Editörler : ayşegül bgm
03 Haziran 2023 09:23

Sağlık Bakanlığına Kurumlararası geçiş yapan var mı?

Merhaba, başka bir bakanlıktan sağlık bakanlığına sınavsız kurumlararası geçiş yapan var mı? Ve ya yapan eş dost tanıdığı olan var mı? Bende geçmek istiyorum. Fakat süreç nasıl işliyor bilmiyorum. Kime sorsam çok farklı cevaplar alıyorum. Çok fazla bilgi kirliliği var. Mesaj atar mısınız?


wiseelit
Kapalı
03 Haziran 2023 12:33

geçmenizi tavsiye etmem. En liyakatsiz ve en çok mobbing olan kurumlar bu bakanlığa ait. Sakın geçmeyin.

Tavsiye etmiyorum.


birbirikim
Aday Memur
03 Haziran 2023 18:42

Benim hayalim sağlık. Siz sevmeyebilirsiniz ama ben seviyorum. Ve bilgi almak için konu açtım. Bilen birileri yorum yapmasını bekliyorum. Teşekkür ederim.

wiseelit, 4 ay önce

geçmenizi tavsiye etmem. En liyakatsiz ve en çok mobbing olan kurumlar bu bakanlığa ait. Sakın geçmeyin.

Tavsiye etmiyorum.


wiseelit
Kapalı
04 Haziran 2023 01:35

Ozaman iyi okuyun. Torpilsiz kurumlar arası geçiş mümkün değil. Benim arkadaşım da denedi. Olmadı.


yldrcell
Şef
04 Haziran 2023 17:09

bu mümkün değil, tekrar kpss


mathogtrm
Aday Memur
04 Haziran 2023 17:30

Hangi kadro ya da ünvana geçmek istiyorsunuz. Belirli şartları vardır mutlaka. Bildiğim bir şeyi söyleyeyim. Eşim eczacılık bitirdi. Sınavsız ünvan değişikliği kurası ile sağlık bakanlığına geçecek. Geçmek istediğiniz kadronun mutlaka şartları vardır. Tıp, diş ya da eczacılık bitirirseniz sınavsız ve kura ile geçebilirsiniz.
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi