Editörler : cihan27E.Kayı Han
05 Haziran 2023 16:39

Temmuz' da

Verilecek zam 4500 + %45 kesin ve net.

Karizmaunl
Şef
05 Haziran 2023 16:40

MİT den haber mi geldi

DeliEfendi
Aday Memur
05 Haziran 2023 16:42

Not al dediğimi, günü gelince tekrar yazarsın.

Karizmaunl, 4 ay önce

MİT den haber mi geldi

Karizmaunl
Şef
05 Haziran 2023 16:43

o zaman reis az önce telefon edip söyledi :)

takdir
Yasaklı
05 Haziran 2023 17:01

Ben uyarayım seni de. Böyle sıkıntılı bir ortamda sırf dalga geçmem eğlenmek için konu açıp insanların ufak umutları ile oynayanlar her türlü küfrü yiyor sonra. Şahsına demiyorum ama sırf böyle yapmak isteyen karaktersiz şeref yoksunu kişiler var .

DeliEfendi
Aday Memur
05 Haziran 2023 17:07

Böyle bir mevzuu ile dalga geçecek eğlenecek bir insan değilim, şu mitten mi haber geldi, reis mi aradı diyerek kendince eğlenen arkadaşa bile cevap yazmak gelmedi içimden, evet burada bahsettiğin kişiler hayli fazla, bi tarafımdan da sallamıyorum bu söylediğim oranı/rakamı, sadece bilgi vermek amacıyla yazdım, amacım ne eğlenmek ne eğlemek, kimseye de cevap dahi yazmam bu metinden sonra.

takdir, 4 ay önce

Ben uyarayım seni de. Böyle sıkıntılı bir ortamda sırf dalga geçmem eğlenmek için konu açıp insanların ufak umutları ile oynayanlar her türlü küfrü yiyor sonra. Şahsına demiyorum ama sırf böyle yapmak isteyen karaktersiz şeref yoksunu kişiler var .

Devir Kötü
Şube Müdürü
05 Haziran 2023 17:26

İnanmıyorum saçma geldi

Devir Kötü
Şube Müdürü
05 Haziran 2023 17:33

Böyle bir zam mümkün değil. Önce %45 Sonra 4.500 verirlerdi, önce 4500 sonra %45 olunca daha fazla zam ediyor onu vermek istemezler. Zaten ellerinden gelse asgari ücrettin de altına düşürecekler.

Üniversite bitirdik sonuçta o yüzden işçi gibi zam yapmazlar. Biz kim paspas atmak kim.

Misalen:

(12500+4500)X1,45=24650

1200x1,45+4500=22625

05 Haziran 2023 17:55

Madem bu kadar eminsin. Eğer aksi gerçekleşirse validenizin kulaklarını bir süre çınlatacağım. :))

Mühendis3355
Yasaklı
05 Haziran 2023 18:09

Hükümete yakın bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre temmuzda memurlara yüzde 20 zam yapılacak:( İşçilere verilen yüzde 45 in farkı yani yüzde 25 Lil fark ise her 6 ayda bir iscilere göre memurlara yüzde 5 fazla zam verilerek bu fark kapatilacakmis, yüzde 99,99 bu şekilde olacak zam maalesef, o yüzden boşa hayal kurmayın dost acı söyler:((

takdir
Yasaklı
05 Haziran 2023 18:15

Kardeşim evet bir şey dedin. Ve kesin diye yazıyorsun. Şimdi ister istemez insanlar ve ben dahil şunu sorar. Bu kesin bilgiyi nerden ve nasıl edindin. Söyle ki herkes bilsin değil mi? Biride çıkıp kesin bilgi 7000 + % 60 üstüne derse sen demez misin nerden aldın bu bilgiyi diye.... söyle ki bizde bilelim.

DeliEfendi, 4 ay önce

Böyle bir mevzuu ile dalga geçecek eğlenecek bir insan değilim, şu mitten mi haber geldi, reis mi aradı diyerek kendince eğlenen arkadaşa bile cevap yazmak gelmedi içimden, evet burada bahsettiğin kişiler hayli fazla, bi tarafımdan da sallamıyorum bu söylediğim oranı/rakamı, sadece bilgi vermek amacıyla yazdım, amacım ne eğlenmek ne eğlemek, kimseye de cevap dahi yazmam bu metinden sonra.

asillord
Genel Müdür
05 Haziran 2023 18:19

Yav arkadaş hepiniz tek kişi misiniz? Rumuz değiştiren geliyor sanırım.

Devletin en üst kademeleri Temmuzda en az 22.000 net olacak diye bas bas bağırdı. Hala neyin algısını yapıyorsun? Amacın ne?

Mühendis3355, 4 ay önce

Hükümete yakın bir kaynaktan edindiğim bilgiye göre temmuzda memurlara yüzde 20 zam yapılacak:( İşçilere verilen yüzde 45 in farkı yani yüzde 25 Lil fark ise her 6 ayda bir iscilere göre memurlara yüzde 5 fazla zam verilerek bu fark kapatilacakmis, yüzde 99,99 bu şekilde olacak zam maalesef, o yüzden boşa hayal kurmayın dost acı söyler:((

takdir
Yasaklı
05 Haziran 2023 18:20

Böyle bir metinden sonra cevap yazmam diyorsun. Buda olmaz çünkü bilgi veriyor ve konu açıyorsan bu bilgiyi surdan edindim demen gerek. Yoksa töhmet altında kalırsın

DeliEfendi, 4 ay önce

Uzmanmaliyeci34
Daire Başkanı
05 Haziran 2023 19:13

Arkadaşlar az çok beni bilen bilir boş konuşmam. Size burada zamdan şu kadar olur bu kadar olur diye bahsetmeyeceğim. Bu konu hakkında bilgim olursa ama mutlaka paylaşırım. Ancak bu konuda çok fazla başlık açmışsınız ve gereksiz yere birbirinizi kırmışsınız. Siz ne derseniz deyin ne konuşursanız konuşun veya ne tahminde bulunursanız bulunun söz söz cumhurbaşkanına ait olacak. Tamam geçim zor çok hemde çok zor ben uzman kadroda olmama rağmen eş yardımı ile birlikte 18900 alıyorum ama daha düşük maaş alanların da Allah yardımcısı olsun. Evet adaletsizlik var işçilere verilen zam ile memur resmen üvey evlat ilan edilmiştir. Yanlış anlaşılmasın işçileri küçümsemiyorum ama o kadar sene okuyup o kadar sınava giren bir memur ile de işçi arasında bir zahmet maaş farkı hatırı sayılı bir tutar da olmalıdır. Velhasıl kim ne derse desin son söz cumhurbaşkanında. Evet herkesin zor geçindiği ortada alım gücümüz inanılmaz düştü kabul bunu telafi etmek için insanlar borca giriyor maalesef. Bunları düzeltecek olan hükümet ama yapamıyorsa da gitmeli ancak seçimden galip çıktı. Ve ipler hükümetin eline geçti mazallah temmuz da yüzde 20 zam verse kimse birşey yapamaz. Ortada kalırız öyle hepimiz. Neyse yeter ki birbirinizi kırmayın hakaret etmeyin ve artık birlik olalım ki birlikten kuvvet doğsun...

darkodark
Genel Müdür
05 Haziran 2023 19:22

Hesaplamış üstte bir arkadaş ve hertürlü 22 bini geçiyor, sizin hesabınızla nasıl oluyor 22 bin?

Bir de "kesin" dediğiniz ve "dalga geçmem" dediğiniz için soruyorum nasıl bu kadar eminsiniz?" Bekle gör" demeyin de kaynak kim bu bilginin onu yazın lütfen

DeliEfendi, 4 ay önce

Not al dediğimi, günü gelince tekrar yazarsın.

takdir
Yasaklı
06 Haziran 2023 00:15

Artık töhmet altında bırakmak gerek. Kaynağı gtü. Başka ne olabilir. işte buda kafasına göre karaktersizce konu açıp dalga geçen bir kişilik. Bu kadar basit

darkodark, 4 ay önce

Hesaplamış üstte bir arkadaş ve hertürlü 22 bini geçiyor, sizin hesabınızla nasıl oluyor 22 bin?

Bir de "kesin" dediğiniz ve "dalga geçmem" dediğiniz için soruyorum nasıl bu kadar eminsiniz?" Bekle gör" demeyin de kaynak kim bu bilginin onu yazın lütfen

maske505
Aday Memur
06 Haziran 2023 08:47

Delinin ipiyle kuyuya inilmez :)))

Polar.jet
Memur
06 Haziran 2023 08:54

Arkadaşlar sallarken az mantıklı sallayın. Bölge müdürlerinden yüksek maaş alan işçiler var. Bu zamlar şimdi yapılmazsa öttürürler adamı. Bizim kuramda herkes çok gergin bu konuda. 3 yıl kimse beklemez :D

Mühendis3355, 4 ay önce

DeliEfendi
Aday Memur
06 Haziran 2023 17:22

:))) Sen inme ama yine de söylediklerimi es geçme

maske505, 4 ay önce

Delinin ipiyle kuyuya inilmez :)))

Toplam 18 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi