Editörler : gubaz"eskiyara"
01 Haziran 2023 19:45

Görevde Yükselme ile ilgili sorumu yanıtlayabilir misiniz?

Merhabalar,Hatay?da görev yapıyorum ve görevde yükselme başvurusu Tercih il yazan yer Adana yaptım; sonra sınavın türünü seçip onayladım kurum da onayladı. Bugün bir arkadaşım ?o tercih ettiğin il atandığın zaman öncelik olacak, yükseldiğin takdirde de orası olacak.? dedi. Ben ise ?ilk başvuru ekranında tercih edilen ilin sadece Sınava girmek istediğim il olduğunu,başarılı olursam, tercih edeceğim seçeneklere göre atamam yapılacak? dedim. ?Yine de sor; Emin ol? dedi. Emin olmak adına soruyorum. İlk tercih ekranındaki il sadece sınav için olan il doğru muyum?

Başka bir soru olarak da tercih ilimi iptal ettirip tekrardan başvuru kısmında il değiştirebilir miyim?

crabnet355
Müsteşar Yardımcısı
01 Haziran 2023 19:45

O sınav ili hocam

İkuk
Aday Memur
01 Haziran 2023 19:53

Teşekkür ediyorum. Peki ilçeden reddettirip sonuç ilimi değiştirebilir miyim?

İkuk
Aday Memur
01 Haziran 2023 19:56

Teşekkür ediyorum yanıt için? İlçeden reddettirip sınav ilini değiştirebilir miyim?

crabnet355, 4 ay önce
O sınav ili hocam

crabnet355
Müsteşar Yardımcısı
01 Haziran 2023 20:01

Onu bilmiyorum..ilçeye sorun hocam
İkuk, 4 ay önce

Teşekkür ediyorum yanıt için? İlçeden reddettirip sınav ilini değiştirebilir miyim?

İkuk
Aday Memur
01 Haziran 2023 20:08

Teşekkür ediyorum ilginiz için

crabnet355, 4 ay önce
Onu bilmiyorum..ilçeye sorun hocam

ANTEROS
Kapalı
01 Haziran 2023 21:34

Ilçe onayı iptal ederse yeniden başvuru yapabilirsiniz hocam
İkuk, 4 ay önce

Teşekkür ediyorum ilginiz için

resmiplaka
Memur
02 Haziran 2023 00:13

evet

İkuk, 4 ay önce

İkuk
Aday Memur
03 Haziran 2023 19:03

Teşekkür ediyorum yanıt için düzelttim. Fakat bu sefer fotoğrafıma dikkat etmediğimi farkettim. Zamanında kurumuma güncel fotoğrafımı vermiştim. Güncellenmemiş ve ben güncel olmayan haliyle başvuru yapmışım. Tekrardan iptal ettirmem gerekecek. Fotoğrafımı güncelleyip, tekrar başvuru yapmam gerekecek. Bir problem olmaz değil mi? Tekrar yapmam halinde?

ANTEROS, 4 ay önce
Ilçe onayı iptal ederse yeniden başvuru yapabilirsiniz hocam

ANTEROS
Kapalı
03 Haziran 2023 19:08

Hocam fotoğrafın çokta önemli olduğunu sanmıyorum hepimizin eski çünkü
İkuk, 4 ay önce

Teşekkür ediyorum yanıt için düzelttim. Fakat bu sefer fotoğrafıma dikkat etmediğimi farkettim. Zamanında kurumuma güncel fotoğrafımı vermiştim. Güncellenmemiş ve ben güncel olmayan haliyle başvuru yapmışım. Tekrardan iptal ettirmem gerekecek. Fotoğrafımı güncelleyip, tekrar başvuru yapmam gerekecek. Bir problem olmaz değil mi? Tekrar yapmam halinde?

İkuk
Aday Memur
03 Haziran 2023 19:48

Eski fotoğraf koyu güncel halim açık problem olabileceğini düşündüm sınava giril kontrollerinde problem yaratabilir diye düşünüyorum.

ANTEROS, 4 ay önce
Hocam fotoğrafın çokta önemli olduğunu sanmıyorum hepimizin eski çünkü

ANTEROS
Kapalı
03 Haziran 2023 19:49

Karar sizin tabi :)
İkuk, 4 ay önce

Eski fotoğraf koyu güncel halim açık problem olabileceğini düşündüm sınava giril kontrollerinde problem yaratabilir diye düşünüyorum.

İkuk
Aday Memur
03 Haziran 2023 22:15

Teşekkür ediyorum

ANTEROS, 4 ay önce
Karar sizin tabi :)
04 Haziran 2023 20:42

Başvuru nerdwn nasıl yapılıyor ben bulamadim

english man
Aday Memur
04 Haziran 2023 22:49

Fotoğrafı idareniz güncelerse sınav zamanı güncel fotoğraf çıkar listede. Öncesinin çok önemi yok.

Necatalp
Aday Memur
05 Haziran 2023 13:46

Başvurum onaylandı. Şu anda yapmam gereken bi işlem var mıdır ücret yatırmaya kadar?

05 Haziran 2023 17:12

Başvuru nerden yapılıyor hocam

crabnet355, 4 ay önce
O sınav ili hocam

İkuk
Aday Memur
05 Haziran 2023 20:00

Merhabalar, mebbis başvuru işlemleri modülüne gireceksiniz en altta da ?PGM Merkez ve Taşra Teşkilatı Başvuru İşlemleri

? modülünü seçip ardından ?Görevde yükselme sınavı başvuru işlemlerini seçip hangi sınav türüne başvuru yapacağını seçtikten sonra onay vereceksiniz. İlk önce kurum müdürüne onaylatacaksınız. Sonra bulunduğunuz ilçe milli eğitim müdürlüğüne düşecek onlar onayladıktan sonra da bulunduğunuz il milli eğitim müdürlüğü onayına gidecek. Siz onayladıktan sonra kurum müdürüne onay vermesi için hatırlatın. Onay verdikten sonra da ?kaydet? butonuna basmayı unutmasın. Takibini iyi yapın. Çarşamba günü 7?i akşam 18:00?da son gün bilginize?

Duyguknklc, 4 ay önce

Başvuru nerdwn nasıl yapılıyor ben bulamadim

İkuk
Aday Memur
05 Haziran 2023 20:04

Sırayla kurum müdürünüz, bulunduğunuz ilçe milli eğitim ve il milli eğitim müdürlüğü onayladı mı? Hepsi tamamsa yapacağınız bir işlem kalmadı sınav ücretine kadar? Ayın 9?unda ise ? Görevde yükselme yazılı sınavına katılacaklar listesinin http://www.meb.gov.tr ve/veya http://personel.meb.gov.tr internet adresinde ilanı? var kontrol ediniz.

Necatalp, 4 ay önce

Başvurum onaylandı. Şu anda yapmam gereken bi işlem var mıdır ücret yatırmaya kadar?

İkuk
Aday Memur
05 Haziran 2023 20:05

Hallettim. Kendim idarenin modülünden kendim güncelledim. :)

english man, 4 ay önce

Fotoğrafı idareniz güncelerse sınav zamanı güncel fotoğraf çıkar listede. Öncesinin çok önemi yok.

Toplam 19 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi