Editörler : gubaz"eskiyara"
01 Haziran 2023 13:40

Milli eğitim personeli için görevde yükselme sınavına girecekler bu başlık altına gelsinler
Hizmetliyim görevde yükselme ünvan değişikliği sınavına gireceğim bazı sormak istediğim sorular var ama net cevap almam lazım Mesela sınavı kazandım. Şuan çalıştığım okulda kadrolu bir memur yok görevlendirme ile çalışıyor , çalışmış olduğum okula memur olarak gelmem ne derecede mümkün? Yada beni bulunduğum ilin dışına göndermeleri ne derecede mümkün? Yardımcı olacaklara teşekkür ederim şimdiden

alone02
Aday Memur
01 Haziran 2023 14:09

1- Kardeşim barajı geçersen tercih hakkın olur.

2- Tercihleri Mebbis üzerinden yapacaksın.

3- Tercihlerde il ve ilçeler açılır.

4- Puanın sıralamada hangi tercihine yetiyorsa oraya atanırsın.

5- İstediğin bir yere gitmek istiyorsan yüksek puan al

"eskiyara"
Editor
01 Haziran 2023 14:23

kadro olmazsa çalışmanız zor. bence farklı okulda çalışın. insanlar memur olduğunuzu idrak edemeyecek bir süre.

burak. 19
Aday Memur
01 Haziran 2023 14:29

Teşkkür ederim sağolun
alone02, 4 ay önce

1- Kardeşim barajı geçersen tercih hakkın olur.

2- Tercihleri Mebbis üzerinden yapacaksın.

3- Tercihlerde il ve ilçeler açılır.

4- Puanın sıralamada hangi tercihine yetiyorsa oraya atanırsın.

5- İstediğin bir yere gitmek istiyorsan yüksek puan al

burak. 19
Aday Memur
01 Haziran 2023 14:30

Başka bir okula gitmek istemiyorum işte sorun o
"eskiyara", 4 ay önce

kadro olmazsa çalışmanız zor. bence farklı okulda çalışın. insanlar memur olduğunuzu idrak edemeyecek bir süre.

Pelinin
Yasaklı
01 Haziran 2023 14:35

Bence de farklı bir okulda çalışın, sizin memur olduğunuzu idrak etmeyecek kişiler olabilir

burak. 19
Aday Memur
01 Haziran 2023 14:45

Hayırlısı ile şu sınavı bi kazanayım da gerisi gelir elbet. Nasipte çalıştığım okul varsa burası olur yoksa artık başka okula giderim
Pelinin, 4 ay önce

Bence de farklı bir okulda çalışın, sizin memur olduğunuzu idrak etmeyecek kişiler olabilir

alone02
Aday Memur
01 Haziran 2023 14:49

Okulda çalışmak istiyorum diye birşey yok, sınavı kazandığında il/ilçe milli eğitim müdürülüklerini tercih yapabilirsin. Hangi milli eğitim müdürlüğüne atanırsan oraya gidersin Şube Müdürüyle konuşursun beni okula verin diye, Şube müdürü ister verir ister vermez. Okullları tercih yapmak gibi bir şansın yok. İl/İlçe emrine atanıyorsun sonuçta

burak. 19
Aday Memur
01 Haziran 2023 15:10

Teşekkür ederim ilginiz için sağolun
alone02, 4 ay önce

Okulda çalışmak istiyorum diye birşey yok, sınavı kazandığında il/ilçe milli eğitim müdürülüklerini tercih yapabilirsin. Hangi milli eğitim müdürlüğüne atanırsan oraya gidersin Şube Müdürüyle konuşursun beni okula verin diye, Şube müdürü ister verir ister vermez. Okullları tercih yapmak gibi bir şansın yok. İl/İlçe emrine atanıyorsun sonuçta

Necatalp
Aday Memur
02 Haziran 2023 09:10

İyi bi yere memur olarak atanmak için 60 soruda kaç doğru yapmamız gerekir sizce?

alone02
Aday Memur
02 Haziran 2023 09:48

50 ve üstü NET

Necatalp, 4 ay önce

İyi bi yere memur olarak atanmak için 60 soruda kaç doğru yapmamız gerekir sizce?

Adalettten
Aday Memur
02 Haziran 2023 23:00

Mebte öğretmenlikte 7 yıl belediyede kamu işçisi olarak 10 ay ve bir şirkette (özel kuruluş) beden işçisi olarak 12 ay çalışan biri bu sınava girebilir mi acil cevap

Necatalp
Aday Memur
03 Haziran 2023 11:17

Mebbis e kayıtlı iseniz giriş yapıp deneyin. Şu anda başvurular devam ediyor

Adalettten, 4 ay önce

Mebte öğretmenlikte 7 yıl belediyede kamu işçisi olarak 10 ay ve bir şirkette (özel kuruluş) beden işçisi olarak 12 ay çalışan biri bu sınava girebilir mi acil cevap

hanımefendi22
Aday Memur
06 Haziran 2023 10:32

Bakanlıkta görev yapmış olmak, diye bir şart var, onun anlamı ne?

melike.h
Şef
08 Haziran 2023 16:22

MEB personeli olmak demek. hepimiz MEB personeliyiz. il ilçe fark etmez

hanımefendi22, 4 ay önce

Bakanlıkta görev yapmış olmak, diye bir şart var, onun anlamı ne?

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi