Editörler : gubaz"eskiyara"

Feriduni
Şube Müdürü
06 Haziran 2023 21:22

Algı yapmayın. Ekonomi çok iyi. Bizi susturamayacaklar. Her şey mükemmel. Herkes çok mutlu. Ben halimden çok memnunum. Babam sağ olsun. ;-))

GeT_LoST
Aday Memur
07 Haziran 2023 21:06

Pırıl pırıl kafa, ben de istiyorum bundan

efeben, 4 ay önce

Yahu ülke tarihinde bedava gaz mı var? Size üstüne para verseler yaranılmaz.Zaten gazı/petrolün yarısını devletimiz sübvanse ediyor.Avrupada benzin 1.7 avro yani 37 TL. Avrupanın en ucuz gaz/yakıtını kullanıyoruz.

Hükümetimizin öyle ucuz ayak oyunlarına ihtiyacı yoktur.Bu halkın anlama kapasitesini küçümsemeyin.Anadolu irfanı diye bir gerçek var.

22 bin tl demek 1000 dolar demek.20 yıl önce memur limon satıyordu geçinmek için.Elbette dünyaya yön vermenin bir bedeli var.Gönül isterdiki 5000 dolar alalım.Ama imf nin sorosçuların gezicilerin teröristlerin maşası olmaktansa gerekirse bir nesli feda ederiz.

Velocıraptor
Genel Müdür
07 Haziran 2023 21:26

torbacısını öğrenmek lazım :)))

GeT_LoST, 4 ay önce

Pırıl pırıl kafa, ben de istiyorum bundan

GeT_LoST
Aday Memur
07 Haziran 2023 22:37

Arkadaş sorgulamiyorlar da, Avrupa'daki adam litresi 1,7 dolardan kaç litre benzin alabiliyor, biz litresi 21,5₺ den kaç litre benzin alabiliyoruz.

Herşeyi Avrupaya göre az alıyoruz hala şükredin diyorlar.

Allah'ın verdiği nimetlere şükredilir, kulun sana layık gördüğüne değil.

Alex10alec
Şube Müdürü
08 Haziran 2023 07:08

Şu sendeki beyni kuşa taksalar kuş ters uçar.

efeben, 4 ay önce

Yahu ülke tarihinde bedava gaz mı var? Size üstüne para verseler yaranılmaz.Zaten gazı/petrolün yarısını devletimiz sübvanse ediyor.Avrupada benzin 1.7 avro yani 37 TL. Avrupanın en ucuz gaz/yakıtını kullanıyoruz.

Hükümetimizin öyle ucuz ayak oyunlarına ihtiyacı yoktur.Bu halkın anlama kapasitesini küçümsemeyin.Anadolu irfanı diye bir gerçek var.

22 bin tl demek 1000 dolar demek.20 yıl önce memur limon satıyordu geçinmek için.Elbette dünyaya yön vermenin bir bedeli var.Gönül isterdiki 5000 dolar alalım.Ama imf nin sorosçuların gezicilerin teröristlerin maşası olmaktansa gerekirse bir nesli feda ederiz.

tatlılimon2133
Aday Memur
08 Haziran 2023 09:56

Mesaj başladı Allah yar yardımcımız olsun

Velocıraptor
Genel Müdür
08 Haziran 2023 10:29

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 2 lira 70 kuruş, motorinde 1 lira 37 kuruş, oto gazda 67 kuruş zamlana,

HAZİRAN AYI ENFLASYONU NE OLACAK? BİNDE 3? BİNDE 2?

Kuskusuz
Kapalı
09 Haziran 2023 01:27

Bence o beyindeki kuş uçmaz bizim hazine ve maliye bakanlığı koltuğuna oturur. Olmadı merkez bankası var oraya oturur.

Alex10alec, 4 ay önce

Şu sendeki beyni kuşa taksalar kuş ters uçar.

Kuskusuz
Kapalı
09 Haziran 2023 01:29

E hani Türk gazı, güvenlik sebebiyle söylenmeyen petrol kuyuları?.. Bu da mı gol değilmiş?.. Oysa inanmıştık bu defa bulduyduk;)))

Velocıraptor, 4 ay önce

Bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litre fiyatı benzinde 2 lira 70 kuruş, motorinde 1 lira 37 kuruş, oto gazda 67 kuruş zamlana,

HAZİRAN AYI ENFLASYONU NE OLACAK? BİNDE 3? BİNDE 2?

tatlılimon2133
Aday Memur
09 Haziran 2023 07:08

Çaya da yüzde 43 zam Allah yardım etsin

Velocıraptor
Genel Müdür
09 Haziran 2023 08:13

hadi senin için olsun enflasyon binde 5 ... hem çay dediğin ingilizlerin dünyaya yaydığı şey değil mi ? büyük resmi gör arkadaşım bırakın çayı mayı :)))

tatlılimon2133, 4 ay önce

Çaya da yüzde 43 zam Allah yardım etsin

Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi