Editörler : **sude**
03 Haziran 2023 17:15

Birim değişikliği yapılır

üniversitede bilgi işlem dairesindeki kadro mu nasıl başka bir birime aldırabilirm. örneğin strateji dairesine nasıl geçebilirim?

03 Haziran 2023 17:23

Dilekce ver.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
03 Haziran 2023 19:46

Kadronuzun geçmesine gerek yok. Kadronuz başka bir yerde olsa bile görevlendirme ile başka bir birime geçebilirsiniz. Amirlerinizin uygun gçrmesi durumunda 13/b-4 yazılır.

Fatih Ç
Aday Memur
04 Haziran 2023 09:34

kadromu değiştirmek istememin sebebi müdür ile papaz olmamız. görev yerim değişti çoktan onunla ilişkim kalmasın istiyorum. dilekçeyi personel daireye mi vermem gerekiyor?

hsnd, 4 ay önce
Kadronuzun geçmesine gerek yok. Kadronuz başka bir yerde olsa bile görevlendirme ile başka bir birime geçebilirsiniz. Amirlerinizin uygun gçrmesi durumunda 13/b-4 yazılır.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
04 Haziran 2023 10:34

Çalıştığınız birime vereceksiniz. Onlar gerekli yere gönderecek. Direkt olarak personel daireye dilekçe verirseniz silsile yolunu ağladığınız için başınız ağrıyabilir.
Fatih Ç, 4 ay önce

kadromu değiştirmek istememin sebebi müdür ile papaz olmamız. görev yerim değişti çoktan onunla ilişkim kalmasın istiyorum. dilekçeyi personel daireye mi vermem gerekiyor?

Fatih Ç
Aday Memur
04 Haziran 2023 20:53

çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

hsnd, 4 ay önce
Çalıştığınız birime vereceksiniz. Onlar gerekli yere gönderecek. Direkt olarak personel daireye dilekçe verirseniz silsile yolunu ağladığınız için başınız ağrıyabilir.

burdurspor
Memur
05 Haziran 2023 14:05

teknik personelmisiniz ?

sezaiiii
Memur
06 Haziran 2023 14:52

Teknik olunca ne oluyor?
burdurspor, 4 ay önce

teknik personelmisiniz ?

burdurspor
Memur
06 Haziran 2023 15:09

işler değişiyor. bilgisayar mühendisi ise kadrosunu nasıl aldırsın

cevherdudayev1
Daire Başkanı
06 Haziran 2023 15:45

bizim stratejide bilgisiyar mühendisi var ne yapacaz şimdi adamın açtığı konulara bakarak ne olduğunu öğrenebilirsin dur sen uğraşma ben söyleyim hizmetli

burdurspor, 4 ay önce

işler değişiyor. bilgisayar mühendisi ise kadrosunu nasıl aldırsın

burdurspor
Memur
06 Haziran 2023 16:23

stratejide bilgisayar mühendisi ne iş yapar ? sürgün ya da vurgun mu yemiş ?

cevherdudayev1, 4 ay önce

bizim stratejide bilgisiyar mühendisi var ne yapacaz şimdi adamın açtığı konulara bakarak ne olduğunu öğrenebilirsin dur sen uğraşma ben söyleyim hizmetli

cevherdudayev1
Daire Başkanı
06 Haziran 2023 20:57

sence vurgun veya sürgün yedikten idare mahkemesine gitse sonucu ne olur

burdurspor, 4 ay önce

stratejide bilgisayar mühendisi ne iş yapar ? sürgün ya da vurgun mu yemiş ?

Toplam 11 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi