Editörler : **sude**
03 Haziran 2023 12:41

Düzgün bir insanı nasıl bulabilirim?

Evlilik için düzgün insanı nasıl bulacağız? Sanal ortam ya da görücü usulü istemiyorum. Kendim tanışmak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?

Befy
Aday Memur
06 Haziran 2023 10:54

Sen ne kadar düzgünsün kardeşim? Düzgünden kastın nedir?

Hukuk10
Genel Müdür
06 Haziran 2023 13:12

şuan düzgün birini geçtim evlenecek bir bayan bulabilirsen hemen evlen düzgün yamuk diye ayırma çünkü şuan ülkede aşırı erkek enflasyonu var kadın sayısı az ortalık bekar erkekten geçilmiyor herkes arayışta ama bulamıyor 30-40 yaşında adamlara bak hep bekar artık eskisi savaşlar ve hastalıklar olmadığı için erkek nüfusu korkunç derecede arttı buna birde dışardan gelen erkek göçü eklenince denge bozuldu dışardan gelen suriyeliler afganlarda ülkeye adapte oldu çalışıyorlar türkçe öğrendiler paraları var isimleride türk ismi oldu şimdi onlarda rekabetin içine girdi işiniz çok çok zor söyliyim şuan herkes deli gibi evlenecek kız arıyor çıta çok yüksek elinizdekine sahip çıkın yada güzel çirkin düzgün yamuk demeden evlenin dost tavsiyesi :)))

Befy
Aday Memur
06 Haziran 2023 13:16

İyi dans eden kazansın. jsjsjs

Hukuk10, 4 ay önce

şuan düzgün birini geçtim evlenecek bir bayan bulabilirsen hemen evlen düzgün yamuk diye ayırma çünkü şuan ülkede aşırı erkek enflasyonu var kadın sayısı az ortalık bekar erkekten geçilmiyor herkes arayışta ama bulamıyor 30-40 yaşında adamlara bak hep bekar artık eskisi savaşlar ve hastalıklar olmadığı için erkek nüfusu korkunç derecede arttı buna birde dışardan gelen erkek göçü eklenince denge bozuldu dışardan gelen suriyeliler afganlarda ülkeye adapte oldu çalışıyorlar türkçe öğrendiler paraları var isimleride türk ismi oldu şimdi onlarda rekabetin içine girdi işiniz çok çok zor söyliyim şuan herkes deli gibi evlenecek kız arıyor çıta çok yüksek elinizdekine sahip çıkın yada güzel çirkin düzgün yamuk demeden evlenin dost tavsiyesi :)))

muhasebeci0606
Aday Memur
06 Haziran 2023 19:53

Ben güvenilecek birisiyim. Güven sevgi olmali. Bir de okumuş elinde iyi kötü mesleği olsa yeter. Nasıl tanışabilirim yeni insanlarla benim en çok merak ettiğim o

Befy, 4 ay önce

Sen ne kadar düzgünsün kardeşim? Düzgünden kastın nedir?

muhasebeci0606
Aday Memur
06 Haziran 2023 19:59

Cidden o kadar mı kötü durum? Peki memur olmuş birisi bulabilir mi? Kızlar memura bakar mı?

Hukuk10, 4 ay önce

Befy
Aday Memur
06 Haziran 2023 21:39

Gidip konuş desem bir iftiraya kurban gidersin diye korkuyorum. Jsjsjs Allah gönlüne göre versin kardo, kendine konuyla ilgili olumlu telkinde bulun.

muhasebeci0606, 4 ay önce

Ben güvenilecek birisiyim. Güven sevgi olmali. Bir de okumuş elinde iyi kötü mesleği olsa yeter. Nasıl tanışabilirim yeni insanlarla benim en çok merak ettiğim o

muhasebeci0606
Aday Memur
06 Haziran 2023 23:17

Teşekkür ederim gidip konuşmadan olmaz da işte konuşacak insanı bulmak mesele benim için :)

Befy, 4 ay önce

Gidip konuş desem bir iftiraya kurban gidersin diye korkuyorum. Jsjsjs Allah gönlüne göre versin kardo, kendine konuyla ilgili olumlu telkinde bulun.

Hukuk10
Genel Müdür
08 Haziran 2023 08:36

durum sandığından daha kötü, yani memur olmak artık çokta önemli değil eskidendi o şuan herkes memur zaten, devletten maaş almayan neredeyse kalmadı ülkede, kaldı ki memur maaşı ancak kira ödemeye yeter bir kadını rahat yaşatmak için yeterli değil özel sektörde çalışanlar daha yüksek maaş alıyor yani bi cazibesi kalmadı memuriyetin, eskiden değerliydi düzgün iş düzgün maaş

muhasebeci0606, 4 ay önce

Cidden o kadar mı kötü durum? Peki memur olmuş birisi bulabilir mi? Kızlar memura bakar mı?

ggizemyildirim.9898
Aday Memur
08 Haziran 2023 16:11

daha çok sosyalleş bence, kurslara katıl, etkinlikle vs katıl bence illaki yeni insanlar tanırsın böylece

Eptimist
Aday Memur
11 Haziran 2023 15:31

Bak ben 30 yaşında bekar bı kadınım.Bende senin gibi düzgün bir insan arıyordum bu yaşa kadar ama yok güvenmiyorum artık . Sen Söylediklerine kendin inaniyormusun erkekler söze gelince bal kaymak yüz yüze gelince deccal oluyorlar . Bu nedenle düzgün insanlar artık kimseye guvenmedikleri için ortamdan çekildiler bu nedenle bulamiyorsun

Social Followers
Aday Memur
12 Haziran 2023 14:09

bu kadar umutsuz olma bence, yalnızlığın en büyük nedeni özyargılardır ve kendini kapatmaktır

dostar
Kapalı
12 Haziran 2023 14:30

bız aıle kuramıcaz yalnız ve acılar ıcınde olecegız

sefotaxim
Memur
24 Haziran 2023 21:09

Reelde bulamadigin düzgün insani burada nasil bulacaksin arkadasim

muhasebeci0606
Aday Memur
26 Haziran 2023 22:53

Amacim buradan birini bulmak değil kardeşim. Konuda da sanal istemiyorum yazmıştım. Nasıl bulabilecegime dair bir tavsiye ya da fikir istiyorum.

sefotaxim, 3 ay önce
Reelde bulamadigin düzgün insani burada nasil bulacaksin arkadasim

ZDemir1991
Aday Memur
30 Haziran 2023 18:48

You have to be the right person before you meet the right person.

kaan3860
Şef
30 Haziran 2023 23:54

Biriyle karşılaşacak etkinlikler içinde olmalısın. Karşılaşmak yetmez, tanışmak lazım. Tanışmak yetmez, iletişimi sürdürmek lazım. Yetmez, uyuşmak ve anlaşmak lazım. Anlaşınca da işler bitmez. Hepsi bir süreç. Akışa bırakmak gerekir.

kaan3860
Şef
30 Haziran 2023 23:57

Herkes, düzgün insan bulma gayretinde. Bir alıntıyla durumu özetleyeyim: "Masum kimse yoktur, herkes bir suçtan sanık olmasa da bir kabahatten suçludur." (Görmek - José Saramago)

Eptimist, 4 ay önce
Bak ben 30 yaşında bekar bı kadınım.Bende senin gibi düzgün bir insan arıyordum bu yaşa kadar ama yok güvenmiyorum artık . Sen Söylediklerine kendin inaniyormusun erkekler söze gelince bal kaymak yüz yüze gelince deccal oluyorlar . Bu nedenle düzgün insanlar artık kimseye guvenmedikleri için ortamdan çekildiler bu nedenle bulamiyorsun

wiktisatçı
Aday Memur
01 Temmuz 2023 16:52

Kendin düzgün olursan Allah da sana göre çıkarır karşına Ben öyle düşünüyorum
Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi