Editörler : cihan27E.Kayı Han

takdir
Yasaklı
06 Haziran 2023 20:10

Beyin yok onda beyin. % 20 diyor kafasını ssktgm. Lan zaten %6+ enflasyon farkı oraya varıyor. Senin ben olmayan beyninin kökünü...................

kral122, 4 ay önce

Senle anlaşma yapalım mı zam 20 olursa ben esek gibi anıracam eğer 20 den fazla ise sen anıracaksın tamam mı ?

15 yıllık memur ile yeni memuru aynı yaptı.Çalısşma barışını koruman lazım bu bir.en düşük memura 22 bin olacak şekilde düzenleme yapılacak ama ben ile aynı alacak öyle mi bir git issiz

Gonga
Şube Müdürü
06 Haziran 2023 20:36

3500 tl seyyanen taban aylığa zam ve %30 yüzdelik zam herkese hayırlı olsun birbirinizi yemeyin artık

Yıllardır enflasyon üzerinde zam vereceğiz diyenlere inananlarla 22 bin kelime oyununa inananlar aynı kişiler..

Statü farkını düşünmeyin bile müdüre çay taşıyan işçi müdürden fazla maaş alıyorsa memur da müdürü ile aynı maaşı alır herkes baksın keyfine ocakta %2.5 lar bizimdir

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
07 Haziran 2023 07:52

Sendikadaki arkadaşlar büyük ihtimalle 3200 artı yüzde 45 gelecek diyorlar. Bu durumda tüm memurlar memnun olur zaten.

subatomic
Aday Memur
07 Haziran 2023 08:03

Bu şekilde en düşük diye tabir edilen evli ve çocuklu memur maaşı 22.000 TL'yi bulacak mı? Bence bunu bordro üzerinden hesaplayıp öyle söylesinler.

Uzman-karacalı, 4 ay önce

Sendikadaki arkadaşlar büyük ihtimalle 3200 artı yüzde 45 gelecek diyorlar. Bu durumda tüm memurlar memnun olur zaten.

Hukukcu-hoca
Daire Başkanı
07 Haziran 2023 11:27

Başlığı açan arkadaşımız çok güzel açıklamış. Aynı unvanda farklı derecelerde olan memurlar arasında belli bir fark vardır. Bu 657 sayılı kanunla düzenlenmiş. Her unvanın özel hizmet tazminatı kat sayıları farklıdır. Sadece taban maaş tüm memurlarda 6800 TL olarak eşittir. En mantıklı yol 6800 liralık taban aylığın artırılması olacaktır.

Hukukcu-hoca
Daire Başkanı
07 Haziran 2023 12:02

Dolar 30 liraya doğru gidiyor. Temmuzda en düşük memur maaşı 22 bin olduğunda satın alma gücü bugünkü 15 26 bin liraya denk olacak. Siz uykuya devam edin.

darkodark
Genel Müdür
07 Haziran 2023 12:09

Olması gereken dediğiniz gibi yeni başlayan bekar memur maaşı ise de yüzde 99 ihtimalle evli 2 çocuklu memur maaşı baz alınacak. Tvlerde de 11848 lira diye hesap yapılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Yetkililerden biris de en düşük memur maaşı deyip 12 bin lira civarında demiş.

Byklinikpsikolog, 4 ay önce
Yanlış hesap yapıyorsunuz arkadaşlar en düşük memur maaşı yeni başlayan bekar hizmetli maaşı baz alınacaktır.

darkodark
Genel Müdür
07 Haziran 2023 12:13

Asgari ücret için "500 dolara yakın olacak"dedi yetkililer.

O zaman bu miktar 10 bin liraya yakın ederken şimdi 12 bin belki de 13 bin lira edecek.

Asgari ücrete yine yüzde 50 zam gelirse bu memur maaşı hesabını etkiler mi?

22 bin denilip 23 -24 bin olur mu?

Ya da en düşük memur maaşı bekâr memur maaşına göre hesaplanır mı?

Uzman-karacalı
Şube Müdürü
07 Haziran 2023 12:14

Şimdiden temmuzda verecekleri 22 bin lira erimeye başladı. Para daha cebimize girmeden buharlaşıyor.

TakaNuri
Daire Başkanı
07 Haziran 2023 12:17

En düşük memur maaşı 22 bin lira sözü verildi. Bu söz acilen güncellenmeli. Çünkü para daha ceplere girmeden erimeye başladı bile.

darkodark
Genel Müdür
07 Haziran 2023 12:24

Sizce var mı böyle ihtimal?

Üstteki mesajımda da yazdığım gibi asgarî ücrete yine yüksek zam olursa bize düzenleme gelir mi?

Bana göre bekar memur maaşı 25 bin olmalı ve artık memura da yol ve yemek parası verilmeli, yok yemek ayda 2 _3 bin lira tutuyor

TakaNuri, 4 ay önce

En düşük memur maaşı 22 bin lira sözü verildi. Bu söz acilen güncellenmeli. Çünkü para daha ceplere girmeden erimeye başladı bile.

TakaNuri
Daire Başkanı
07 Haziran 2023 12:28

Hocam güncellemezler inanın. Eğer cumhurbaşkanı kendi ağzıyla bu sözü vermiş olmasaydı bunu vereceklerinden şüphe duyardım. Ama cumhurbaşkanı defalarca tekrarladı. Ak partili vekiller defalarca tekrarladı. En düşük memur maaşı 22 bin olacak fakat temmuzdaki 22 bin lira şimdiki 15 16 bin liraya denk olacak.

darkodark, 4 ay önce

Sizce var mı böyle ihtimal?

Üstteki mesajımda da yazdığım gibi asgarî ücrete yine yüksek zam olursa bize düzenleme gelir mi?

Bana göre bekar memur maaşı 25 bin olmalı ve artık memura da yol ve yemek parası verilmeli, yok yemek ayda 2 _3 bin lira tutuyor

satac123
Şube Müdürü
07 Haziran 2023 12:33

Kılıçdaroğlu hasbelkader asgari ücretin 2.5 katı demeseydi en fazla yapacakları artış yüzde 25 olurdu. Sonrasında yok işçi memurun 3 katı oldu yok memur asgari ücrete eşitlendi zerre umurlarında olmazdı.

darkodark
Genel Müdür
07 Haziran 2023 12:41

Bari en düşük maaş sayılırken bekar memur maaşı sayılsa. Oradan da 1500 lira gidiyor

TakaNuri, 4 ay önce

Hocam güncellemezler inanın. Eğer cumhurbaşkanı kendi ağzıyla bu sözü vermiş olmasaydı bunu vereceklerinden şüphe duyardım. Ama cumhurbaşkanı defalarca tekrarladı. Ak partili vekiller defalarca tekrarladı. En düşük memur maaşı 22 bin olacak fakat temmuzdaki 22 bin lira şimdiki 15 16 bin liraya denk olacak.

Toplam 35 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi