Editörler : ayşegül bgm
02 Haziran 2023 19:50

Bakanlığı nereye şikayet edebiliriz telefonları açmıyorlar
Bilgi alabilmek bu kadar zor olmamalı ya.. eş durumu dilekçesi verdim ne durumda ne zaman sonuçlanır işleme alınmış mı hiç bir bilgi alamıyoruz. Telefonlarımızı açmıyorlar açan başkasına yönlendiriyor yönlendirdiği kişi de telefonu açmadan kapatıyor var mı böyle bir iş. Cimere falan yazsak şikayette bulunsak bir yararı olurmu

gonul_kara
Memur
02 Haziran 2023 20:08

Aslında şöyle birşey var, ebys den bakınca evrak nerde görünüyor , atıyorum en son kimin önüne düşmüş kimin imzası bekleniyor görünüyor, ama tabi şunda var özlük de çalışan zahmet edip bakar mi

Yunussozdemirr
Aday Memur
02 Haziran 2023 21:12

Ebys den kimler bakabilir? Başkanlık çalışanları haricinde
gonul_kara, 4 ay önce
Aslında şöyle birşey var, ebys den bakınca evrak nerde görünüyor , atıyorum en son kimin önüne düşmüş kimin imzası bekleniyor görünüyor, ama tabi şunda var özlük de çalışan zahmet edip bakar mi

gonul_kara
Memur
03 Haziran 2023 13:15

Hastanede yazınızı yazan özlük.biriminde görünüyor, ben özlük de çalışırken bakabiliyordum, yazı nerde en kimlerden geçmiş gorunuyordu
Yunussozdemirr, 4 ay önce
Ebys den kimler bakabilir? Başkanlık çalışanları haricinde

Yunussozdemirr
Aday Memur
03 Haziran 2023 15:54

Tamamdır hocam teşekkür ederim
gonul_kara, 4 ay önce
Hastanede yazınızı yazan özlük.biriminde görünüyor, ben özlük de çalışırken bakabiliyordum, yazı nerde en kimlerden geçmiş gorunuyordu

filizsarı
Aday Memur
03 Haziran 2023 20:01

Bende aynısını düşünüyorum .telefon numarası resmi var ama neden açmıyolar.Bu kadar zor olduğunu gerçekten düşünmüyorum bi telefonla konuşmanın.sırf bılgı için bile bi personel durabılır bu kadar vasıfsızmı bakanlık ya. keyfe keder yapıyolar bence .

powerraid
Aday Memur
04 Haziran 2023 10:55

CİMER'e yazın hocam, en etkili yer orası çoğu kişi aynı şikayette bulunursa faydası olur.

filizsarı
Aday Memur
04 Haziran 2023 12:20

Yazıldı şikayet önemserlerse
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi