Editörler : crops35
01 Haziran 2023 21:08

Klavye Yazma Hızımın Siteden Siteye Aşırı Fark Etmesi

Merhaba arkadaşlar normal sitelerden klavye hız testi yaptığım zaman 3 dakikada 145 kelimeye kadar çıkabiliyorum bakmadan yazabiliyorum ama bakınca daha yavaş yazıyorum ten finger test gibi farklı sitelerde iyi yazıyorum ama m5 bilişim de katiplik için klavye mülakatı sınavı şeklinde kendimi test ettiğimde 80 lere kadar ilerliyorum sizlere sorum katiplik sınavı aynı m5 bilişimdeki uygulama sınavı gibi mi olucak eğer olucaksa hızımı arttırmak için ne yapabilirim şimdiden teşekkürler

Programcı009
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:24

Aynı şeyi ben de yaşıyorum hocam m5 bilişimde çok fark ediyor bugün dikkatimi çekti doğru yazdığım kelimeleri de yanlış olarak gösteriyor

ERDEM5524
Aday Memur
01 Haziran 2023 21:39

çok ciddi bir fark var hocam neredeyse yarı yarıya inşallah klavye mülakatında bu kadar zorlanmayız

Programcı009, 4 ay önce
Aynı şeyi ben de yaşıyorum hocam m5 bilişimde çok fark ediyor bugün dikkatimi çekti doğru yazdığım kelimeleri de yanlış olarak gösteriyor

E.Kayı Han
Editor
01 Haziran 2023 22:03

Klavyeye kesinlikle bakmayın. Sınav sırasında aşırı stres ve heyecan olacak. Klavyeye bakarsanız metinde nerede olduğunuzu kaybedersiniz. Bulayım derken zaman harcarsınız. Bulamazsınız iyice panik yaparsınız. Netice de 90 kelimeyi geçemezsiniz.

ERDEM5524
Aday Memur
01 Haziran 2023 22:07

Teşekkür ederim bakmadan hızlı yazmak için antrenman yapıyorum zaten

E.Kayı Han, 4 ay önce

Klavyeye kesinlikle bakmayın. Sınav sırasında aşırı stres ve heyecan olacak. Klavyeye bakarsanız metinde nerede olduğunuzu kaybedersiniz. Bulayım derken zaman harcarsınız. Bulamazsınız iyice panik yaparsınız. Netice de 90 kelimeyi geçemezsiniz.

Yvzzilknur
Aday Memur
01 Haziran 2023 23:43

Bu soruyu bir grupta sordum daha çnce gruptan tecrübeli bir arkadaş hız testlerinde daha kısa ve Yanyana harfler çok oluyor o nedenle yüksek çıkar artık metinlere çalışmak gerekli diye açıklamıştı bana da mantıklı geldi .Aynı sorunu bende yaşamıştım

Katibix
Şube Müdürü
02 Haziran 2023 06:45

Yanlış yazdığınızdan emin dahi olsanız klavyeye bakmayın kelimeyi düzeltmeyle uğraşmayın. Ayrıca süreye de kesinlikle bakmayın.

ERDEM5524
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:21

Teşekkürler

Katibix, 4 ay önce
Yanlış yazdığınızdan emin dahi olsanız klavyeye bakmayın kelimeyi düzeltmeyle uğraşmayın. Ayrıca süreye de kesinlikle bakmayın.
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi