Editörler : Kubil ay

ekfo
Başbakan Müsteşarı
04 Temmuz 2023 20:55

Kocaeli Gaziantep iline personel gönderiyordu 10 gün kadar önce bitti yeni personel yollanmadı

senpaituyum
Aday Memur
04 Temmuz 2023 21:04

3 ay Suriye'de görev yapan PÖH deprem bölgesine 45 günlük giden PÖH duvar ilçe arazi vb hep dışarda olan PÖH güldü

Police0063
Aday Memur
07 Temmuz 2023 11:08

13 temmuzda Maraş değişimi yapilacakmis

07 Temmuz 2023 15:27

Görevlendirme devam ediyor arkadaşlar hala Malatya için takviye isteniyor

Police0063
Aday Memur
07 Temmuz 2023 15:41

Ne zaman bitecek devrem temmuz ayına geldik

Corking
Aday Memur
07 Temmuz 2023 16:17

Malatya değişimi ne zaman?
akbey aslan, 3 ay önce
Görevlendirme devam ediyor arkadaşlar hala Malatya için takviye isteniyor

Police0063
Aday Memur
07 Temmuz 2023 22:24

Malatyada memurların idari izni bitmiş bölge normale dönüyor

Orkun baba
Aday Memur
10 Temmuz 2023 19:26

Tip 1 diyabet var. Günde 4 kere insülin kullanıyorum. Buzdolabında muhafaza etmem lazım. Benide görevlendirecekler bidahaki haftaya. Sormak istediğim soru insülin kullandığımdan gideceğimiz yerlerde buzdolabı ve yiyecek sıkıntıları varmış. Bunu idareye sormamak rağmen hastaneden rapor almam gerektiğini söylediler. İl dışına görevlendirelemez diye. Böyle benzer bir durumla karşılaşan var mı. Varsa yardımcı olabilir mi.

AloyDown
Aday Memur
13 Temmuz 2023 22:34

Devam mı görevlendirme

Kosovali7171
Kapalı
13 Temmuz 2023 22:44

Sanki deprem maraşda Hatay da olmadı Malatya'da oldu hala takviye istiyor ben anlamadım yani tayincilerde geldi hala ne istiyorsun

İpinikoparankukla
Aday Memur
13 Temmuz 2023 22:55

Resmen sallamışlar seni. Hiçbir doktor öyle bir şey yazıp da rapor vermez. Ne demek il dışında görevlendirilemez, doktora ne ! doktor senin hastalığını belirtir o da heyete girmen gerek dümdüz gitsen yine yazmaz bir şey.

Orkun baba, 3 ay önce
Tip 1 diyabet var. Günde 4 kere insülin kullanıyorum. Buzdolabında muhafaza etmem lazım. Benide görevlendirecekler bidahaki haftaya. Sormak istediğim soru insülin kullandığımdan gideceğimiz yerlerde buzdolabı ve yiyecek sıkıntıları varmış. Bunu idareye sormamak rağmen hastaneden rapor almam gerektiğini söylediler. İl dışına görevlendirelemez diye. Böyle benzer bir durumla karşılaşan var mı. Varsa yardımcı olabilir mi.
13 Temmuz 2023 23:33

İlçe müdürü ile görüş. Sağlık her şeyden daha önemli

Orkun baba, 3 ay önce

yer_fistigi
Aday Memur
14 Temmuz 2023 12:31

4 temmuzda Hatay'a geldik. Değişim için bilgisi var mı?

YAŞAM SUYU
Aday Memur
14 Temmuz 2023 15:36

Ağustosta çoğu kişi deprem bölgesinde başlama yapar. Daha talep olmaz Ağustosta

Memocan68
Aday Memur
15 Temmuz 2023 23:08

Arkadaslar ne zmn biter bu gorev. 6 ay oldu bi suru adamin tayini cikti deprem bolgelerine yazik degil mi o kadar külfet

hasanalbayrak
Aday Memur
15 Temmuz 2023 23:35

Bi çok tayinde hiçbir mücbir sebebi olmadığı halde atamadan torpil yoluyla muaf tutulan memurlar varken bunun için görevlendirilmez şeklinde rapor istenmesi teşkilatta ki keyfiyetin tanimidir.
Orkun baba, 3 ay önce

Memocan68
Aday Memur
16 Temmuz 2023 00:27

.

Toplam 137 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi