Editörler : nayzen
02 Haziran 2023 10:34

GİH kurumlar arası geçiş hakkında
Abilerim iyi günler Emniyette 657 ye tabi Bilgisayar İşletmeni olarak 7/1 i kadro derecem var. Kurumlararası geçiş hakkında sizlerden bilgi almak istiyorum. Acaba ekonomik ve özlük hakları yönünden geçilecek en iyi kurum hangisidir. Hangi kurumlara geçiş yapma hakkım vardır. Verdiğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkür ederim.

ins.pire
Şef
02 Haziran 2023 11:19

ekonomik ve özlük hakları olarak en iyi kurum için en iyi torpili bulmalısınız.. kadronuzun olduğu her kuruma geçiş yapabilirsiniz.. önemli olan çalıştığınız kurumun muvafakat vermesi ve gitmek istediğiniz kurumun sizi kabul etmesi.. bunlar içinde sağlam bir referans bulmanız lazım öncelikle..

Selimpusat2
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:21

İşte kadrolarım nerede var en iyi maaş nerededir bilginiz var mı acaba abi
ins.pire, 4 ay önce

ekonomik ve özlük hakları olarak en iyi kurum için en iyi torpili bulmalısınız.. kadronuzun olduğu her kuruma geçiş yapabilirsiniz.. önemli olan çalıştığınız kurumun muvafakat vermesi ve gitmek istediğiniz kurumun sizi kabul etmesi.. bunlar içinde sağlam bir referans bulmanız lazım öncelikle..

ins.pire
Şef
02 Haziran 2023 11:22

bilgisayar işletmeni kadrosu tüm kurumlarda mevcuttur %99..

kitler, belediyeler diğer kurumlara göre yüksektir..

Selimpusat2
Aday Memur
02 Haziran 2023 11:34

Teşekkür ederim abi
ins.pire, 4 ay önce

bilgisayar işletmeni kadrosu tüm kurumlarda mevcuttur %99..

kitler, belediyeler diğer kurumlara göre yüksektir..

dostmeclisi
Memur
04 Haziran 2023 00:53

Maaş olarak en iyi kurumlar belediyelerdir. Tayin konusunda en geniş ağa sahip milli eğitimdir Türkiyenin her mahallesine kadar tayin isteyebilirsiniz. Özlük hakları konusunda hemen hepsi aynıdır. Sadece belediyelerin özlük hakları ve sosyal hakları biraz daha fazladır

mura_t_arslan
Aday Memur
05 Haziran 2023 13:52

becerebiliyorsan bursa bb ye gec. ozluk haklari bakimindan herkesten onde. cok onde ama , oyle lafin gelisi onde degil yani.

Kamuran Işık
Aday Memur
18 Haziran 2023 09:47

Haklı talepleriniz için teşekkür ederim Lakin Maliye çok önemli vazifeleri olan bir kurum bu nedenle mutlaka seyanen zam yapılması gerekiyor makas gittikçe açılıyor en düşük memur maaşı 12 bin TL civarında buda çalışanlar arasında bir huzursuzluk yaratıyor Aynı işi yapan kişiler arasında fark bu kadar olmamalı Ayrıca Sendikalar daha girişken olmalı ki bu durum karşısında Hayırlı bir netice alalım çocuk parası mesela çok az çalışmayan Eşe yapılan yardım bunlar çok komik rakamlar 6 çocuk babası bir olarak bekar biri ile aramda 2 bin fark bile yok Hani biz çocuklara nasıl bakacağız bir insani yaşam nasıl sağlayacağız Manevi ve maddi isteklerine nasıl fayda sağlayacağız.Soruyorum size Sayın bu işin başındaki Kardeşlere ....

bravehard
Daire Başkanı
19 Haziran 2023 08:38

Hocam hem en düşük memur maaşından bahsediyorsunuz, anladığım kadarı ile maaşınız düşük, peki 6 çocuk yaparken hesabınızı kitabınızı hiç mi yapmadınız???

Kamuran Işık, 3 ay önce
Haklı talepleriniz için teşekkür ederim Lakin Maliye çok önemli vazifeleri olan bir kurum bu nedenle mutlaka seyanen zam yapılması gerekiyor makas gittikçe açılıyor en düşük memur maaşı 12 bin TL civarında buda çalışanlar arasında bir huzursuzluk yaratıyor Aynı işi yapan kişiler arasında fark bu kadar olmamalı Ayrıca Sendikalar daha girişken olmalı ki bu durum karşısında Hayırlı bir netice alalım çocuk parası mesela çok az çalışmayan Eşe yapılan yardım bunlar çok komik rakamlar 6 çocuk babası bir olarak bekar biri ile aramda 2 bin fark bile yok Hani biz çocuklara nasıl bakacağız bir insani yaşam nasıl sağlayacağız Manevi ve maddi isteklerine nasıl fayda sağlayacağız.Soruyorum size Sayın bu işin başındaki Kardeşlere ....
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi