Editörler : E.Kayı Han

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
09 Haziran 2023 19:17

Sümüklü cüppeleri öperek maneviyatta makam kazandığını zanneden, milletin sadaka zekatlarıyla güç devşirerek her türlü siyasetçiyi önünde hizaya çekmeye çalışan, işine gelmeyen siyasetçiyi afaroz edip işine gelen silikleri mücahit ilan eden din tüccarlarına veyl olsun.

Din ile dünyayı tahsile çalışan , mukallid aveneleri yetiştirip ditne yayan imamlarınızıda alın cehenneme gidin.

dennzent
Aday Memur
10 Haziran 2023 11:15

Hadi hadi bak işine. 15 Temmuz olana kadar Bülent Arınç cemaate desteğini kesmedi. O tarihten sonra oğlunu benim oy verdiğim parti vekil yapmadı.

Bitik Fetöyü milletin gözünün içine sokun. Milleti Fetö deyip oyalayın... dı(J) gü(J)ler bütün yumurtayı aynı sepete koydu değil mi?

fazilet-83, 4 ay önce

Sümüklü cüppeleri öperek maneviyatta makam kazandığını zanneden, milletin sadaka zekatlarıyla güç devşirerek her türlü siyasetçiyi önünde hizaya çekmeye çalışan, işine gelmeyen siyasetçiyi afaroz edip işine gelen silikleri mücahit ilan eden din tüccarlarına veyl olsun.

Din ile dünyayı tahsile çalışan , mukallid aveneleri yetiştirip ditne yayan imamlarınızıda alın cehenneme gidin.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
10 Haziran 2023 12:25

Fetönün darbe yapabilecek seviyeye gelmesinde emeği geçenler mevzuu ayrı bir mevzu.

Daldan dala atlama.

Milletin sadaka ve zekatlarıyla güç devşirerek siyaseti siyasetçileri dizayn etme, istediğini koparma, din ile dünyayı değiştirme ithamlarına cevap yok.

Çıkın adam gibi siyaset yapın.

Parti kurun.

İslamiyete en uygun dediğiniz tarzı üslubu millete göstererek ikna ederek oy isteyin.

Fitne çıkarmak, dedikodu yapmak, iftira atmak, çamur atmak , sadece tenkid etmek , ortaya vücudi bir şey koymadan herkesi hor görerek ruhbancılık oynamak

çok hoşunuza gidiyor değil mi?

Beleş değil mi?

Ahiret mesuliyetini düşünmezsen dünyada çok rahat.

dennzent
Aday Memur
11 Haziran 2023 13:43

Yazdıklarımı oku, sonra Rabbinin verdiği aklı kullanarak azıcık da olsa düşün. Düşündükten sonra Allah adına yemin ederek söyle benim Fetöcü olduğuma inanıyor musun? Ona göre bundan sonra sana cevap yazayım.

Not: GERÇEK ADINA SANA YEMİN ETTİRMİYORUM. İNANDIĞIN ŞEY İÇİN DİYORUM. Bu adam % 51 Fetöcü, % 49 değil diyebiliyorsan bile yemin et. Bu yalan yemin olmaz.

fazilet-83, 4 ay önce

Fetönün darbe yapabilecek seviyeye gelmesinde emeği geçenler mevzuu ayrı bir mevzu.

Daldan dala atlama.

Milletin sadaka ve zekatlarıyla güç devşirerek siyaseti siyasetçileri dizayn etme, istediğini koparma, din ile dünyayı değiştirme ithamlarına cevap yok.

Çıkın adam gibi siyaset yapın.

Parti kurun.

İslamiyete en uygun dediğiniz tarzı üslubu millete göstererek ikna ederek oy isteyin.

Fitne çıkarmak, dedikodu yapmak, iftira atmak, çamur atmak , sadece tenkid etmek , ortaya vücudi bir şey koymadan herkesi hor görerek ruhbancılık oynamak

çok hoşunuza gidiyor değil mi?

Beleş değil mi?

Ahiret mesuliyetini düşünmezsen dünyada çok rahat.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
11 Haziran 2023 13:54

Ruhbancılık oynamak çok güzel değil mi.

Bırakın ithamı,

Bırakın dedikoduyu

Bırakın fitneyi

Bırakın sahte kâr kazanmayı.

.

Adam gibi siyaset yapın.

Adam gibi siyasi parti kurun.

Adam gibi çıkın oy alın.

Adam gibi.

dennzent
Aday Memur
11 Haziran 2023 13:57

Artı, saçma sapan şeyler yazma. Tarikatlarda zekat falan yok. Kim vermiş? Kim veriyor? Daha zekat nedir onu bilmiyorsunuz. Zekat veriyorlarmış, he kolaydı zekat vermek.

Zekat diye neyi diyorsun? Hani yazdım. Forumda millet feryat ediyordu, hakkımız yeniyor... Cemaat adamlarını yerleştiriyormuş. Yerleştirdiği adamlar basından duyduğuma göre maaşından % 10 (?) örgüte veriyormuş. Ona mı diyorsun zekat? Ne güzel, adamın hakkını yemişsin. Adamın belki hayatı kaydı. Atıyorum her ay 100 TL maaş alıyorsun. 10 TL zekat (!) veriyorsun. Yavrum 100 TL'nin tamamı hakkını yediğiniz adamın. Bu nasıl bir kafa?

dennzent, 4 ay önce

Yazdıklarımı oku, sonra Rabbinin verdiği aklı kullanarak azıcık da olsa düşün. Düşündükten sonra Allah adına yemin ederek söyle benim Fetöcü olduğuma inanıyor musun? Ona göre bundan sonra sana cevap yazayım.

Not: GERÇEK ADINA SANA YEMİN ETTİRMİYORUM. İNANDIĞIN ŞEY İÇİN DİYORUM. Bu adam % 51 Fetöcü, % 49 değil diyebiliyorsan bile yemin et. Bu yalan yemin olmaz.

dennzent
Aday Memur
11 Haziran 2023 14:29

Niye yemin edemiyorsun? Kendini daha ne kadar rezil edeceksin? Ne kadar daha kendi pisliklerini yazacaksın? Aldığın eğitim bana işlemiyor, bunu görmek bu kadar mı zor? Neyse bak ben edeyim. Ankara'da A kurumunda şef olarak devlet memuruyum diyelim. Eyalet sistemine geçtik diyelim. Ankara'yı AKP aldı. Ben hemen CHP'li eyalete başvurdum (neresi olduğu önemli değil) Tamam gel de dediler yalnız seni işin çok daha yoğun olduğu B kurumuna vereceğiz. Şef kadromuz da yok. Memur olacaksın. Ben tamam dedim. Gittim kuruma dilekçemi verdim. Beni çağırdılar , ya yapma dediler. Gitme seni kurumun başına geçirelim. Makam arabası, şoför, sekreter... Yemin ederim ki CHP'li eyalete giderim.

Not: İslam'da sadece Allah üzerine yemin edilir. Ekmek, Kuran vs.üzerine yemin etmek... Öyle şeyler yok.

fazilet-83, 4 ay önce

Ruhbancılık oynamak çok güzel değil mi.

Bırakın ithamı,

Bırakın dedikoduyu

Bırakın fitneyi

Bırakın sahte kâr kazanmayı.

.

Adam gibi siyaset yapın.

Adam gibi siyasi parti kurun.

Adam gibi çıkın oy alın.

Adam gibi.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
11 Haziran 2023 14:38

Saçma sapan itham larla yazışmayı bırakın.

Adam gibi, siyaset yapın

Çamur atmayı

Çamura yatmayı bırakın

dennzent
Aday Memur
11 Haziran 2023 14:39

Sana şunu da söyleyeyim. Beraber Afganistan'a gidelim, orada 3-5 yıl kalalım. Sıkıntıyı sen çekersin, sen isyan edersin. Benim umurumda olmaz. Yılda 5 kere tek seferde 3-5 bira içiyorum onu da içmeyi veririm. Bildiğim kadarıyla sigara da yasak değil. Yasaksa ondan biraz sıkıntı çıkar. O da bir iki hafta.

dennzent, 4 ay önce

Niye yemin edemiyorsun? Kendini daha ne kadar rezil edeceksin? Ne kadar daha kendi pisliklerini yazacaksın? Aldığın eğitim bana işlemiyor, bunu görmek bu kadar mı zor? Neyse bak ben edeyim. Ankara'da A kurumunda şef olarak devlet memuruyum diyelim. Eyalet sistemine geçtik diyelim. Ankara'yı AKP aldı. Ben hemen CHP'li eyalete başvurdum (neresi olduğu önemli değil) Tamam gel de dediler yalnız seni işin çok daha yoğun olduğu B kurumuna vereceğiz. Şef kadromuz da yok. Memur olacaksın. Ben tamam dedim. Gittim kuruma dilekçemi verdim. Beni çağırdılar , ya yapma dediler. Gitme seni kurumun başına geçirelim. Makam arabası, şoför, sekreter... Yemin ederim ki CHP'li eyalete giderim.

Not: İslam'da sadece Allah üzerine yemin edilir. Ekmek, Kuran vs.üzerine yemin etmek... Öyle şeyler yok.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
11 Haziran 2023 14:43

Dağdaki eşkıya ile

Şehirdeki chplinin oyu bir.

İkiside bölücü.

İkisi de aynı maksada hizmet ediyor.

dennzent
Aday Memur
11 Haziran 2023 15:19

Sana eğitimde dediler ki: "Muhalefet ne diyorsa aynısını çevirip onlara söyleyin" Muahlefet dağdaki çobanla benim oyum... Diyordu senin de aldığın o eğitim aklına geldi Kendince onu PKK ile ilşkilendirip söyledin. Vay be, helal olsun sana. Papağanı getir yapamaz, papağan ancak aynısını söyler. Başka ne marifetlerin var senin? Tek basamaklı sayıları toplayıp çıkarabiliyor musun?

Not Aysu Kayacı diye sulandırdığınız o lafın sahibi dünyanın en iyilerinden, herkesin bildiği (adı şu aklıma gelmiyor) bir filozofa ait.

CHP ülkeyi kurmuş. Ülkeyi kuran parti mi ülkeyi bölecek? AKP'nin ayrıldığı Saadet, AKP'den ayrılan iki parti (biri yıllarca ekonominin başında kalmış öbürü başbakanlık yapmış, cumhurbaşkanlık yapmış kişi de destekliyor üstelik üçü de AKP'li), MHP'den ayrılan İP, bugün AKP'ye oy verenlerin dün oy verdiği DP (BUGÜN AKP'YE OY VERENLERİN DÜN VERDİĞİ OYLA ÜLKEYİ DEFALARCA TEK BAŞINA YÖNETEN DP), sonradan destek veren Ümit Özdağ... KAŞINIYORSUN SEN, GEL... ŞU YAZDIKLARIMI BİR DÜŞÜN CHP'NİN ÜLKEYİ BÖLECEĞİNE/BÖLEBİLECEĞİNE (yazdıklarımı tekrar oku ORTAKLARI) inandığına ALLAH ÜZERİNE YEMİN ETSENE.

fazilet-83, 4 ay önce

Dağdaki eşkıya ile

Şehirdeki chplinin oyu bir.

İkiside bölücü.

İkisi de aynı maksada hizmet ediyor.

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
11 Haziran 2023 16:03

Dağdaki silahla bölmeye çalışıyor ülkeyi.

Dağdakilerin vekili Selo da eyaletten bahsediyor

20-25 bölgeye ayrılabilir Türkiye diyor.

Başlığın ana konusu da öyle...

..

Timurun Yıldırım Beyazıt ı hileyle yenip beyliklere ayırması yla aynı.

Selçuklu öncesi sonrasıyla aynı olsun isteniyor.

Birlik olalım dirlik olalım

İri olalım diri olalım değil dertleri.

Muhalefet Erdoğan'a karşı olmakta ittifak halinde sadece.

Bide bölünmeyi istemekte ittifak halinde.

Başkada benzer tarafları yok.

dennzent
Aday Memur
12 Haziran 2023 10:57

Yemin edemediğine göre inanmıyorsun. İnanmadığın bir fikri savunmak zor olmuyor mu? Bu arada çok iyi fikirdi. Tansu Çiller de ekonomik kriz çıkınca "ülke elden gidiyor" demeye başlamıştı. Oyu 7 puan düştü. Aynı kriz Ecevit zamanı da çıktı, oyu sıfırlandı. Bu arada DP, DYP, Anap türevi partiler birbirini mi taklit ediyor yoksa aynı yerden eğitim mi aldılar?

Yemin edemediğine göre masal anlatıyorsun. Sağ ol ama benim masal vaktim geçti. İlla da masal saati diyorsan benden de bir masal. Kısaltarak yazacağım, kral savaş dönüşü önünden geçtiği bahçenin sahibinden bir salkım üzüm istiyor. Çiftçi veriyor, kral parasını veriyor ama çiftçi almak istemiyor. Bunun üzerine kral diyor ki: "Benden para almadığı ordu görse yarın ağacını bile sökerler" Niye anlattım? Ak Sarayı ölümüne savunan bir arkadaşım daha doğrusu abi dediğim biri var. Memurun kullandığı lojmanı eleştiren. Ne gerek var diyen.

Farkındasın değil mi? AKP'nin içinden çıktığı Erbakan Hocanın partisi Saadet. AKP teşkilatlarının twitter hesaplarına bak Deva ve Gelecek partisinde görev alanlar takip ediliyor. Niye? Eskiden o kişiler AKP'de görevliydi. Silinmemiş hala takip ediliyor. Yani AKP'de Cumhurbaşkanlığı yapmış adamdan tut partinin ilçe teşkilatında ufak tefek görevler alanlara kadar herkese bölücü diyorsun. Bugün en kritik makamlarda görev verdikleriniz de yarın başka partiye geçince onlarda mı bölücü dinsiz vs. mi olacak?

Modern dünyada eyalet sistemsiz başkanlığı nerede gördün? Ben mi getirdim başkanlık sistemini? Osmanlı da Osmanlı diyorsunuz. Osmanlı eyalet sistemi ile yönetilmiyor muydu? Hatta Doğu Anadolu imtiyazlı eyaletlerden değil miydi? Osmanlı'nın yıkılma nedenleri arasında "eyalet sistemi vardı" diye bir şey duydun mu?

PKK kırk yıldır var değil mi? 40 yıl sonra ne yapabildiler? Bir 40 sene daha geçsin, ne yapabilirler? Peki 40 yıl sonra sığınmacılar ne olacak?

Akar'dan önceki Genelkurmay başkanı açıklamıştı. Abd'den izin alınırsa, siyasi karar verilirse, kayıplar göze alınırsa PKK'yı bitiririz dedi. Hatta AKP çıktı biz kimseden izin almayız dedi. Kayıp mevzusu zaten vatandaşta, gönüllüler bile fazlasıyla yeter. YÜRÜ HADİ YÜRÜ, İŞİNE BAK İŞİNE, SEN GİT O MASALLARI ARKADAŞINA YUTTUR... Bir siyasi karar alamayan zihniyetten milliyetçilik vatan sevgisi öğrenecek değiliz. CHP TEK BAŞINA İKTİDARA GELSİN O KADARI YA KENDİSİ ALACAK YADA OY VERENLERİN BASKISIYLA ALMAK ZORUNDA KALACAK. Tabi ki bu son çare.

fazilet-83, 4 ay önce

..

dennzent
Aday Memur
12 Haziran 2023 11:01

Düzeltme: Osmanlı'da Doğunun tamamı değil bazı yerleri imtiyazlı yerdi.

dennzent, 4 ay önce

Yemin edemediğine göre inanmıyorsun. İnanmadığın bir fikri savunmak zor olmuyor mu? Bu arada çok iyi fikirdi. Tansu Çiller de ekonomik kriz çıkınca "ülke elden gidiyor" demeye başlamıştı. Oyu 7 puan düştü. Aynı kriz Ecevit zamanı da çıktı, oyu sıfırlandı. Bu arada DP, DYP, Anap türevi partiler birbirini mi taklit ediyor yoksa aynı yerden eğitim mi aldılar?

Yemin edemediğine göre masal anlatıyorsun. Sağ ol ama benim masal vaktim geçti. İlla da masal saati diyorsan benden de bir masal. Kısaltarak yazacağım, kral savaş dönüşü önünden geçtiği bahçenin sahibinden bir salkım üzüm istiyor. Çiftçi veriyor, kral parasını veriyor ama çiftçi almak istemiyor. Bunun üzerine kral diyor ki: "Benden para almadığı ordu görse yarın ağacını bile sökerler" Niye anlattım? Ak Sarayı ölümüne savunan bir arkadaşım daha doğrusu abi dediğim biri var. Memurun kullandığı lojmanı eleştiren. Ne gerek var diyen.

Farkındasın değil mi? AKP'nin içinden çıktığı Erbakan Hocanın partisi Saadet. AKP teşkilatlarının twitter hesaplarına bak Deva ve Gelecek partisinde görev alanlar takip ediliyor. Niye? Eskiden o kişiler AKP'de görevliydi. Silinmemiş hala takip ediliyor. Yani AKP'de Cumhurbaşkanlığı yapmış adamdan tut partinin ilçe teşkilatında ufak tefek görevler alanlara kadar herkese bölücü diyorsun. Bugün en kritik makamlarda görev verdikleriniz de yarın başka partiye geçince onlarda mı bölücü dinsiz vs. mi olacak?

Modern dünyada eyalet sistemsiz başkanlığı nerede gördün? Ben mi getirdim başkanlık sistemini? Osmanlı da Osmanlı diyorsunuz. Osmanlı eyalet sistemi ile yönetilmiyor muydu? Hatta Doğu Anadolu imtiyazlı eyaletlerden değil miydi? Osmanlı'nın yıkılma nedenleri arasında "eyalet sistemi vardı" diye bir şey duydun mu?

PKK kırk yıldır var değil mi? 40 yıl sonra ne yapabildiler? Bir 40 sene daha geçsin, ne yapabilirler? Peki 40 yıl sonra sığınmacılar ne olacak?

Akar'dan önceki Genelkurmay başkanı açıklamıştı. Abd'den izin alınırsa, siyasi karar verilirse, kayıplar göze alınırsa PKK'yı bitiririz dedi. Hatta AKP çıktı biz kimseden izin almayız dedi. Kayıp mevzusu zaten vatandaşta, gönüllüler bile fazlasıyla yeter. YÜRÜ HADİ YÜRÜ, İŞİNE BAK İŞİNE, SEN GİT O MASALLARI ARKADAŞINA YUTTUR... Bir siyasi karar alamayan zihniyetten milliyetçilik vatan sevgisi öğrenecek değiliz. CHP TEK BAŞINA İKTİDARA GELSİN O KADARI YA KENDİSİ ALACAK YADA OY VERENLERİN BASKISIYLA ALMAK ZORUNDA KALACAK. Tabi ki bu son çare.

dennzent
Aday Memur
12 Haziran 2023 11:27

MHP, BBP, Yeniden Refah, Hüdapar, Perinçek'in Partisi, DSP kaç etti? AKP'yi de koy 7 eder. Ogan destek verdi... Hala AKP'nin ilk zamanlarında yaşıyorsunuz. Hala aynı söylemler. Evet! % 35 oy alan parti ülkeyi tek başına yönetiyor. Diğer partilere niye bakanlık verilmedi? Nasıl içlerine sindiriyorlar?.. Onu bu 6 partinin seçmenine sormak lazım. Olmayan şeylerden fitne çıkartanlar dururken bu konuyu niye dile getirmediğini de Millet İttifakı yetkililerine sormak lazım. Ondan sonra yenilme nedenlerini hala adayda falan arasınlar.

Osmanlı demişsin. Ankara Savaşı sonrası bir beylik hariç Türk beyliklerinin hepsi yeniden kuruldu değil mi? O beylik de kurulmadı değil varis meselesinden kurulamadı. Balkanlara, sizin tabirinizle gavur memleketlerine bakıyorsun bir iki ufak yer hariç ayrılan yok. İsyan falan da yok, hatta hepsi umutla bekliyormuş, Osmanlı yeniden eski gücüne kavuşsun diye. Niye? Çünkü Osmanlıdan çok memnunlar. Nasıl/neden oluyor bir anlat hele. Osmanlı'da en fazla isyan çıkartan millet açık ara farkla kim?

fazilet-83, 4 ay önce

..

fazilet-83
Başbakan Müsteşarı
12 Haziran 2023 13:09

Sosyal demokrat geçinenlere neden sosyal dangalak denildiğini çok iyi anlıyor insan. Daldan dala şempanze gibi atlamayı marifet zannedip karşıdakine daldan dala atlamakta üstünlük kurmaya çalışan ibretlik canlılar.

Soruyorum, neden aynı dağdakiler gibi,

Dağdakilerin vekili selo gibi aynı yöntemi kullanarak bölücülük yapıyorsunuz, yanlış yapıyorsun diyorum.

Hâlâ, cumhur ittifakının ak Parti'nin ak partililerin yanlışlarını ortaya dökmeye çalışıyor. Maksat yanlış görmekse insan önce en yakınındaki aynaya bakması gerekir. Bu kadar kötü yönetilen bir 5 sene sonunda neden chp, o kadar bastonla beraber yüzde 25i aşamadı, yıllardır aynı yerde. 2002 ye döndü dediğiniz ak Parti'nin oyu bile 25in kaç katı. Ve, 21 sene boyunca 49a çıktı indi. Peki CHP'nin oyu?

Bu kadar süre içinde toplumun yüzde 75inden en az bir defa oy aldı ak parti. Peki CHP'nin aldığı oy?

Aynı yüzde 25in, aynı kimselerin oyu. Kimmiş tıpış tıpış oy veren?

Diğer ortakları saymayacağım .

Ki, toplamdaki muhalefetin oyu artmadı, diğerleri de malum.

Yani, diyeceğim o ki maksat kusur aramaksa kendinize bakın.

Başkasını, başka ittifakı, başka partiyi, başka partinin seçmenini yargılama huyundan vazgeçin. En önemlisi adam olun adam. Bi adam sürekli karşıdakini itham ederse, karşıdaki grubun kitlenin milletin itimadını güvenini tamamen kaybeder, ki ; muhalefetin yaşadığı durum tam olarak bu. Başta CHP olarak!

dennzent
Aday Memur
12 Haziran 2023 17:18

Gel bak ben sana anlatayım. Daldan dala atlayan sensin. Aldığın eğitimle yaptıklarını başkasına mal etmeye çalışan da sensin. Bak mesela son olarak oydan bahsetmişsin. Kim bahsetmiş SEN. Ben oydan bahsedeceğim niye? Çünkü SEN oy konusunu açtın. Kim açmış oy konusunu? SEN! Ben niye oydan bahsedecekmişim? SEN dediğin için. Tekrar tekrar yazayım, belki aldığın eğitimin bende işe yaramadığını anlarsın.

Sosyal demokratlara öyle mi diyorlarmış? MHP için sosyal medyada hazırladığınız pislikleri atayım istersen. Ha bazılarını atamam. Eski MHP seçmeni olarak utanırım. Aynı şu an bize ettiğiniz lafları onlara da ediyordunuz. Terörist, dinsiz... Yani ne demek istiyorum? Sen istersen sosyal demokratlara söv. Onda sıkıntı yok. Sıkıntı milliyetçi, vatansever, dini bütün gibi şeyler dediğinde başlar. O zaman aynaya bakarım, nerede yanlış yapıyorum diye.

Oy mu diyorsun? Dünyanın en güçlü devleti ABD değil mi? ABD'de her ABD vatandaşının başkan adayı olma hakkı var. Peki ABD'de yok mu şöyle diyen: "Kahrolsun emperyalizm, ABD'nin Ortadoğu'da işi nedir, İsrail kendisine çeki düzen vermeli, İsrail'in nükleer silahı varsa Saddam'da nükleer silah üretebilir..." Var değil mi? Niye başkan olamıyor bu tip adamlar? Onlar değil de niye seçim dönemi İsrail'in bir yerlerini yalamak için birbiriyle yarışa giren kişiler aday olabiliyor sonra da iki kişiden biri seçiliyor? Oy alıyormuş. Oy aldığına göre Clinton, Bush, Obama, Trump... Çok iyi adamlar. Cumhuriyetçi adayın teki seçilirsem başkan yardımcısı olarak atayacağı kadını söylemişti. Kadının cahilliğini, İsrail hakkında söylediklerini duyunca ben utanıyordum. Kadın hakkında film de çekildi... Ha yok ama Cumhuriyetçiler ve Demokratlar oyları süpürüyor. Bunlar COH EYİ adam. Fakirlik, küresel ısınma, dünya barışı, gelir adletsizliği... Gibi konularda çok güzel fikri olan adamlar mı? Bunlar oy alamıyor, bunlar vaDan haYini.

Ha diğer taraftan ABD'de genel ve/veya eşit oyu kaldır. Demokratlar ve Cumhuriyetçiler başkanlığı da senatoda çoğunluğu da ancak rüyalarında görür. Seçiliyorlarsa Siyonistler koyun gütmeyi bildiği için seçiliyorlar. Türkiye'den de kısa bir örnek verelim. Erbakan Hoca % kaç oy alıyordu? Kötü olduğundan mı? Bence aldığı yüzde sıfır nokta bilmem kaç oy kendi için ŞEREFTİR ŞEREF! BOP yazıyorum, başım belaya girmesin diye duruyorum.

Selo'ya gelince. Genelkurmayın beklediği siyasi kararı alabiliyor musun? Alamıyorsan HDP'nin yeri meclistir. Ha alıyorsan ben üçüncü şart yani kayıp için gönüllüyüm. Bir Amerikan atasözü der ki, biz söze değil icraata bakarız.

Şimdi buyur başka bir dala atla. Nereye atlarsan atla cevabını alacaksın, verecek cevap da bulamayacaksın.

fazilet-83, 4 ay önce

Sosyal demokrat geçinenlere neden sosyal dangalak denildiğini çok iyi anlıyor insan. Daldan dala şempanze gibi atlamayı marifet zannedip karşıdakine daldan dala atlamakta üstünlük kurmaya çalışan ibretlik canlılar.

Soruyorum, neden aynı dağdakiler gibi,

Dağdakilerin vekili selo gibi aynı yöntemi kullanarak bölücülük yapıyorsunuz, yanlış yapıyorsun diyorum.

Hâlâ, cumhur ittifakının ak Parti'nin ak partililerin yanlışlarını ortaya dökmeye çalışıyor. Maksat yanlış görmekse insan önce en yakınındaki aynaya bakması gerekir. Bu kadar kötü yönetilen bir 5 sene sonunda neden chp, o kadar bastonla beraber yüzde 25i aşamadı, yıllardır aynı yerde. 2002 ye döndü dediğiniz ak Parti'nin oyu bile 25in kaç katı. Ve, 21 sene boyunca 49a çıktı indi. Peki CHP'nin oyu?

Bu kadar süre içinde toplumun yüzde 75inden en az bir defa oy aldı ak parti. Peki CHP'nin aldığı oy?

Aynı yüzde 25in, aynı kimselerin oyu. Kimmiş tıpış tıpış oy veren?

Diğer ortakları saymayacağım .

Ki, toplamdaki muhalefetin oyu artmadı, diğerleri de malum.

Yani, diyeceğim o ki maksat kusur aramaksa kendinize bakın.

Başkasını, başka ittifakı, başka partiyi, başka partinin seçmenini yargılama huyundan vazgeçin. En önemlisi adam olun adam. Bi adam sürekli karşıdakini itham ederse, karşıdaki grubun kitlenin milletin itimadını güvenini tamamen kaybeder, ki ; muhalefetin yaşadığı durum tam olarak bu. Başta CHP olarak!

Toplam 37 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi