Editörler : ayşegül bgm
01 Haziran 2023 02:12

Sağlık Bakanlığı alımı

3.alım ne zaman olur sizce eylül ekimden önce mi sonra mı ?

darkkinght
Aday Memur
01 Haziran 2023 09:26

olsa nolcak ki herkes kadro yaktıktan sonra sıra gelmicek yine bize

Diduu
Aday Memur
01 Haziran 2023 12:51

En yakın zamanda olsun artık, bir önceki alımda cogu yer açılmadı yüksek puanlarla atama bekliyoruz mağduruz beklemekten yorulduk işimizin başında olmak istiyoruz..

Diduu
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:04

bilgisi olanlar yazabilir mi

eminemalialtay
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:09

Nasıl yani kim kadro yakmış ki çok fazla yoktur herkes atandı ve gitti genel olarak

darkkinght, 4 ay önce

olsa nolcak ki herkes kadro yaktıktan sonra sıra gelmicek yine bize

eminemalialtay
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:11

Bende bu yüzden atanamadım az ya da çok her yerin açması lazım bekleyemiyoruz da belirsizlikle bitik durumdayım

Diduu, 4 ay önce

En yakın zamanda olsun artık, bir önceki alımda cogu yer açılmadı yüksek puanlarla atama bekliyoruz mağduruz beklemekten yorulduk işimizin başında olmak istiyoruz..

Diduu
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:29

Aynen ben de sürekli ilan ve atama takip etme halindeyim psikolojik olarak çok yorucu bir dönem..

eminemalialtay, 4 ay önce

Bende bu yüzden atanamadım az ya da çok her yerin açması lazım bekleyemiyoruz da belirsizlikle bitik durumdayım

eminemalialtay
Aday Memur
02 Haziran 2023 01:58

Gerçekten tüm Telegram grupları sağlıkçı sayfalarındayım alım ile ilgili en ufak ipucuna takılıyorum

Diduu, 4 ay önce

Aynen ben de sürekli ilan ve atama takip etme halindeyim psikolojik olarak çok yorucu bir dönem..

darkkinght
Aday Memur
02 Haziran 2023 09:27

her yerin sırayla açması lazım bir alım bitmeden diğeri açıyo aynı adam her yere başvuruyo

02 Haziran 2023 10:37

Alım olur siz sayıya odaklanın iyi bir sayı lazım

kykdr
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:41

Hükümet alımı belediye seçimlerine endeksleyebilir

Diduu
Aday Memur
02 Haziran 2023 12:33

Umarım o zamana kalmadan bir atama daha gelir çünkü daha çok var seçime

kykdr, 4 ay önce
Hükümet alımı belediye seçimlerine endeksleyebilir

eminemalialtay
Aday Memur
02 Haziran 2023 15:00

Belediye seçimleri ne kadar önemli bu alımda bence de çok var daha valla zaman geçmiyor. Yıl sonu geçmeden gelsin lütfen

Diduu
Aday Memur
02 Haziran 2023 15:43

Bence 2023 bütçesiyle yıl bitmeden illaki bir alım olur, son yapılan atama 2 ye bölünmüş tek atamaydı ve sekreter odaklıydı. Sekreterlere bir lafım yok onlar adına çok sevindim fakat bizde atanıp biran önce bu stresten kurtulmak istiyoruz...

Belediye seçimleri ne kadar önemli bu alımda bence de çok var daha valla zaman geçmiyor. Yıl sonu geçmeden gelsin lütfen

eminemalialtay
Aday Memur
06 Haziran 2023 03:30

Bugün 2 sayfa atama ile ilgili aralık ayının ilk iki haftasını verdi ne derece doğrudur bilinmez ama yıl bitmeden olması iyi birşey

Diduu, 4 ay önce

Bence 2023 bütçesiyle yıl bitmeden illaki bir alım olur, son yapılan atama 2 ye bölünmüş tek atamaydı ve sekreter odaklıydı. Sekreterlere bir lafım yok onlar adına çok sevindim fakat bizde atanıp biran önce bu stresten kurtulmak istiyoruz...

Diduu
Aday Memur
06 Haziran 2023 10:30

Evet bende duydum biraz olsun aklımızdaki soru işaretleri giderilmiş oldu teşekkür ederim haber verdiğiniz için, hepimiz için hayırlısı olur umarım, yıl bitmeden güzel haberler almak dileğiyle..

Bugün 2 sayfa atama ile ilgili aralık ayının ilk iki haftasını verdi ne derece doğrudur bilinmez ama yıl bitmeden olması iyi birşey

Toplam 15 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi