Editörler : cihan27E.Kayı Han

bersan_42
Şef
06 Haziran 2023 09:57

Bu yazdıklarında KİBİR söz konusu. Bir müminin kibir hasleti olamaz. O zaman kendini iyi sorgula (Kendi iyiliğin için).. Seküler diye kendi kendini tanımlıyorsun. Allah sevgisinin olmadığı yerde vatan millet sevgisi de olmaz. Boş laflar ettiğin vesselam..

Kagiş, 4 ay önce

Ben, senin o seküler diye tanımladığın lâkin her türlü vergisini ödeyen, Allah'a can borcu haricinde kimseye borcu olmayan, fırsat eşitliği ilkesine önem veren, sınıfa girince de öğrencilerine faydalı olmaya çalışan onlara örnek vatandaş nasıl olunur; devlet, bayrak, ülke nasıl sevilir öğretmeye çalışan bir öğretmenim!! Bu durumda kimseye minnet etmemem şükürsüzlük mü oluyor haa!? Yav he he, deyip geçiyorum.))

izzetpasa
Aday Memur
06 Haziran 2023 14:01

normalde olmaz diye düşünürdüm ama bizzat cumhurbaşkanı söylediği için ama şöyle ama böyle bu iş yapılacak.

kral122
Daire Başkanı
06 Haziran 2023 14:02

Adam sadece 3600 geç yaptı diğerlerini hepsini yaptı hatta temmuz da yapacağız dediyse bitmiştir Allah izin verirse reis yapacaktır. Sözünü yemeyeceğini 40 yıllık solcu da biliyor herkes biliyor en düşük memur kesin 22 olacak asıl önemli olan bizler kaç alacağız

Fenciyi_M38, 4 ay önce

22 bin verir diyorsunuz anladık ama reis hangi dediğini yapmadı diyerek gaza gelmeler hakkaten çok eğrelti yapıyor beni. Siz böyle gazlandıkça beni şüphe alıyor acaba bu dediğinide yapmayacak mı diye? Çünkü dediklerinin çoğunu yapmamış ve yaptıklarının çoğunuda zamanında yapmamış bir şahıs var yani sizin zannettiğinizin tam aksi. Hatta bende gaza gelip hangi dediğini yaptı bu şahıs desem emin olun yapmadıkları yaptıklarından fazla olduğu için benim söylemim sizinkinden daha tutarlı olur. Yapmayın böyle beni alacağım 22 binden şüphelendirmeyin.

Kagiş
Müsteşar
06 Haziran 2023 14:14

Kibir öyle mi?))) Bu kibir mevzusunu ben sokmadım her yere!? Kibirli bir amir, memur ya da kamu çalışanı değilim! Ötekileştirenlerde olur bu kibir diye biliyorum!! Sen merak etme vatanını, devletini, milletini, bayrağını seven bir adam Allah'ını da sever ve ondan da korkar! Samimiyettir burada esas olan, popülizm değil! Boş lafları merak ediyorsan televizyonlarda siyaset haberleri izlemen yeterli olur sanırım!

Kagiş
Müsteşar
06 Haziran 2023 14:17

Kibir öyle mi?))) Bu kibir mevzusunu ben sokmadım her yere!? Kibirli bir amir, memur ya da kamu çalışanı değilim! Ötekileştirenlerde olur bu kibir diye biliyorum!! Sen merak etme vatanını, devletini, milletini, bayrağını seven bir adam Allah'ını da sever ve ondan da korkar! Samimiyettir burada esas olan, popülizm değil! Boş lafları merak ediyorsan televizyonlarda siyaset haberleri izlemen yeterli olur sanırım!

bersan_42, 4 ay önce

Bu yazdıklarında KİBİR söz konusu. Bir müminin kibir hasleti olamaz. O zaman kendini iyi sorgula (Kendi iyiliğin için).. Seküler diye kendi kendini tanımlıyorsun. Allah sevgisinin olmadığı yerde vatan millet sevgisi de olmaz. Boş laflar ettiğin vesselam..

06 Haziran 2023 14:33

bu enflasyonda bu maaşı bile kendinize görmüyorsunuz.. eziklenmeye ne alışmışsınız kardeşim ya. kamu işçisinin temmuz zamıyla ortalama 30bintl alacağını biliyorsunuz dimi ona göre yazın bari. asgari düzeyse bilgisiz memur falansanız bir şey diyemem gerçi...

matem90
Şef
06 Haziran 2023 15:57

temmuzda 22.000 TL vb. olmayacağını söyleyip insanların umutlarını kırmaya çalışan arkadaşlar, maaşlarınız bu tutarlara gelirse maaşlarınızdan bir kaç bin TL sini gariban vatandaşlara verecek misiniz. Neye göre yok diyorsunuz ? Bakan şartlı gelmiş de felan da filanda bu ülkeden kimler geçti kimler gitti. Kimse vazgeçilmez değildir. Reisin vaadi gerçekleşince ne yapacaksınız. Biraz da olsa utanacak mısınız acaba ?

tenoretic
Memur
06 Haziran 2023 15:59

İnşallah vermezler de yıl sonu da dalga geçer gibi al bak yaptık derler aynı 3600 ek gösterge gibi. Müstehak bazılarına çünkü

ferit0707
Daire Başkanı
06 Haziran 2023 16:00

22 bin konusunu hayata geçiriler ise bunun içinde eş ve çocuk yardımı da olacak , ona göre hesabını herkes yapsın .. şahsi fikrim yüksek maaş alanlara yüzde 30 dan fazla vermeyecekler

matem90
Şef
06 Haziran 2023 16:03

temmuzda alma sen verirlerse o zmn. bağışla fazlasını hayır kurumlarına

Hadicanımmm
Memur
06 Haziran 2023 16:04

Ya şu yüksek maaş alanlara nasıl %30 veriyorlar kardeşim saçmalık bunu işçilerde bile yapamadılar hepsine %45 verdiler memura bunu yapmalarının imkanı yok la anlayın artık bunu gönlünüzden geçen bu da imkanı yok ayrıca bu çalışmaları yapacak adamlar zaten yüksek maaş alan adamlar nasıl olacak o iş güldürmeyin lan beni
ferit0707, 4 ay önce

22 bin konusunu hayata geçiriler ise bunun içinde eş ve çocuk yardımı da olacak , ona göre hesabını herkes yapsın .. şahsi fikrim yüksek maaş alanlara yüzde 30 dan fazla vermeyecekler

Bürokrat0614
Aday Memur
06 Haziran 2023 16:04

Tabi!! öğretmen maaşını, polis maaşını, 30 yıllık memur maaşını, şube müdürü maaşını, kariyer meslek mensuplarının maaşını hizmetli maaşına eşitlemek lazım.

ferit0707, 4 ay önce

ferit0707
Daire Başkanı
06 Haziran 2023 16:05

tamamen uydurma üzerine yorumlar yapılıyor, işçi haziran da 17-18 bin küsür alacak 30 bin rakamı tamamen yalan yemek ücreti alanların maaşı ise 19000 küsür oldu haziranda alacaklar ilk zamlı maaşlarını , .. işçi zaman oluyor direğin üstünde canı pahasına çalışıyor, işçi kazan yakıyır , işçi tuvalet temizliyor en tehlikeli işleri yapıyor... işçi memur karşılaştırmasını yapanlar yarın bazı memurlar fazla zam alınca onlara da saldıran zihniyetlerdir... göreceksiniz temmuz zammında memurlar birbirlerine düşecek..

rebirthgokhan, 4 ay önce

bu enflasyonda bu maaşı bile kendinize görmüyorsunuz.. eziklenmeye ne alışmışsınız kardeşim ya. kamu işçisinin temmuz zamıyla ortalama 30bintl alacağını biliyorsunuz dimi ona göre yazın bari. asgari düzeyse bilgisiz memur falansanız bir şey diyemem gerçi...

Bürokrat0614
Aday Memur
06 Haziran 2023 16:09

Yüksek maaş alanları pazarlıkla almıyorlar o maaşı. Ya okumuşlar o kadrolara atanmışlar ya da görevde yükselme ile hakkıyla o kadrolara atanmışlar. (Torpille atananlar en düşük maaş verilsin) Kamuda bu denge gözetilecektir. Şuan aradaki fark % 70 ise bu oran zam sonrası % 50 aşağıya düşürülmeyecek. Çünkü seçenekli zam reise sunulacak. Dengeyi gözeten bir seçeneği reis seçecektir. Şu an 19 bin alan polis 32-33 bin alacaktır.

06 Haziran 2023 16:09

Surda 1 ay sonra belli olacak hergun bi başlık yok 22 bin olacak mı sanıyorsunuz yok söyle yok böyle yeter yani işiniz gücünüz mu yok hergun maaş ne kadar olacak diye başlık açıyorsunuz

dmys
Aday Memur
06 Haziran 2023 16:43

reis söz verdi yapar.

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi