Editörler : gubaz"eskiyara"

muallime1990
Aday Memur
04 Haziran 2023 20:59

Aynı fikirdeyim. Bu biz öğretmenlerin yararına bi adım olur
Mateist, 4 ay önce

Bence her okulda her sınıfta tüm dersler kamerayla kaydedilmeli. Görevini iyi yapmayan öğretmen de, dersin akışını bozan öğrenci de caydırıcı bir şekilde cezalandırılmalı.

anonimliseli
Aday Memur
04 Haziran 2023 21:09

Muallime hocam neden bu konuyu bu kadar sıkı takip ediyorsunuz ? Bana inanmıyordunuz hani..

muallime1990, 4 ay önce
Aynı fikirdeyim. Bu biz öğretmenlerin yararına bi adım olur

imsiyat
Şube Müdürü
04 Haziran 2023 21:29

ortada sınıfa karşı işlenmiş bir süreç var. yani yalan söylüyor olsaydın zaten şikayet etmezdin. yani hoca sorunlu kısmına katılıyorum. şikayet ederek iyi yapmışsın. bizim görevimiz öğrencilere faydalı olmak bunun için para alıyoruz. ama maalesef herkesin çevresinde ve senin ilk konuna da eksi oy veren 18 hoca gibi öğretmenlerde var. zaten yok yapmamıştır dememiş. sana inanmamışlar bazıları falan filan.

velhasıl süreç nasıl işler. eğer sınıf seni desteklerse küfür hakaret konusunda öğretmen mutlaka yaptırıma uğrar. umarım ondan sonra öğretmen olduğunu hatırlar görevini layığıyla yerine getirir.

haklıysan bu durumdaki gibi bakana kadar çık. hep söylerim. işini sevmeyen yapmasın. öğrencilere kötü davrananlar yapmasın.

dipnot: tek taraflı bir yorum değil tabi. sorun kimdeyse (öğretmen-öğrenci) mutlaka yaptırım gerekiyor.

anonimliseli
Aday Memur
04 Haziran 2023 21:33

Teşekkür ederim hocam yorumunuz için. Ülkeye sizin gibi hocalar lazım :) kesinlikle haklısınız. Zaten haklı olduğumu bilmeseydim devlet dairesine şikayet dilekçesi yazmazdım heralde.. Tavsiyelerinizi dikkate alacağım hocam sağ olun

imsiyat, 4 ay önce

ortada sınıfa karşı işlenmiş bir süreç var. yani yalan söylüyor olsaydın zaten şikayet etmezdin. yani hoca sorunlu kısmına katılıyorum. şikayet ederek iyi yapmışsın. bizim görevimiz öğrencilere faydalı olmak bunun için para alıyoruz. ama maalesef herkesin çevresinde ve senin ilk konuna da eksi oy veren 18 hoca gibi öğretmenlerde var. zaten yok yapmamıştır dememiş. sana inanmamışlar bazıları falan filan.

velhasıl süreç nasıl işler. eğer sınıf seni desteklerse küfür hakaret konusunda öğretmen mutlaka yaptırıma uğrar. umarım ondan sonra öğretmen olduğunu hatırlar görevini layığıyla yerine getirir.

haklıysan bu durumdaki gibi bakana kadar çık. hep söylerim. işini sevmeyen yapmasın. öğrencilere kötü davrananlar yapmasın.

dipnot: tek taraflı bir yorum değil tabi. sorun kimdeyse (öğretmen-öğrenci) mutlaka yaptırım gerekiyor.

skramz
Daire Başkanı
04 Haziran 2023 22:13

Valla ingilizce öğretmeniyse o hocaya gidip bi nasılsın hocam iyi misin deyin çünkü ingilizce öğretmenleri gerçekten çok çekiyor senin şu küçümsemenden bile belli matematik öğretmeni olsa nolacak daha çok mu alttan alacaksınız matematik önemli ders tabii ingilizce bir işe yaramaz öğrenci milletine göre tabii doğru

anonimliseli, 4 ay önce

Evet yaptığım hata bu sanırım :) Öğrenci zaten ne yapsa haksız görülür bu devirde malum. Bahsedeyim bana ve bizlere neler dediğinden.. Ha bu arada evet ders dışı konulara değinmek yeri gelince güzel oluyor haklısınız öğrenci olarak seviyoruz bunu. Zaten öğretmeni sevince dersi de sevdiğimiz için muhabbetlerin yeri önemli ama bu hoca dediğim gibi saçma sapan konuşuyor. Sadece kendisi konuşup bizi konuşturtmuyor yorum yaptırmıyor.

En son Nihat Hatipoğlu'na laf attığını hatırlıyorum. Din konularına değiniyor bazen. Siyasi şeylerden de bahsettiği olmuştu. Bahsetmesin demiyorum ama gerçekten kışkırtıcı konuşuyor. Biz yorum yapınca veya en ufak bir şey söyleyince bize bağırıp susturmaya çalışıyor.

Hakaretten kastım şu, çoğu zaman kişiye özel gerizekalı, aptal, salak, engelli gibi bağırarak karşı çıkıyor. Sende ekmeğe sürülecek akıl yok diyor, bazen de sizden hiçbir b-- olmaz diyor. Daha aklıma gelmeyen yaratıcı cümleleri de mevcut ama dersinde kitap okuyorum genelde çok dinlemiyorum. Kendisi İngilizce öğretmeni bu arada.. Hani matematik hocası falan olsa :)) Nerden geliyor bu ego anlamış değilim.

Capo calaberno
Aday Memur
05 Haziran 2023 09:03

lise öğrencisinin ne işi var memurlar forumda. olsa olsa tiktokta dolaşman gerekir senin

Pelinin
Yasaklı
05 Haziran 2023 10:20

Sizin öğrenci olmadığınızı düşünüyorum muhtemelen çocuğunuz için soruyorsunuzdur, şunu aklınızda bulundurun öğrenci aldığı düşük not için bahane üretir ve hele sınıf arkadaşları da destek veriyor ise buna kendini inandırır, siz bir veli olarak şikayet ettiğinizde öğretmen açısından hiç bir sırun yaşanmayacaktır çünkü benim okuduğum kadarı ile somut hiç bir şey yok öğrencinin öğretmene beslediği olumsuz duygu dışında ancak çocuğunuz açısından olumsuzluk şu olabilir, öğretmenler aldığı sınav notundan çok yüksek not vermezler muhtemelen öğretmen şikayet eden bir öğrenciye, sınav notu ne ise o notu alır

anonimliseli
Aday Memur
05 Haziran 2023 21:42

Teşekkürler yorum için hocam. Bana hala liseli değilsiniz diyorsunuz ya :)) hoşuma gidiyor aslında beni büyük sanıyorsunuz en azından :) önemli değil kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok...

Pelinin, 4 ay önce

Sizin öğrenci olmadığınızı düşünüyorum muhtemelen çocuğunuz için soruyorsunuzdur, şunu aklınızda bulundurun öğrenci aldığı düşük not için bahane üretir ve hele sınıf arkadaşları da destek veriyor ise buna kendini inandırır, siz bir veli olarak şikayet ettiğinizde öğretmen açısından hiç bir sırun yaşanmayacaktır çünkü benim okuduğum kadarı ile somut hiç bir şey yok öğrencinin öğretmene beslediği olumsuz duygu dışında ancak çocuğunuz açısından olumsuzluk şu olabilir, öğretmenler aldığı sınav notundan çok yüksek not vermezler muhtemelen öğretmen şikayet eden bir öğrenciye, sınav notu ne ise o notu alır

anonimliseli
Aday Memur
05 Haziran 2023 21:45

Değil TikTok, Twitter dışında hiçbir sosyal medya hesabı kullanmıyorum hocam. Twitter da gündemi takip ediyorum o kadar.

Böyle deyince ben bile inanmıyorum kendime liseliyim diye, siz tabii ki inanmazsınız hahah.. Ben koca paragraf ne yazmışım insanlar, koskoca hocalar neye takılıyor ya.. hay Allah'ım.. Burdan beni suçlayan bütün öğretmenlere selam olsun. Z kuşağı gümbür gümbür geliyor vallaha

Capo calaberno, 4 ay önce

lise öğrencisinin ne işi var memurlar forumda. olsa olsa tiktokta dolaşman gerekir senin

esesavax
Aday Memur
05 Haziran 2023 22:26

cımerın bokunu cıkardınız

Entellektüelizm
Şube Müdürü
06 Haziran 2023 07:55

Öğretmen cimere değil, müdüre şikayet edilir. Önüne gelen cimere yazıyor. Zaten konunun da trolleme olduğu aşikar. Ha bi ihtimal troll değilsen diye yazdım.

anonimliseli
Aday Memur
06 Haziran 2023 13:59

Onu da denedik sonuç yersiz..

https://i.hizliresim.com/l78mdys.png

Entellektüelizm, 4 ay önce
Öğretmen cimere değil, müdüre şikayet edilir. Önüne gelen cimere yazıyor. Zaten konunun da trolleme olduğu aşikar. Ha bi ihtimal troll değilsen diye yazdım.
06 Haziran 2023 15:44

Şikayet eden öğrenci haklı ise öğretmen, haksız isede öğrenci ossurtulur. O kadar.

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi