Editörler : **sude**
05 Haziran 2023 10:57

Naklen atama mahkeme

Merhaba,

Eş durumu mazeretiyle eşimin bulunduğu ildeki üniversiteden çalıştığım üniversiteye naklen atama talebim geldi fakat reddedildi. Bu aşamadan sonra ne yapmam gerekiyor? Hangi alanda tecrübeli bir avukat bulmalıyım?

Teşekkürler.

hsnd
Başbakan Müsteşarı
05 Haziran 2023 14:03

Avukat bulmayı düşünüyorsanız aşamayı belirlemişsiniz zaten. Bu aşama mahkemeye taşıma aşaması. Ya mahkemeye taşıyıp idarenin bu işlemine karşı dava yoluna gideceksiniz ya da vazgeçeceksiniz. İdare hukuku alanında bir avukata ihtiyacınız var.

burdurspor
Memur
06 Haziran 2023 19:40

İdare hukuku

dock
Aday Memur
07 Haziran 2023 10:34

mevzuatı bilen, emsal kararlara ulaşabilen, varsa bu konuda kazandığı davaları olan biri olsun.

liyakatnerede
Aday Memur
07 Haziran 2023 20:48

mahkeme işlemleri çok uzun arkadaşlar söyliyeyim acı çekersiniz 09 aralık 2022'de muvafakat davası açtım idare ve bölge idare yd vermediler. esastan görüşülüyor bugün aradım adli tatilden sonra karar çıkabilir dedi katip. siz düşünün.

idealist-turk
Aday Memur
09 Haziran 2023 14:19

herkese cevaplar için teşekkürler, peki naklen atama talebinin olumsuz cevaplanması sonrası dava açmak için ne kadar süre gerekli?

dock
Aday Memur
12 Haziran 2023 09:04

60 gün diye biliyorum ama bir araştırın yine de

idealist-turk, 4 ay önce

herkese cevaplar için teşekkürler, peki naklen atama talebinin olumsuz cevaplanması sonrası dava açmak için ne kadar süre gerekli?

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi