Editörler : cihan27E.Kayı Han
05 Haziran 2023 00:46

Herkesin ihtiyacı var ilkokul mezunu bir adam 25 30 bin alamaz kardeşim ben dirsek çürüterek o mulakatan bu mülakata gidip gelmişim ben bir devletin memuru olarak ban verilen sözlerin tutulmasını ıstiyorum yeter ya medya bile memur düşmanlığı yapıyor ne dır çektiğimiz anlamadım ki
Espert0, 4 ay önce
Soğukkanlı olalım arkadaşlar. Temmuz için vadedilen zammı Mehmet Şimşek vs engellemesi söz konusu olamaz, CB birinci ağızdan verdiği sözü hele ki şurda yerel seçime 10 ay zaman kalmışken çiğneyecek değil. Beklenti olarak bütçeye en hafif maliyet nasıl olacaksa o şekilde yapılır o ayrı bir tartışma.. Meclis kapanmadan evvel netleşecek..

Saglikci0707
Kapalı
05 Haziran 2023 00:58

Var. Senin gibi gerzeklere cevap vermek
Yorumsuzadam, 4 ay önce

Nedir bu para derdiniz anlamadım, paradan başka işiniz yok mu sizin

05 Haziran 2023 01:05

Hak istemek suç mu söz verdiler 22 bin dediler bizde bize verilen sözlerin tutulmasını istiyoruz senin tuzun kuruysa buradaki insanlara muhalefet olma arkadaşım memur kirasını ödeyemeyen duruma geldi ilkokul mezunu işçiye sesiniz çıkmıyor pısırık pısırık bakıyorsunuz memur kardeşin hakkını istediği zaman şükret biz Allaha şükrediyoruz zaten kime sukredicez başka memur zor durumda kardeşim memur düşmanlığı yapmayı bırakın
Yorumsuzadam, 4 ay önce

takdir
Yasaklı
05 Haziran 2023 01:30

yorumsuz adam gibi mallara alıntı yaparak cevap yazmanız bile gereksiz. Bunun gibi mallar şükür, hamd ile hakettigini almayı, geçim sıkıntısı içinde insanların kendilerine göre dertleri, ödemeleri veya hayalleri olduğunu anlayamayacak düzeyde geri, embesil mondofon mallardır..

takdir
Yasaklı
05 Haziran 2023 01:33

Tüm samimiyetimle söylüyorum ben yönetici olsam bunun gibi malları ezebildigim kadar ezer, hakir görür devamlı iki eli önünde efendim efendim dedirtirim

tncysngl
Kapalı
05 Haziran 2023 07:45

İlk okul mezunu bir işçinin memurdan 2 kat almasını miden ve vicdanın kaldırıyor mu. Memur kaç yılıjı harcamış kpssdir üniversitedir çalışmış. İşçi ne yapmış onun bunun torpili ile girmiş hiç. Bir sorumluluk almamış. Okutmayın çocuklarınızı. Bu ülkede ilk okul mezunu bir kişinin mühendisten fazla aldığını gördükten sonra okuduğum için pişmanım
Yorumsuzadam, 4 ay önce

05 Haziran 2023 08:52

Kaç milyon kişi EYT ile emekli edildi, kamuda çalışan vasıfsız işçi maaşı uçtu gitti. O. Evlatlarının bunlara sesleri niye çıkmadı?

stas
Daire Başkanı
05 Haziran 2023 09:03

Desen ne olacak. Bu seferde cumhurbaşkanına hakaretten içeri atarlar. Sayın cumhurbadkani 1.5 yıldır Nas dedi. Nasin olmadığını gördü. Bence çok iyi oluyor. Unutmayın herkes hakedildigi gibi yönetilir.

2ven, 4 ay önce

Vermezlerse sabah akşam cumhurbaşkanı yalancıdır deme hakkımız var.

2ven
Aday Memur
05 Haziran 2023 09:11

ben Atatürk'ün kurduğu ülkede böyle yönetilmeyi hak etmiyorum

stas, 4 ay önce

Desen ne olacak. Bu seferde cumhurbaşkanına hakaretten içeri atarlar. Sayın cumhurbadkani 1.5 yıldır Nas dedi. Nasin olmadığını gördü. Bence çok iyi oluyor. Unutmayın herkes hakedildigi gibi yönetilir.

doks
Kapalı
05 Haziran 2023 09:27

Asgari ücrete laf etmezler çünkü kendileri de asgari ücrete orantılı zam alıyorlar. Halbuki memur maaşı enflasyonu arttırmaz, asgari ücret zammı arttırır.

Tam ikiyüzlüler bunlar.

05 Haziran 2023 09:34

İddiasına varım bu dediğini yapar ve bundan da gocunmaz ben ne yapıyorum diye kendini sorgulamaz kula kulluk edeceksem niye hala hayattayım diye neden nefes alıyorum demez.
takdir, 4 ay önce

Tüm samimiyetimle söylüyorum ben yönetici olsam bunun gibi malları ezebildigim kadar ezer, hakir görür devamlı iki eli önünde efendim efendim dedirtirim

05 Haziran 2023 10:25

Memur bedava çalışsa yeri var bunların gözünde. Öyle de cins bir kafa. Geçiniz. En düşük memur Temmuz'da 25 bin liradan aşağı almamalıdır. Diğer kadrolar da buna mukabil orantılı olmalıdır. İşçi alıyor şu an 25 bin. Geçmişe yönelik 70 bin fark aldı. Asgari ücret Temmuz'da 12 bin olacak. Memura verilen 22 bin azdır bile. Ülkede enflasyon var. Kiralar 8- 10 binden başlıyor. Fiyatlar almış başını gitmiş. Sevdiğimin ekonomist bozuntusu, çıkarcı, yalayıcıları da ama memur şöyle böyle buyuruyor. Hay memur kadar başınıza taş düşsün emi.

haziran22
Aday Memur
05 Haziran 2023 13:34

atv haberde en füşük memur maaşı 22000 tl olacak dedi. Bunu hükümet yanlısı yandaş bir kanal söylediyse demek ki olacak.Bu arada seçim kazanıldı doğru ama çok bir fark ile kazanılmadı. 2. turda kazanılmış ve 2,5 milyon farkla kazanılmış bir seçim var. Bu rehavete kapılsın anlamına gelmiyor. Sıkıntılar hala devam ediyor hem de her kesimde. Üstelik seneye de yerel seçimler var. Bu yüzden milyonlarca memura verdikleri sözü tutmak zorundalar.

Toplam 33 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi