Editörler : cihan27E.Kayı Han

Devir Kötü
Şube Müdürü
07 Haziran 2023 00:28

Birader daha yılbaşında asgari ücrete %55 zam yaptılar bize ise %25 verdiler. Sonradan 5 daha koydular hemen akabinde 12500 olan işçi maaşını ikramiye ve tediyelerle 25 liraya çıkardılar. Benim aklım alıyor yani kusura bakma... Dangalağın biri demedi mi beklentimizi karşıladı diye?

Argan35, 4 ay önce

Memur oluyorsun bir dert, olmuyorsun bir dert, işe giriyorsun bir dert, girmiyorsun bir dert. Aklınız alıyor mu sizin, bizi %20 zam verip susturacaklar? Gerçekten siz buna kalben inanıyor musunuz? 12.000 TL alan 14.500 verip 700 dolar bile etmeyen bir maaşı verip bize, oturun aşağı diyecekler. Aklınız kesiyor mu buna?

Argan35
Şube Müdürü
07 Haziran 2023 06:08

CB'nin ağızından o vaat mi olarak çıktı yoksa spontane olarak mı gelişti? Bu bir vaat ve tutulacak. Ben de muhalifim ama CB verdiği her sözü yerine getirmiştir bu zamana kadar. Seçim kazanmasındaki en büyük etken de budur.

Devir Kötü, 4 ay önce

Birader daha yılbaşında asgari ücrete %55 zam yaptılar bize ise %25 verdiler. Sonradan 5 daha koydular hemen akabinde 12500 olan işçi maaşını ikramiye ve tediyelerle 25 liraya çıkardılar. Benim aklım alıyor yani kusura bakma... Dangalağın biri demedi mi beklentimizi karşıladı diye?

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
07 Haziran 2023 09:57

Dün geceden bu yana 80 kuruş arttı tam.22,80 oldu.nereye geçmiyor?
Renkover, 4 ay önce
Geçmez rahat ol dostum

nasilolacakbuisler
Genel Müdür
07 Haziran 2023 10:20

23.08 oldu.nasıl 25 i geçmicek mi diyorsun hayırdır ?
Renkover, 4 ay önce
Geçmez rahat ol dostum

2ven
Aday Memur
07 Haziran 2023 10:24

22 bile birşeye yaramıyor, 22 vermezse ortalık karışır

07 Haziran 2023 10:37

En az 22 vermesi lazım baksana ortama
2ven, 4 ay önce

22 bile birşeye yaramıyor, 22 vermezse ortalık karışır

furkan_02
Memur
07 Haziran 2023 15:42

Ak parti grup başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu memura yapılacak olan yüzdelik zammın belirlenebilmesi için haziran enflasyon oranının açıklanmasının gerektiğini belirtti.

furkan_02, 4 ay önce

3 Temmuz'daki enflasyon verileri açıklandıktan sonra memurun alacağı ücret kesinleşir, Ondan sonra da hükumet tarafından en düşük memur maaşının 22000 olacak şekilde refah payı ve seyyanen zam yapılacağını düşünüyorum .

Devir Kötü
Şube Müdürü
08 Haziran 2023 15:18

Bende biliyorumda dolar bir haftada bak nerelere geldi? Yani zam alınır ama 2 aya ne tadı kalır ne tuzu kalır bakta gör.

Argan35, 4 ay önce

CB'nin ağızından o vaat mi olarak çıktı yoksa spontane olarak mı gelişti? Bu bir vaat ve tutulacak. Ben de muhalifim ama CB verdiği her sözü yerine getirmiştir bu zamana kadar. Seçim kazanmasındaki en büyük etken de budur.

cbedir
Aday Memur
08 Haziran 2023 15:20

kendileri çalıp oynuyorlar enflasyon rakamında. bunlar bahanesi işin hep.

furkan_02, 4 ay önce

Ak parti grup başkanvekili M. Emin Akbaşoğlu memura yapılacak olan yüzdelik zammın belirlenebilmesi için haziran enflasyon oranının açıklanmasının gerektiğini belirtti.

Toplam 49 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi