sıkılıyor insanların haddi olmadan benim adımın anılması bi mevzuda sanki açık arıyorlar valla yıldırma politikası galiba kime bu durumu anlatıcam bilemiyorum müdür yardımcısına anlatsam zaten o hocanın yakın arkadaşı müdüre anlatsam rahatsız olduğumu saçma geliyor bunaldım artık

Pelinin
Yasaklı
01 Haziran 2023 08:12

Hocam siz eğer kendinizden eminseniz ve karşı tarafın kötü niyetli olduğunu düşünüyor iseniz sizde öğretmenler odasında o kişinin sınıfı ile olumsuz yorum yapın, kopya çekiyorlar diyin, başka türlü anlamaz bu insanlar, size ne yapıyorsa aynısını yapın

melcea
Genel Müdür
01 Haziran 2023 10:17

Tek yol, kaale almamak.

ayusef
Aday Memur
01 Haziran 2023 15:53

Hocam bugün hoca ile yüz yüze görüştüm ve dedim siz eğer 1. dönem yazılı kağıdını vermişsiniz ve çocuklar çözebilmişse beni ilgilendirmez benlik bişey yok. Ben kopya çekmelerine izin vermem zaten. Nasıl sizi ilgilendirmez sorumlusu sizsiniz dedi ve sesini yükseltti bana tartışmaya devam edecekti başka bir hoca araya girip onu sınıfa gönderdi belki araya giren olmasa üstüme bile yürüyecekti

eFootball
Aday Memur
01 Haziran 2023 16:02

Bırakın çeksinler kopyayı. Ne olacak sanki? O notlar sadece kendini kandırmaktan ibaret. Matematikten lisedeyken 5 - 10 alıyordum. Genel ortalamam 52 küsürdü. Karne ortalaması 85 olan arkadaşım şu an işsiz ve iş bulamıyor. Ahhh ahhhh, aklıma Hasan hocam geldi :) Tuvalette sigara içerdik ( Beyler, Hoca geliyor atın sigaraları!) derdi ve tuvaletin kapısının önünde bize bekçilik yapardı. Onun dersinde sınav olduğumuzda masanın üstüne ilgili sınavın dersinin kitabını koyar, tahtaya sorunun cevaplarını yazardık. :))) Kral adam ya:) Girdiği dersimiz hakkında hiçbir bilgisi yoktu adamın.:)))

Yamyamav
Memur
01 Haziran 2023 18:43

Gerçekten ne saçma dertleriniz var.

Kimsebirisi
Aday Memur
03 Haziran 2023 09:43

Öğrenci ve öğretmenler sizi yumuşak yüzlü bulmuştur hocam. Okuldaki insanları ogrrtmen olarak gördüğümüz için mesleki kimliğinden dolayı tavırlarını yakıştıramıyoruz.

Bundan sonra sınavlarda çok çok dikkatli olun, ogretmende sonuçta emek veriyor. Sınav hazırla, uygula ve oku sonra kopya çekildiği söylenince emeğinin boşa gitmesi tepkiselliğe sebep olabilir.

Birde öğretmenler odasına pek uğramayın, huzur bulursunuz. Sadece size böyle değiller. Hep dedikodu, çekememezlik var. ( sanılanın aksine bu durum erkeklerde daha fazla ancak kadınlar kendini daha fazla belli ediyor.)

ayusef, 4 ay önce

Okulda sürekli Adım benle alakalı olmayan durumlarda geçiyor ve ben en son duyan oluyorum çok canım sıkılıyor insanların haddi olmadan benim adımın anılması bi mevzuda sanki açık arıyorlar valla yıldırma politikası galiba kime bu durumu anlatıcam bilemiyorum müdür yardımcısına anlatsam zaten o hocanın yakın arkadaşı müdüre anlatsam rahatsız olduğumu saçma geliyor bunaldım artık

Kimsebirisi
Aday Memur
03 Haziran 2023 09:48

İdare dinler sonra arkanızdan güler. ( bizim okuldaki müdür yardımcısı geçen yıl evrak işleriyle ilgili bir konuda öğretmenler için hepsi salak hocam onların salak demişti yine bir erkek hoca gittikten sonra arkasından salak bunlar diyerek hakaret etmişti, bir şey diyemedim muhtemelen benimde arkamdan benzer şeyler diyordur.)

Herkes herkesin arkasından konuşur bu insanin doğasında var. Çoğu okul bu şekilde. Siz kendinizi yavaş yavaş dedikodu ortamlarindan çekin.

İnsanların arkanızdan konuşmalarını engelleyemezsiniz ama duymamanizi sağlayabilirsiniz.

ayusef, 4 ay önce

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi