Editörler : Kubil ay
04 Haziran 2023 08:23

Gaziantep de Valiyken nasıl Gaziantep in sürgün yeri olduğunu biliyoruz, İstanbul da da sürekli 12-12 ye dönmeler devam ediyor ben şahsen çok fazla birşey beklemiyorum umarım yanılırım

sagami
Daire Başkanı
04 Haziran 2023 09:22

3. Şark gelir artık

Hayalci99
Şef
04 Haziran 2023 11:02

Malum atama dönemi ilk yapacağı iş memlekete tayini kolaylaştırsın. Deprem bölgelerindeki personeli büyükşehir ayrımı yapmaksızın memleketine atamasını yapsın. İnsan kendi memleketinde herşeye katlanır. Umutla bekliyoruz bakalım.

erhannn34
Şube Müdürü
04 Haziran 2023 13:24

Hep beraber seçim ücreti, 3600ü, promosyonu, 4bölge ve 2. şarkı kaldırttık 12 36 yı kazandık sıra 12 36nn kanunlaştırıp ek gorevlere mesai ücretini almakta isteklerimiz devletimizi sıkıntıya sokmayacak talepler inşallah en kısa sürede çözülür Twitter da devam

White3425
Memur
04 Haziran 2023 14:36

1:) 12 - 36 herkese uygulanarak kanunlaşsın. 2:) Resmi tatillerde çalışma ve fazla mesainin ya ücreti ödensin ya da yıllık izne eklensin. 3:) Kaldırılan 2. Şark sözü tutulsun.

KontMont
Memur
04 Haziran 2023 15:36

değişen bir şey olmaz. Boşuna umutlanmayın.

ColmanınBandanası
Aday Memur
04 Haziran 2023 15:52

O videoyu gördüğümde ne gülmüştüm he :D
Aslanbey1453, 4 ay önce
Hayırlı olsun, hiç güvenlik makalesi okumamış arkadaş gitti nihayet:)) İnşallah gideni aratmaz... Kibar ve Nezaketli adam SN. YERLİKAYA

Sadeceinsan65
Kapalı
04 Haziran 2023 16:03

10 nisana kadar Bosuna birsey beklemeyin bence 10 nisanda mujde gelirse gelir yoksa durduk yere yok saatini duzenleyelım yok sark kaldıralım demez kimse 2025 ikinci sark kalkmada eski bakanla kapandı gitti bence. Hatta ben soyle bırsey bekliyorum bir genelge yayınlayıp ne eksik yapıp tamamladı herkes suresini tamamlayacak da denilebilir. Bu sene tamamlamış olanında yanına kar kalır gibi. Emniyet olunca soz konusu nasıl olsa dava acacak yok bırsey yok. Zamanında tercihen bir hafta once sureleri uzattıklarunda dava acanlar oldu hala sonuclanacak yanı onun ıcın 10 Nisan olmadan ne xıkacak bilemeyiz iyiyi kotuyu

qluivert
Memur
04 Haziran 2023 18:25

Kamile bak ya , bakan dediğin bürokratın ta kendisidir zaten avel
Noluyola, 4 ay önce
Soylu çözmemis ya da cozememis polisin sorununu Ali Yerlikaya mi çözecek. Burokrattan bakan olur mu arkadaş yaaa . Teşkilat bitmiştir artık geçmiş olsun

mengok
Şef
04 Haziran 2023 18:27

He de geç hocam
qluivert, 4 ay önce

inferno1981
Daire Başkanı
04 Haziran 2023 19:25

İkinci şark yeni memura kalktı sadece. Eskiler gitmeye devam edecek.

erhannn34, 4 ay önce
Hep beraber seçim ücreti, 3600ü, promosyonu, 4bölge ve 2. şarkı kaldırttık 12 36 yı kazandık sıra 12 36nn kanunlaştırıp ek gorevlere mesai ücretini almakta isteklerimiz devletimizi sıkıntıya sokmayacak talepler inşallah en kısa sürede çözülür Twitter da devam

Demoklea
Aday Memur
05 Haziran 2023 12:59

Artık tarı tasa toplayıp emekli olmanın zamanı geldi Soylu yu mum ile arariz

Demir355
Aday Memur
06 Haziran 2023 09:45

bu ülkede polisi seven parti yada siyasetçi yok artık önce bunu anlamak lazım. özel sektörde ortalama herkes 15 bin civarı alıyor artık. fazla beklentiniz olmasın

mfg04
Aday Memur
06 Haziran 2023 10:45

Saygıdeğer meslektaşlarım burda boş muhabbetin gereği yok.kimin polisi sevdiğine bakmayın.Çözüm artık basit.gerçekten güçlü olmak istiyorsanız sosyal medyada polis için uğraşan ercan seki gibi insanlara destek vereceğiz.lütfen bunu yapalım.ve çevremizdeki meslektaşlarımızı da bu yönde yönlendirelim.saygilar

Sadeceinsan65
Kapalı
06 Haziran 2023 10:51

Biri cıkıp polisi sevmiyoruz diyor mu yok salla gitsin o zaman yuzune soylenmeyen deyi yaptıkları ile cıkarımda bulunmaya gerek yok polis ıcın tek mujdenın geleceği zaman polis haftasıdır onun dısında durduk yere bir mujde geleceğini sanmıyorum secimin hatırına 2 3 defa sark muhabbeti degısmıs olabilir emin olun sosyal medyadan kaynaklı felan degil yani

faveka2112
Memur
06 Haziran 2023 22:46

bakanın karar verme yetkisi varmı türkiyede:))
qluivert, 4 ay önce
Toplam 36 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi