Editörler : gubaz"eskiyara"
04 Haziran 2023 07:21

Panik yapmayın

Yok yeni bakan gelince yüz yüze eğitim gelecek yok öğrenciler öğretmene not verecek falan filan... Yav bunlara gerek yok umutsuz olmayın bakanımız tamam önceden müsteşarlığı döneminde kola içiyordu belki şimdi ayran içecek kendine gelecek tamam anladık yav azıcık sabredin adam daha yeni gelmiş otursun bi sofraya yemeğini yesin ayranını bi içsin bi rahat bırakın yeni bakanımızı sonrasında sağlam adımlarla inşallah güzel icraatlarla gelecek yebir yol haritası çizecektir paniğe gerek yok kasmayın kendinizi ben yeni bakanımızdan umutluyum

fadime82
Şef
04 Haziran 2023 07:25

Mahmut özeri sevmezdim ama yusuf tekini öğrenince fikrim değişti :)

tuana-lavinya
Aday Memur
04 Haziran 2023 07:26

Huylu huyundan vazgeçmez demiş atalarımız.Can çıkar huy çıkmaz demişler bı de...

04 Haziran 2023 07:37

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Yusuf Tekin iyidir hocam paniğe gerek yok onun zamanında yetenek branşlarına (Beden Eğitimi, Görsel sanatlar, Müzik) dyk açılıyordu ama şimdi yok bu yetenek branşı hocalarımıza haksızlık değilmi

fadime82, 4 ay önce
Mahmut özeri sevmezdim ama yusuf tekini öğrenince fikrim değişti :)

fadime82
Şef
04 Haziran 2023 07:41

Benim kalbimden geçen Hamza Aydoğdu idi. Öğretmenler seviyordu kendisini. Suan aksaray valisi ve halka yakın olan birisi
04 Haziran 2023 07:42

Bu mesaj 10'un üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Millet 3 yıldır ek derslerde dyk alıp paraya boğulurken bizler egzersize mahkum edildik nen yeni bakanımızın gelmesinden mutluyum dyk açılmazsa bile... Keskin ve net.

04 Haziran 2023 07:47

Evet hocam bende biliyorum kendisini. Yusuf Tekin müsteşarken, Hamza Aydoğdu personel genel müdürüydü

fadime82, 4 ay önce
Benim kalbimden geçen Hamza Aydoğdu idi. Öğretmenler seviyordu kendisini. Suan aksaray valisi ve halka yakın olan birisi
04 Haziran 2023 07:52

Benim yazdıklarım itici gelebilir eksilenebilir ama yazdıklarım haksızlığa asla !

Kagiş
Müsteşar
04 Haziran 2023 08:11

Sen dyk'dan yararlanabileceğini düşünerekten panik yapmayın diyorsun!!? Her şey dönüp dolaşıp paraya geliyor yani! Kim parayı bana gösterirse, vaat ederse ben onunlayım öyle mi!?)) Şükür efendim, şükürrr diyorum.

06_makine
Memur
04 Haziran 2023 10:25

ziya selçuk yapamdıysa diğer hiç bir bakan yapamaz zaten, çok dert etmeyin ,

afitab90
Aday Memur
04 Haziran 2023 10:26

Kim paraya boğulmuş. Kendi aramızdaki bu nefret söyleminden sıkıldım. Lafa bak öğretmen bunlar
Enflasyoncu Remzi, 4 ay önce

Millet 3 yıldır ek derslerde dyk alıp paraya boğulurken bizler egzersize mahkum edildik nen yeni bakanımızın gelmesinden mutluyum dyk açılmazsa bile... Keskin ve net.

muallime1990
Aday Memur
04 Haziran 2023 10:55

Görünen köy kılavuz istemez hocam. Kolayı ayranı içmesini beklemeye gerek yok :(

majesteleri7
Şube Müdürü
04 Haziran 2023 11:05

Bizim öğretmenlere ne yapsalar az bedene resime dyk istiyomuş paraya boğulacakmış adamın derdine bak.ben olsam cübbeli ahmeti getirirdim müstehak size.

04 Haziran 2023 12:52

Bak yazdıklarıma dikkat et dyk yı açmasa bile Ben Yusuf Tekin i destekliyorum diyorum bu saatten sonra parayla işim yok ben bşzim branşlara yapılan uygulamayı doğru bulmuyorum

Kagiş, 4 ay önce

Sen dyk'dan yararlanabileceğini düşünerekten panik yapmayın diyorsun!!? Her şey dönüp dolaşıp paraya geliyor yani! Kim parayı bana gösterirse, vaat ederse ben onunlayım öyle mi!?)) Şükür efendim, şükürrr diyorum.

04 Haziran 2023 13:00

Beden değil Beden Eğitimi ! bu şeklide yaklaşımınızıda doğru bulmuyorum müstehak kelimesi bizlere olan saygısızlığını gösteriyor üslubumuza dikkat edelim

majesteleri7, 4 ay önce

Bizim öğretmenlere ne yapsalar az bedene resime dyk istiyomuş paraya boğulacakmış adamın derdine bak.ben olsam cübbeli ahmeti getirirdim müstehak size.

Entellektüelizm
Şube Müdürü
05 Haziran 2023 08:38

Gereksiz bir açıklama. Yazdıkların mesleğin itibarına zarar veriyor.
Enflasyoncu Remzi, 4 ay önce

Kuskusuz
Kapalı
05 Haziran 2023 10:15

Yeni bakanın eski icraatlerinden birini faydalı bulan birileri de varmış. Bunu da okumadan ölmemiş olduk.

Toplam 16 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi