Editörler : gubaz"eskiyara"
04 Haziran 2023 13:42

Ne ceza alırım ?

Hocalarım merhaba. Bildiğiniz üzere bugün LGS gerçekleştirildi. Ben ilk defa görev aldım ve çocukların formlarında imzalanması gereken bir yer varmış o kısmı imzalamadım (salon başkanı da imzalamamış). İlk oturum bittikten sonra bu durumu tutanak altına aldık ve ikinci oturumu eksiksiz bir şekilde tamamladık. Ceza alırım diye tahmin ediyorum. Ne ceza verirler ? Yanıt veren tüm hocalarıma şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.

Feriduni
Şube Müdürü
04 Haziran 2023 13:49

Önemli olan kitapçık türünün işaretlenmesi. Bilgisayar sadece kodlamaları okuyor.

çılgıntürkçeci
Şube Müdürü
04 Haziran 2023 15:25

Ceza almazsınız. Ancak böyle durumlarda tutanak tutmayın. Öğrenciyi etkileyen bir durum yok. Tutanak tutunca kendinizi ihbar etmiş oluyorsunuz. Normalde şikayet vb. durumlar olmadığı sürece o imzaların olup olmaması önemli değil. Rahat olun olur böyle şeyler. Bir daha dikkat edersiniz zaten.

04 Haziran 2023 15:46

hocam en fazla sınav verilmeme cezası alırsın kafaya takılacak bir şey değil

Kaderkocak
Aday Memur
04 Haziran 2023 16:18

Biz de kitapciklari yanlis dagittik s ye gore dagitmak gerekirken orta sirayi bastam almisiz ama hic bir kitapkcik yan yana veya arka arkaya denk gelmedi. Tutabak tuttuk sikinti olur mu acaba

Arrogantmodigliani
Aday Memur
04 Haziran 2023 16:54

Hocam ilk defa görev aldım amatörlüğüme denk geldi umarım fazla bir şey olmaz yanıtınız için tekrardan teşekkür ederim.

çılgıntürkçeci, 4 ay önce

Ceza almazsınız. Ancak böyle durumlarda tutanak tutmayın. Öğrenciyi etkileyen bir durum yok. Tutanak tutunca kendinizi ihbar etmiş oluyorsunuz. Normalde şikayet vb. durumlar olmadığı sürece o imzaların olup olmaması önemli değil. Rahat olun olur böyle şeyler. Bir daha dikkat edersiniz zaten.

Emre4163
Aday Memur
04 Haziran 2023 18:43

Arkadaşlar bugün sınavın 1. Oturumunda kitapçıkları aaaaa bbbbb ccccc ddddd şeklinde hatalı dağıtım yaptım.tutanak tutmadık.bi sorun çıkarmı.

ercanizma
Memur
04 Haziran 2023 20:08

Tutanak tutmasaydin ceza almazdin

ercanizma
Memur
04 Haziran 2023 20:10

Aynısı başıma geldi ama.ben adamlarin aklına karpuz kabuğu grtirmeylim diye tutanank tutmadım. Ceza yok . Cunku ortada sorun yoktu

Kaderkocak
Aday Memur
04 Haziran 2023 20:13

Ayri kagida degil de yoklama listesine yazdim. Komisyon baskani tutum dedi. Neyse ya cocuklara problem olmasin da varsinlar gorev vermesinler

ercanizma, 4 ay önce

Tutanak tutmasaydin ceza almazdin

04 Haziran 2023 21:25

Aynı durum açık öğretim sınavında başıma geldi. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Öğrenci bu sınav kağıdı benim değil deseydi ya da itiraz etseydi o zaman sıkıntı olurdu diye tahmin ediyorum.

Kaderkocak
Aday Memur
04 Haziran 2023 23:17

Cok teswkkurler icim rahatladi biraz

mıcheal owen, 4 ay önce

Aynı durum açık öğretim sınavında başıma geldi. Çok şükür bir sıkıntı olmadı. Öğrenci bu sınav kağıdı benim değil deseydi ya da itiraz etseydi o zaman sıkıntı olurdu diye tahmin ediyorum.

04 Haziran 2023 23:28

Hocam bu biraz ders oluyor açıkcası ne var ne yok diye artık iyice kurcalıyorsun sınavdan önce video izliyorsun kurallara dikkat etmeye çalışıyorsun gene de insanız kafamız dalgın oluyor dikkatimizden kaçabiliyor. Allah büyük hatalar yaptırmasın sıkmayın canınızı.

Kaderkocak, 4 ay önce

Cok teswkkurler icim rahatladi biraz

1Muallimbey
Aday Memur
04 Haziran 2023 23:35

Bişey olmaz

Emir ka
Şube Müdürü
04 Haziran 2023 23:53

İşi ehline verin diye boşuna dememişler.şimdi imzayı unutan başka sınavlarda daha ne hatalar yapar.getirmişler bir saçma sapan puan sistemini bu yüzden sınav görevleri hep çömezlere kalıyor.sınav görevlendirme sistemi silbaştan değişmesi lazım.sınavlarda görev almak için belli bir hizmet süresi ve sınav görevi eğitim sertifikası şartı getirilmesi gerekir.merkezi sınavlar basite alınacak sınavlar değildir.çocuklarımızın geleceği söz konusu.yapılacak en küçük bir hata bile çocuklarımızın geleceğini karartabilir.

RaSKaH
Daire Başkanı
05 Haziran 2023 00:43

Katılmıyorum. Zira en fazla hata yapanlar ben bu işi bilmem kaç senedir yapıyorum diyen sözüm ona tecrübeliyim diyenler oluyor. Kılavuzu okumak ve verilen sınav basamakları talimatını okuyarak işlem yapmak yeterli olacaktır.

Emir ka, 4 ay önce
İşi ehline verin diye boşuna dememişler.şimdi imzayı unutan başka sınavlarda daha ne hatalar yapar.getirmişler bir saçma sapan puan sistemini bu yüzden sınav görevleri hep çömezlere kalıyor.sınav görevlendirme sistemi silbaştan değişmesi lazım.sınavlarda görev almak için belli bir hizmet süresi ve sınav görevi eğitim sertifikası şartı getirilmesi gerekir.merkezi sınavlar basite alınacak sınavlar değildir.çocuklarımızın geleceği söz konusu.yapılacak en küçük bir hata bile çocuklarımızın geleceğini karartabilir.

Kaderkocak
Aday Memur
05 Haziran 2023 07:57

Hocam ben defalarca gorev aldim. Ben dagitirken baskan da dagotmaya basladi kitaociklari o esnada s olmasi gwrektigi anlik aklimdan cikti sinav baslayinca farlettim ama igrenciler strese girmesin diye degistirmedim kitapciklari daha cozmeye baslamamislardi.yani olabiliyor bi anlik hata

Emir ka, 4 ay önce

Capo calaberno
Aday Memur
05 Haziran 2023 09:01

bişey olmaz

fokyay
Memur
05 Haziran 2023 10:14

Yapamayacaksanız görev almayın kardeşim. İşini hakkıyla yapabilecek öğretmenlere mani olmayın.

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi