Editörler : crops35
06 Haziran 2023 13:24

Diploma hakkında yardım

Arkadaşlar 2 yıllık bir sağlık bölümü okuyorum haftaya final sınavlarım var sonra mezun olacağım. Merak ettiğim haziran çıkmadan sınavlarımı başarılı şekilde verirsem diplomam e devlette ne zaman gözükür? Bilen varsa lütfen söylesin benim için önemli bir konu

gen0s
Aday Memur
06 Haziran 2023 15:32

e devlette mezuniyetiniz öğrenci işleri onayı sonrası anlık oluyor. diploma ise genelde 1 2 ay sonra

jouvenaar
Aday Memur
06 Haziran 2023 16:03

öğrenci işleri ortalama ne kadar sürede onaylıyor temmuzun ilk haftası e devlette gözükür mü yoksa tek ders sınavlarından sonraya mı kalır

gen0s, 4 ay önce

e devlette mezuniyetiniz öğrenci işleri onayı sonrası anlık oluyor. diploma ise genelde 1 2 ay sonra

gen0s
Aday Memur
06 Haziran 2023 19:50

danışman hocan mezuniyetine onay verirse öğrenci işlerine gidiyor onlarda onaylarsa mezun gözükürsün çok acil geçilmesini istiyorsan danışman onayından hemen sonra öğrencine uğra bence

jouvenaar, 4 ay önce

öğrenci işleri ortalama ne kadar sürede onaylıyor temmuzun ilk haftası e devlette gözükür mü yoksa tek ders sınavlarından sonraya mı kalır

jouvenaar
Aday Memur
06 Haziran 2023 21:32

teşekkür ederim cevaplarınız için. İyi akşamlar dilerim

gen0s, 4 ay önce

danışman hocan mezuniyetine onay verirse öğrenci işlerine gidiyor onlarda onaylarsa mezun gözükürsün çok acil geçilmesini istiyorsan danışman onayından hemen sonra öğrencine uğra bence

Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi