Editörler : gubaz"eskiyara"

TayfurG01
Memur
06 Ağustos 2023 11:31

İnsana yapılacak en büyük kötülük gri pantolon beyaz gömlrk mafyacıklar gibi.Bunları geçin hala anlamadınız mı don gömleklre olmuyor bu işler.Bir zamanlar okul boyası bile yasaktı cıvıl cıvıl oldu bakın şimdi.Siz hala o gri ruh halinde yaşıyorsunuz.Peki neden öğrenciyle veya öğretmenle bir oylama yapmıyorsunuz.Öğrencinin kıyafetini öğretmen belirlesin diyorsunuz peki sizinkinide öğrenci belirlesin o zaman.Kendinize çok demokratik adil başkasına çok kıtsınız.Liseler olabilir belki.Ben ilkokulda o pantolonun kemerini açamayan çok altına kaçıran öğrenci gördüm beyler boşverin başka işlere bakın siz.

TayfurG01
Memur
06 Ağustos 2023 11:34

Okulların gereksiz işyükü yazışma ihale hesap işlerini okullardan alın iyilik edecekseniz.Okulu markete çevirdiler muhasebeden,ihaleden,saymanlıktan.Arkadaşlsr yazmış heryerde çok haklı ve yerinde bir istek.Eğitim öğretim unutuldu okullarda bu işler yüzünden.

travelltrue
Memur
06 Ağustos 2023 13:26

2.İl dışı hakkı istiyorum

TayfurG01
Memur
07 Ağustos 2023 09:23

Hocam katılıyorum güzel maddeler ben sade kılık kıyafet kısmına katılamayacağım orada farklı düşünüyoruz.

travelltrue
Memur
07 Ağustos 2023 12:42

güncel

travelltrue, 2 ay önce

2.İl dışı hakkı istiyorum

TayfurG01
Memur
09 Ağustos 2023 23:06

Hocam amma göz varmış sendede be.Eğitim öğretim giyim kuşama kadar indirgenmiş.Hocam kaçırdığınız birşey var bu kararı müdür değil okul aile birliğinde veli veriyor hatırlatmak istedim.Benim fikrim küçük öğrencilerde pek gerek yok ama ortaöğretim için olabilir tabi.Dünyada nasıl birazda gelişmiş ülkelere bakmak lazım.Her faydalı buluşu saçı sakalı karışık taranmamış adamların bulduğunu biliyoruz oda ayrı değilmi.

melcea, 2 ay önce

Aynen sizin tarzinizda yazmak istiyorum. Dapdaracik ve gogsune kadar acik tshirtlerle okula gelen, dapdar gomlegi giyip gobegine kadar dugmeleri acik olan, gogus killari disari fiskiran ve memeleri kadinlardan daha fazla dikkat cekecek kadar dar giyinen , altina giydigi dapdaracik kotta da her yerleri meydanda olan erkek ogretmenler de cocuklara ornek oluyor. Kiyafet konusunda kapalisi, acigi surekli kadinlarin uzerine oynanmasi gercekten mide bulandirici. Adam bahcede, ogretmenler odasinda bir oturuyor. Bacaklarini neredeyse 180 derece aciyor karsisindakine. Ayiptir, ben utaniyorum. Bence de birileri b.kunu cikariyor ama sadece kadinlar degil.

matematikogretmenii
Şube Müdürü
09 Ağustos 2023 23:08

Kılık kıyafet gelmeli bence giyinmesini bilmeyen öğretmen de gayet var hiç de az değil sayısı. Hatta kılık kıyafet ödeneği gelmesi gerekiyor öğretmene.

TayfurG01
Memur
09 Ağustos 2023 23:09

Valla yalan yok ben para istiyorum.Duygularınıza tercüman olduğumun farkındayım.Sayın bakanım bize bugünlerde destek vermeli ücretler görüşülürken.Okullarda performans artar diye düşünüyorum.Yanlış mı.

10 Ağustos 2023 03:29

5. Madde ne kadar haklı.Okullarda çete gibi gruplaşmış öğretmenler var.Müdüre istediklerini yaptırırlar yapmazsa müdür istediği gibi takılamaz.Mevzuat ve gerçekler

ebuducane
Şube Müdürü
25 Ağustos 2023 02:53

Sayın bakanım. Geleceğimiz için eğitimi kurtarın!
Toplam 90 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi