Editörler : **sude**
02 Haziran 2023 11:27

Memurluğa geçiş

Merhaba arkadaşlar ben jandarma Genel Komutanlığında sözleşmeli olarak astsubaylık görevi yapıyorum eğer mümkün olursa belediye de memurluğa geçmek istiyorum ancak süreç ve işleyiş hakkında bilgi sahibi değilim eğer memurluğa geçecek olursam meslekten ne zaman ve hangi süreçte istifa etmem gerekir bildiğim kadarıyla sözleşmeli astsubaylıkta belirli bir yıl çalışma şartı aranmıyor doğru mu kısacası beni süreç hakkında bilgilendirecek arkadaşlarım varsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim

nazmi71
Aday Memur
09 Haziran 2023 08:40

Öncelikle şunu belirtiyim hangi belediyeye geçiş yapacaksanız onun garantisi olmadan istifa etmeyiniz. Çünkü siyaset kurumu herkese kırmızı gül verir ve konuda çok mağdur olan arkadaşımız oldu. Ben şuan AKP belediyesinde çalışıyorum ve darbe dönemine kadar düzenli bir şekilde askeri personel zabıta olarak alınıyordu ve darbeden sonra muhtemelen yüksek katlardan talimat geldi askeri personel alımı 0 indi yıllardır alınmıyor red veriliyor. Bunları göz önünde bulundurarak istifa edin. Gelelim soruya önce istifa ediyorsunuz ve askeriyeden aldığınız hizmet belgesi ile belediyeye dilekçe veriyorsunuz bir imza ile açıktan atama usulü ile işe başlamış oluyorsunuz. İşiniz garanti alınmadan istifa etmeyin derim. hakkınızda hayırlısı olsun

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi