Editörler : gubaz"eskiyara"
04 Haziran 2023 16:59

Ceza ne olur?

Bugun sinav gorevinde kitapciklari s seklinde dagitmak yerine siranin birine de onden dagittik. Kitapciklar arka arkaya gelmedi ama sirasina gore olmadi. Farkettigimzde sinav baslamisti. Tutanak ttutuk ne ceza alirim acaba

Kuskusuz
Kapalı
04 Haziran 2023 17:15

Soruşturma açılır, savunma yazarsınız, mudurunuz onaylarsa uyarı cezası alırsınız, bir süre sınav görevi alamazsınız.

Kaderkocak
Aday Memur
04 Haziran 2023 17:26

Ogrencilerden yana bir sikinti olmaz degil mi

Kuskusuz
Kapalı
04 Haziran 2023 17:37

O kısım biraz muallak direk bir öğrenci mağduriyeti yok gibi ama şikayet etme durumları olabilir ama sizde bu durumu kim farkedecek de edecek!.. Kitapciklarini kodladilarsa mağdur olmazlar.

Kaderkocak, 4 ay önce

Ogrencilerden yana bir sikinti olmaz degil mi

Emre4163
Aday Memur
04 Haziran 2023 18:44

Arkadaşlar bugün sınavın 1. Oturumunda kitapçıkları aaaaa bbbbb ccccc ddddd şeklinde hatalı dağıtım yaptım.tutanak tutmadık.bi sorun çıkarmı.

Kaderkocak
Aday Memur
04 Haziran 2023 18:49

Biz de sadece bi kismini yanlis dagittik s yapacakken baştan dagittik. Tutanak tuttuk bakalim ne olacak

Emre4163, 4 ay önce

Arkadaşlar bugün sınavın 1. Oturumunda kitapçıkları aaaaa bbbbb ccccc ddddd şeklinde hatalı dağıtım yaptım.tutanak tutmadık.bi sorun çıkarmı.

Ayşenn16
Aday Memur
04 Haziran 2023 19:42

Birnde yoklama listesindeki kitapçık türünü kodlamayı unuttum ilk oturumda Bu nasıl bir sorun yaratır bize

Kuskusuz
Kapalı
05 Haziran 2023 10:11

1. Hiçbir şey olmayabilir.

2. Soruşturma açılır savunma yazar uyarı ve sınava girmeme cezası da alınabilir.

3. Bir şikayet olursa hukuki bir süreç daha başlayabilir bunların yanında. En fazla kınama ve para cezası duydum bu zamana kadar.

Pelinin
Yasaklı
05 Haziran 2023 10:17

Sizin öğrenci olmadığınızı düşünüyorum muhtemelen çocuğunuz için soruyorsunuzdur, şunu aklınızda bulundurun öğrenci aldığı düşük not için bahane üretir ve hele sınıf arkadaşları da destek veriyor ise buna kendini inandırır, siz bir veli olarak şikayet ettiğinizde öğretmen açısından hiç bir sırun yaşanmayacaktır çünkü benim okuduğum kadarı ile somut hiç bir şey yok öğrencinin öğretmene beslediği olumsuz duygu dışında ancak çocuğunuz açısından olumsuzluk şu olabilir, öğretmenler aldığı sınav notundan çok yüksek not vermezler muhtemelen öğretmen şikayet eden bir öğrenciye, sınav notu ne ise o notu alır

Pelinin
Yasaklı
05 Haziran 2023 10:18

Bu cevabım bu konuya nasıl geldi ben diğer konuya yazmıştım :))

Pelinin, 4 ay önce

Sizin öğrenci olmadığınızı düşünüyorum muhtemelen çocuğunuz için soruyorsunuzdur, şunu aklınızda bulundurun öğrenci aldığı düşük not için bahane üretir ve hele sınıf arkadaşları da destek veriyor ise buna kendini inandırır, siz bir veli olarak şikayet ettiğinizde öğretmen açısından hiç bir sırun yaşanmayacaktır çünkü benim okuduğum kadarı ile somut hiç bir şey yok öğrencinin öğretmene beslediği olumsuz duygu dışında ancak çocuğunuz açısından olumsuzluk şu olabilir, öğretmenler aldığı sınav notundan çok yüksek not vermezler muhtemelen öğretmen şikayet eden bir öğrenciye, sınav notu ne ise o notu alır

fadime82
Şef
05 Haziran 2023 11:36

Hahahaha :)))
Pelinin, 4 ay önce

Bu cevabım bu konuya nasıl geldi ben diğer konuya yazmıştım :))

Pelinin
Yasaklı
05 Haziran 2023 11:52

Sevimsiz ....:)))

fadime82, 4 ay önce
Hahahaha :)))

Fenciyi_M38
Daire Başkanı
05 Haziran 2023 12:25

Bu herkesin kulağına küpe olsun sakın yaptığınız hatalarla ilgili tutanak tutmayın. Tutanak tutunca karşı tarafa sevimli görüneceğinizi ve daha hafif ceza alacağınızı sanmayın. Yaptığın hatada Tutanak tutmak kendi kendini ihbar etmek demektir. Eğer tutanak tutmasaydınız hiç bir öğrenci zaten mağdur olmayacaktı ve kimsenin kitapçıkları yanlış dağıttığınızdan haberi olmayacaktı böylece hiç bir sorun yaşanmamış olarak konu kapanacaktı şimdi ise kuvvetle muhtemel ceza alacaksınız. Üstelik hiç bir öğrenci mağdur olmadığı halde ceza alacaksınız insanın zoruna gidiyor bu. Kendi kendinizi ihbar etmeyin olursa bir sorun devlet yakalar ve cezayı keser bir sorun olmazsa zaten tutunak olmadığından konu kapanır maalesef bu şekilde hareket etmelisiniz. Tutanağın keşke bir faydası olsaydı külliyen zarar.

fadime82
Şef
05 Haziran 2023 13:35

Katılıyorum :) tutanak = Ben bu haltı yedim, haberiniz olsun :)
Fenciyi_M38, 4 ay önce

Bu herkesin kulağına küpe olsun sakın yaptığınız hatalarla ilgili tutanak tutmayın. Tutanak tutunca karşı tarafa sevimli görüneceğinizi ve daha hafif ceza alacağınızı sanmayın. Yaptığın hatada Tutanak tutmak kendi kendini ihbar etmek demektir. Eğer tutanak tutmasaydınız hiç bir öğrenci zaten mağdur olmayacaktı ve kimsenin kitapçıkları yanlış dağıttığınızdan haberi olmayacaktı böylece hiç bir sorun yaşanmamış olarak konu kapanacaktı şimdi ise kuvvetle muhtemel ceza alacaksınız. Üstelik hiç bir öğrenci mağdur olmadığı halde ceza alacaksınız insanın zoruna gidiyor bu. Kendi kendinizi ihbar etmeyin olursa bir sorun devlet yakalar ve cezayı keser bir sorun olmazsa zaten tutunak olmadığından konu kapanır maalesef bu şekilde hareket etmelisiniz. Tutanağın keşke bir faydası olsaydı külliyen zarar.

Kaderkocak
Aday Memur
05 Haziran 2023 15:20

Tutmus bulunduk ya komisyondakiler tutun dedi. Biz de belki ogrencilere sikinti olur diye tuttuk acikcasi cezasi onemli degil

fadime82, 4 ay önce
Katılıyorum :) tutanak = Ben bu haltı yedim, haberiniz olsun :)
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi